...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017

ΦΩΤΟ: Το ρωσικό μήνυμα στον Ερντογάν που δίνει σόου στην Ελλάδα

Του Κίμωνα Χαραλάμπους
Πολιτικές επιτροπές Κούρδων συγκεντρώθηκαν χθες αρχικά στα Προπύλαια και έκαναν πορεία μέχρι την Σταδίου, στο ύψος του αγάλματος Κολοκοτρώνη,....
όπου ήταν παρατεταγμένες κλούβες των ΜΑΤ.

«Απαιτούμε από την Ελληνική Κυβέρνηση να διακόψει την συνεργασία της με τον τούρκικο φασισμό».

Ήταν μερικές από τις φράσεις που ακούστηκαν.

Σίγουρα οι Κούρδοι κοιτούν τα συμφέροντά τους και κανείς δεν ξεχνά την ιστορική συμβολή τους στις σφαγές Ελλήνων στην Μικρά Ασία, ωστόσο μαζί με τους Ρώσους, όπως θα δείτε παρακάτω θυμίζουν στον Ερντογάν κάτι:

Πως ο διαμελισμός της χώρας του βρίσκεται προ των πυλών, με το Κουρδικό Κράτος να αποτελεί την απαρχή!

Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία, όπου το κουρδικό ΥPG στην Συρία, που θεωρείται από την Τουρκία ως ο συριακός κλάδος των Κούρδων «τρομοκρατών», έδωσε κοινή συνέντευξη τύπου με στρατηγό από την Ρωσία, με την οποία η Άγκυρα, υποτίθεται, έχει στενές σχέσεις το τελευταίο διάστημα.

Ωστόσο, στην πολιτική τα πάντα είναι συμφέροντα και δεν υπάρχουν αγάπες, ειδικά ανάμεσα σε δύο χώρες (Ρωσία-Τουρκία), τις οποίες περισσότερα είναι αυτά που τις χωρίζουν παρά εκείνα που τις ενώνουν.

Όπως θα δείτε, στην μέση της φωτογραφίας είναι ο Στρατηγός, Αλεξάντερ Κιμ και ο εκπρόσωπος του YPG ο Νουρί Μαχμούντ, ενώ δίπλα δίπλα είναι οι σημαίες της Ρωσίας και του YPG.

Οι Κούρδοι, με βοήθεια από τις ΗΠΑ και την Ρωσία, κατέλαβαν από την ISIS την περιοχή νότια της Ντέιρ εζ Ζορ και πλέον όλα τα συριακά εδάφη νότια του περιβόητου ποταμού Ευφράτη, ελέγχονται από το YPG.

Για να κάνουν δηλώσεις σχετικά με το θέμα αυτό έδωσαν συνέντευξη τύπου ο Ρώσος στρατηγός Αλεξάντερ Κιμ και ο εκπρόσωπος του YPG Νουρί Μαχμούντ, με τις σημαίες των δύο λαών να στήνονται δίπλα-δίπλα και τον Ερντογάν να έχει πολλά να σκεφτεί, μετά το σόου διεκδικήσεων που δίνει στην Ελλάδα, με την… βοήθεια της ελλαδικής κυβέρνησης..


el.gr