...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

'' ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ''

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣΑποτέλεσμα εικόνας για ΝΕΝΕΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣΑποτέλεσμα εικόνας για τσολάκογλουΑποτέλεσμα εικόνας για ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ
..........................................................................'' ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ''.........................................................................

'' ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ''

Αποτέλεσμα εικόνας για αγνωστοσ στρατιωτησ


ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2017

Σου έχω μιλήσει για την επισιτιστική κρίση που έρχεται….

Αυτό που ίσως δεν καταλαβαίνεις είναι ότι ο πλανήτης μας δεν έχει κανένα πρόβλημα να μας ταΐσει όλους ακόμα και τους δεκαπλάσιους.....


Και αυτό που πρέπει να καταλάβεις αυτή τη στιγμή είναι ότι το πρόβλημα δεν είναι οι πόροι αλλά το σύστημα που εξυπηρετεί και διοικείται από την φατρία των κρυφών βασιλέων αυτής της γης!

Όλες οι κρίσεις είναι τεχνίτες, οικονομική, επισιτιστική… Όλες εξυπηρετούν ένα σκοπό!

Αυτό λοιπόν που έρχεται πρέπει να το βάλεις καλά μες στο μυαλό σου ότι είναι δημιουργημένο από το χέρι των ανθρώπων, όχι από τη φύση, όχι από το θεό, όχι από την κακιά στιγμή….

Για να δημιουργηθεί μία κρίση, για να δημιουργηθεί μία αύξηση τιμών, για να δημιουργηθεί η ανάγκη και η ζήτηση… Πολύ απλά μπορείς να κλείσεις την κάνουλα στην τροφοδοσία… Δημιουργείς το πρόβλημα και φέρνεις μετά τη λύση!

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις τα πολυεθνικά σούπερ μάρκετ ότι για κάποιο λόγο έχουν πάρει εντολή να “πετούν” τα τρόφιμα…..

Γνωρίζω ότι δεν μπορείς να το καταλάβεις και ότι Θεωρείς ότι αυτό θα είναι απώλεια ιτε χρήματα για την επιχείρηση είτε απώλεια σε κέρδη είτε ότι άλλος έχουν εκπαιδεύσει να σκέφτεσαι με βάση τη γραμμική παιδεια που σου έδωσαν..

Για να ξεπεράσεις λοιπόν αυτή τη νοητική παγίδα θα στο ξαναπώ και το χω πει πολλές φορές σκέψου και αναρωτησου … Πόσο κοστίζει η γη ολόκληρη χωρίς κανέναν άνθρωπο επάνω….. Και πόσο κοστίζει η γη ολόκληρη με 500 εκατομμύρια σκλάβους!

Πρέπει οπωσδήποτε να κατανοήσεις ότι το δόλωμα που σου έχουν δώσει για να μπορείς να εξυπηρετείς τις συναλλαγές σου είναι το μεγαλύτερο εργαλείο ελέγχου σου …. Είναι το εργαλείο που σε έχει καταστήσει σκλάβο!

Αν εσύ νομίζεις ότι οι βασιλιάδες αυτής της γης χρησιμοποιούν ακόμα μονάδες και αριθμούς πάνω στο χρηματοπιστωτικό μας σύστημα… Αν νομίζεις ότι οι βασιλιάδες επί της γης συναλλάσσονται μεταξύ τους με χρήματα… Τότε ανήκεις σε αυτούς του κοπαδιού που είναι απόλυτα κοιμισμένοι!

Η γη ήδη έχει διαχωριστεί, ήδη έχουν δοθεί τα κομμάτια ανάλογα στον κάθε βασιλιά, οι ίδιοι Πόροι έχουν μοιραστεί…. Και το μόνο που μένει είναι το τελευταίο στάδιο που θα φέρει και τον ισολογισμό του “κρέατος” που θα παραμείνει ζωντανό πάνω στον πλανήτη.

Πιο ξεκάθαρα Δεν μπορώ να στα πω θα πρέπει να σου γράφω βιβλία ολόκληρα από την αρχή για να σε εκπαιδεύσω από το μηδέν να δεις τα αυτονόητα του σήμερα!

Ακριβώς και για αυτό το λόγο δεν σε εμποδίζει κανείς να αρχίσεις να έρευνας μόνος σου την ιστορία του χρήματος την πραγματική ιστορία της γης έτσι ώστε να έχεις την δική σου άποψη για το αν είσαι ελεύθερος ή αν ανήκεις ψυχή και σώμα σε κάποιον άρχοντα!

Όσο βλέπεις τέτοια τερτίπια να συμβαίνουν γύρω σου να θυμάσαι ότι είναι σημάδια της αρχής της Μεγάλης συγκομιδής…. Αν έχεις ένα φίλο ο οποίος ασχολείται με το διεθνές εμπόριο και ιδίως το διεθνές εμπόριο τροφίμων μπορείς να τον ρωτήσεις εάν έχει καταλάβει στην αγορά να συμβαίνει μία στημένη έλλειψη προϊόντων…. Κρυμμένα σε αποθήκες δηλαδή τα τρόφιμα… Αν σου απαντήσει ναι…. Που αν είναι λίγο γάτος είμαι 100% σίγουρος θα σου πει ναι…. Τότε άρχισε να σκέφτεσαι ποια πραγματικά είναι τα όνειρά σου για το αύριο…. Και ποιοι είναι οι στόχοι σου που πρέπει να επαναδιαπραγματευθεί με τον ρομπότοποιημενο εαυτό σου!

Δώστε τα πάντα, όλη σας τη δύναμη, όλη σας τη σκέψη, όλη σας την καρδιά, όλη σας την ενέργεια, όλο σας το χρόνο για να καταφέρετε πάση θυσία την ένωση μεταξύ σας….. Γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο, μόνο με τις αληθινές σχέσεις μπορείτε να δημιουργήσετε πιθανότητες επιβίωσης για το αύριο!Stranger..