...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2017

Αυτοι μπορεί να είπαν ότι ήταν ένας πύραυλος το φαινόμενο στον ουρανό εσύ όμως πόσο βλάκας νιώθεις;

Το τι λέει το κατεστημένο δεν έχει να κάνει πάντα με την αλήθεια αλλά σίγουρα έχει να κάνει με το συμφέρον στο τι θα πιστέψεις και τι απόφαση θα πάρεις…


Κάθε πληροφορία που σήμερα κινείται γύρω σου χωρίς εσύ να την εκμεταλλεύεσαι είναι ένα ακόμα όπλο που χρησιμοποιούν εναντίον σου αυτοι που ελέγχουν τις πληροφορίες και τις έχουν στο τσεπάκι τους… Στο δικό τους πορτοφόλι πληροφοριών ώστε να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από σένα!

Οταν κατανοήσεις την αδικία που δημιουργεί η πληροφορία στην κοινωνία μας θα επαναστατήσεις… Και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι δεν σου έμαθε κανείς ότι σήμερα ο κόσμος κινείται Μόνο μέσω της πληροφορίας… Δεν είναι τυχαίο ότι δεν θέλουν να σου δείξουν ότι ακόμα και το μέσο συναλλαγής σου είναι πληροφορία… Το έργο σου, ο χρόνος σου, η υγεία σου, η δικαιοσύνη στον πολιτισμό που ζεις προέρχεται και εξαγοράζεται από την πληροφορία!

Άρα Όσο περισσότερα Ψέματα σου λένε, όσο περισσότερες πληροφορίες σου κρύβουν τόσο πιο πολύ σε έχουν κλέψει, εκμεταλλευτεί και παγιδευσει στο να βρίσκεσαι συνέχεια στο επίπεδο που Αυτοί θέλουν και μπορούν να σε ελέγξουν!

Είπαν, και όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που τους ακολουθούν γονατιστα συμφώνησαν ότι το φαινόμενο που φάνηκε σε πολλές Ευρωπαϊκές πόλεις και στη Ρωσία ότι δεν ήταν τίποτα άλλο παρά ένας πύραυλος και ένα ακόμα τεστ… Γνωρίζουν ότι ελέγχουν την πληροφορία αφού ελέγχουν και τους ανήκουν όλα τα μέσα που την διαδίδουν!

Αυτή η απάντηση έγινε η πολιτικώς ορθή αμέσως και όλη οι κοκορόμυαλοι ξεκίνησαν τα ταμπούρλα για αυτούς που τόλμησαν να αμφισβητήσουν η να δουν κάτι σε αυτήν την υπόθεση!

Μπορεί να νίκησαν την επιφάνεια της πληροφορίας στο σήμερα δίνοντας τη δικιά τους ερμηνεία σε ένα νέο ψέμα και σε μία νεα τύφλωση της συνείδησής σου αλλά τουλάχιστον στο επίπεδο της μονοδιάστατης πληροφορίας που ζούμε δεν μπορούν να νικήσουν και το χρόνο… Τα γεγονότα στο χρόνο! Αυτά ίσως να μπορούν να τα αλλάζουν με πολύ μικρές αλλαγές για να εξελίσσουν άλλες χρόνο γραμμές αλλά αυτό είναι μία πιο βαθιά ιστορία και δεν είναι για το θέμα μας τώρα!

Ας δούμε λοιπόν μία φωτογραφία… Με τον ίδιο “πύραυλο” μέσα στο χρόνο… Να θυμάσαι ότι η κρίση σου είναι ο τελευταίος μοϊκανός για την άμυνα τη συνείδησή σου!

Και το έπαθλο θα είσαι πάντα εσύ και το τι θα πιστέψεις!