...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017

Ανατροπή στην υπόθεση του φοιτητή που βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο

Ανατροπή στην υπόθεση του φοιτητή που βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο
Αν και φαίνονταν η υπόθεση του 21χρονου φοιτητή από την Κάλυμνο που βρέθηκε νεκρός έξι ημέρες μετά την εξαφάνισή του, να κλείνει, τελικά παίρνει νέα τροπή....


Έπειτα από δύο απορρίψεις αντίστοιχων αιτημάτων, το πρωί της Παρασκευής ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννης Γλύκας υπέβαλε αίτημα στον Εισαγγελέα Εφετών για τη διενέργεια νέας νεκροψίας – νεκροτομής στη σορό του άτυχου Νίκου Χατζηπαύλου και η οποία θα πραγματοποιηθεί από τον ιατροδικαστή Φίλιππο Κουτσάφτη.

Από την πρώτη στιγμή, η οικογένεια αμφισβήτησε την ιατροδικαστική έκθεση στην οποία ο θάνατος του παιδιού αποδίδεται σε ατύχημα καθώς πιστεύουν ότι ο 21χρονος φοιτητής έχει πέσει θύμα δολοφονίας.

Για το σκοπό αυτό, ζήτησαν από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών μέσω του δικηγόρου τους, Γιάννη Γλύκα, να διενεργηθεί νέα νεκροτομή από δικό τους τεχνικό σύμβουλο.

Ωστόσο, το αίτημα απορρίφθηκε και σε δεύτερο βαθμό, με συνέπεια η οικογένεια να προσφύγει στον Εισαγγελέα Εφετών, ο οποίος έκανε δεκτό το αίτημα. Μάλιστα, οι γονείς του άτυχου φοιτητή είχαν καταθέσει και μήνυση κατά αγνώστων για ανθρωποκτονία.

Στο πόρισμα, ο ιατροδικαστής Παναγιώτης Κοτρέτσος θεωρεί ότι ο θάνατος του Νίκου Χατζηπαύλου «επήλθε συνεπεία δευτερογενούς καταπληξίας, ως επιπλοκή πολλαπλών κακώσεων σώματος συμβατών με πτώση».