...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017

Εικόνα-πλήγμα για το αμερικανικό Ναυτικό: Πάει για επισκευή το αντιτορπιλικό που συγκρούστηκε με εμπορικό πλοίο

Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος
Bγήκε στο φως της δημοσιότητας η φωτογραφία η οποία αποτελεί πλήγμα για το αμερικανικό Ναυτικό το οποίο πλήττεται τον τελευταίο καιρό από ατυχήματα και από σκάνδαλα.....


Δύο πλοία του αμερικανικού Ναυτικού έχουν φορτωθεί σε ειδικά σχεδιασμένα σκάφη και μεταφέρονται στον κόλπο της Γιοκοζούκα για επισκευή.


Πιστεύεται ότι το ένα από τα δύο πλοία πρέπει να είναι ένα από τα αντιτορπιλικά που συγκρούστηκαν με εμπορικά πλοία. Eίναι το αντιτορπιλικό USS Fitzgerald (DDG 62).

Το αμερικανικό Ναυτικό θρήνησε νεκρούς και έχασε δύο αντιτορπιλικά.

Το αντιτορπιλικό USS Fitzgerald (DDG 62) θα φύγει από το λιμάνι της Yokosuka και θα κατευθυνθεί στις ΗΠΑ με το μεταφορικό MV Transshelf.

Το Transshelf θα μεταφέρει το Fitzgerald στο Huntington Ingalls Industries (HII) στα ναυπηγεία της Pascagoula, στον Mississippi, όπου το κλάσης Arleigh Burke αντιτορπιλικό θα προχωρήσει σε επισκευές μετά την σύγκρουση που είχε τον Ιούνιο

Το Fitzgerald επέστρεψε στις δραστηριότητες του 7ου Στόλου στην βάση της Yokosuka μετά την σύγκρουση της 17ης Ιουνίου με το ACX Crystal στις ιαπωνικές ακτές.

Από τότε προχώρησε σε μια σειρά επισκευών.

Σημειώνεται ότι στο ατύχημα του Fitzgerald σκοτώθηκαν συνολικά επτά ναύτες.

To αμερικανικό Ναυτικό θεωρείται και είναι το ισχυρότερο του πλανήτη. Τα πρόσφατα ατυχήματα έχουν καταρρακώσει την περηφάνεια των ΗΠΑ.


pronews.gr