...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017

Νέο υβριδικό είδος ανθρώπων! Ετοιμάζουν το «χάραγμα της Αποκάλυψης»;

Του Κίμωνα Χαραλάμπους
«Ρομπότ και άνθρωποι θα μπορούν μέσα στα επόμενα 100 χρόνια να αποκτήσουν παιδιά δημιουργώντας έτσι ένα υβριδικό είδος»!...


Όχι δεν το λέμε εμείς, αλλά, σύμφωνα με την Huffpost, ειδικός στα συστήματα τεχνητής νοημοσύνης δρ. David Levy, συγγραφέας του βιβλίου «Love and Sex with Robots».

Όπως αναφέρεται, στο σχετικό δημοσίευμα, ο ίδιος δεν έχει ορίσει ένα σαφές χρονοδιάγραμμα ως προς το πότε ακριβώς θα μπορούσε να συμβεί αυτό!

Εντούτοις, κατά τις πρόσφατες μελέτες στα βλαστοκύτταρα, την βιο-νανοτεχνολογία και τη γενετική των ρομπότ, το νέο υβριδικό είδος θεωρείται εφικτό, ανά πάσα στιγμή, μέσα στα επόμενα 100 χρόνια.

Ποια έρευνα όμως τον οδήγησε στο να αναπτύξει αυτή την θεωρία;

Στο κρατικό πανεπιστήμιο του Οχάιο, οι επιστήμονες ανέπτυξαν με την βοήθεια της νανοτεχνολογίας ένα τσιπ που εισάγει με επιτυχία γενετικό κώδικα σε κύτταρα του δέρματος. Όπως τονίζει ο Levy η διαδικασία που είναι γνωστή ως διαμόλυνση ιστών θα επιτρέψει τη μεταβίβαση του γενετικού κώδικα ρομπότ και ανθρώπων στους απογόνους τους.

Γιατί όχι, συμπληρώνουμε εμείς, να συνδυαστεί και με γενετικό κώδικα ζώων για μεγαλύτερη ανθεκτικότητά, όπως έχουν ισχυριστεί «επιστήμονες». Έχει ξανασυμβεί!


LONDON, ENGLAND – FEBRUARY 07: An animatronic baby is displayed during the press preview for the ‘Robots’ exhibition at the Science Museum on February 7, 2017 in London, England. The exhibition showcases robot history going back 500 years with over 100 robots including the largest collection of humanoid robots ever displayed. (Photo by Carl Court/Getty Images)

Ο Levy έχει ετοιμάσει ομιλία σε σχετικό διεθνές συνέδριο στο Λονδίνο, όπου θα εξηγήσει αναλυτικά τη θεωρία του σύμφωνα με την οποία η ανακάλυψη του πανεπιστημίου του Οχάιο θα οδηγήσει τα ρομπότ να δημιουργήσουν ανθρώπινο σπέρμα και ωάριο από ανθρώπινα κύτταρα δέρματος. Σύμφωνα με τον ίδιο η κύηση του εμβρύου θα γίνεται με παρένθετη μητέρα, μεταδίδει η Huffpost.

Αξιοσημείωτο είναι πως ο Levy δεν είναι ο μόνος που θεωρεί πιθανό ένα τέτοιο ενδεχόμενο στα επόμενα χρόνια.

Τον Οκτώβριο που μας πέρασε, ο δημιουργός του sex robot «Silicon Samantha», Sergi Santos, υποστήριξε ότι στο μέλλον άνθρωποι και ρομπότ θα παντρεύονται και θα χρησιμοποιούν την τεχνολογία για να κάνουν παιδιά.

Πως θα συμβαίνει αυτό; Θα συγχωνεύεται η προσωπικότητα του ανδροειδούς με τις πεποιθήσεις του συντρόφου του και στην συνέχεια με την χρήση 3D εκτυπωτών θα δημιουργούν τους απογόνους τους.

Αναρωτιόμαστε: Τα νανοτσίπ που χρησιμοποιούνται για τέτοιου είδους «εξελίξεις» θα τροποποιήσουν τον γενετικό κώδικα των ανθρώπων απλά για καλό σκοπό;

Μήπως θα χρησιμοποιηθούν, προκειμένου η όποια παγκόσμια εξουσία να ελέγχει τους ανθρώπους;

Τελικά το «χάραγμα της Αποκάλυψης» επιδιώκεται να παρουσιαστεί ως το τέλειο τεχνολογικό επίτευγμα! Αναμένουμε να δούμε αν τελικά, θα το πετύχουν!
el.gr