...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017

Η απόλυτη διαστροφή στην φάτνη του Βατικανού. – ΕΙΚΟΝΕΣ που ελάχιστοι παρατήρησαν.

Τον γύρο του κόσμου έκανε η προσπάθεια της γυμνόστηθης φεμινίστριας της Νέας Τάξης από την οργάνωση FEMEN, να αρπάξει το θείο βρέφος.....
από την φάτνη στο Βατικανό, καθώς αυτό που ενοχλεί πάντα είναι ο Χριστός!

Η… «ακτιβίστρια», ωστόσο δεν ασχολήθηκε με το υπόλοιπο θέαμα της φάτνης, καθώς την αντιπροσώπευε. Το ίδιο συνέβη και με τους περισσότερους θεατές.

Με μια πιο προσεκτική ματιά θα δούμε πως η «φάτνη» που στήθηκε στην πλατεία του Αγίου Πέτρου συνιστά αποκορύφωμα της διαστροφής και φυσικά δεν έχει καμία σχέση με την Γέννηση του Χριστού στον κόσμο μας.

Ολόγυμνος γραμμωμένος άντρας κοιτά προς τα πάνω και υποτίθεται δίνουν στο «γυμνό πλησίον ένα ιμάτιο», άγγελοι στα χρώματα του ουράνιου τόξου, αγγελάκια με τρομοκρατημένα πρόσωπα λες και έχουν ταραχθεί από την Γέννηση του Θεανθρώπου, σκηνές πτωμάτων, βγαλμένες από το εργαστήριο του Φράνκεστάιν με κάτασπρο χέρι να κρέμεται από το φορείο.

Το σκηνικό συμπληρώνουν έγχρωμοι (μετανάστες;) με την μορφή «σκλάβων», ενώ το χριστουγεννιάτικο αστέρι πέφτω κάτω σαν κομήτης!

Τα σχόλια δικά σας:el.gr