...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017

Ο καταστροφέας του τόπου αγκαλιά με τον Βαρδή. Εσύ Χριστό κι εγώ Αλλάχ.

ΣΧΟΛΙΟ: ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΖΙ!!!
Το χρήμα δεν έχει Θεό και το επόμενο σκαλοπάτι είναι ο εμετός…

Όλα τα περιμέναμε αλλά ο «δεξιός» Βαρδής να εναγκαλίζεται και να» χλιχλιμπίζεται» με τον άνθρωπο που εξαπάτησε τον ελληνικό λαό και τον πούλησε στους τοκογλύφους, αυτό νομίζουμε ότι υπέχει θέση τεράστιας πατριωτικής ευθύνης για να έναν επιχειρηματία που τον αποκαλούσαν «πατριώτη».

agapi-emine

Τελικά το δείπνο της αστικής ολιγαρχίας, εις το Προεδρικό, είναι ένα ακόμα καλό μάθημα, σε όλους όσοι προσδοκούν την απελευθέρωση του τόπου από τους λεφτάδες. Μάλλον η Motor Oil, έχει ανάγκη από επέκταση εις την Ανατολή για να στανιάρει οικονομικά και να σταθεί φορολογικά στα πόδια της, από τη στιγμή που χαρίζονται το ένα μετά το άλλο τα επιχειρηματικά δάνεια από την κυβέρνηση των μαρξιστών που θα χαρατσώσουν το μεγάλο κεφάλαιο!

vardis

Το ότι επίσης η κυρία Μαριάννα και ο κύριος της, θα επαινούσαν το φόρεμα της κυρίας Μπαζιάνα, που σε μια νύχτα υπερπήδησε(γνωστό το σπορ) όλες τις κλίμακες και τις κλίκες για να γίνει ακόμη και καθηγήτρια Πανεπισημίου(γιατί όχι, εδώ έγινε η Παζαίτη, χειρουργός), υποσκελίζοντας τα όρια της αξιοκρατίας, κι αυτό ήταν μια χαώδης εγκεφαλική λειτουργία που επίσης απέχει χιλόμετρα από την παραγματικότητα.

vardis-apostolakis1

Όλος ο κουρνιαχτός της αστικής τυραννίας, στο Προεδρικό. Εκεί όπου παραδόθηκε η Θράκη στους Οθωμανούς και τους Σελτζούκους.

Τα συγχαρητήρια μας, σε όλους. ‘Αξιο το νυχτοκάματο. Δεν αντέξαμε άλλο. Πήγαμε στην τουαλέτα και ξεράσαμε.

Σ.Σ.Χ

dolofonos

 koniordou

makeleio.gr