...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017

WikiLeaks: Η CIA απέκρυψε την προέλευση των ιών της, μεταμφιεσμένους ως Kaspersky

2017 © AFP / Saul Loeb Το αρχηγείο της CIA στο Λάγκλεϊ της Βιρτζίνια. Φωτογραφία αρχείου
ΜΟΣΧΑ, 9 Νοεμβρίου – RIA Novosti. Δημιουργήθηκε από ειδικούς της CIA που  επιτρέπει να....
καλύπτεται  το έργο του τμήματος με  κακόβουλα προγράμματα , έτσι ώστε κατά τον έλεγχο της προέλευσης του ιού

φαίνεται να είναι από άλλους υπάρχοντες οργανισμούς  και επιχειρήσεις, ιδιαίτερα η εταιρεία “Kaspersky Lab” σύμφωνα με την ιστοσελίδα των Wikileaks.
Σύμφωνα με τον ιστότοπο, το εργαλείο ονομάζεται “κυψέλη”. Η αποστολή του είναι ότι ακόμη και σε περίπτωση ανίχνευσης ιού στον υπολογιστή, η επαλήθευση της πηγής του να μην δείχνει  τη CIA. Η κυψέλη  επιτρέπει να εκχωρήσουν  τη λειτουργία πολλών κακόβουλων προγραμμάτων σε διαφορετικούς τομείς που ενοικιάζονται από τη CIA σε δημόσιο διακομιστή.

Οι τομείς δεν φαίνονται ύποπτοι. Οι πληροφορίες που λαμβάνονται μέσω των κακόβουλων προγραμμάτων του οργανισμού μεταφέρονται στη βάση δεδομένων της CIA. Η υπόλοιπη κυκλοφορία παραμένει στον εξυπηρετητή «καμουφλάζ».

Στην περίπτωση αυτή, τα πιστοποιητικά ελέγχου ταυτότητας των σελιδοδεικτών προγράμματος, που δημιουργήθηκαν από τη CIA, μιμούνται εκείνα που χρησιμοποιούνται πραγματικά από υπάρχουσες εταιρείες και οργανισμούς. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα  αναφέρει τρεις περιπτώσεις, όταν το εργαλείο δημιούργησε προσομοίωση των πιστοποιητικών της Kaspersky Lab.

Ο ιστότοπος ξεκίνησε ένα νέο έργο που ονομάζεται Vault 8. Οι εκδόσεις περιέχουν τον πηγαίο κώδικα των προγραμμάτων της CIA και μια ανάλυση του έργου τους. Ορισμένα από τα προγράμματα εμφανίστηκαν ήδη στο πακέτο εγγράφων της  CIA  του Vault 7.

Το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ διέταξε προηγουμένως όλα τα κρατικά ιδρύματα και συνδεδεμένες εταιρείες  σε μια  περίοδο των τριών μηνών για να ξεκινήσουν την εφαρμογή των μέτρων για την εξάλειψη της χρήσης του λογισμικού «Kaspersky Lab», διότι, σύμφωνα με το υπουργείο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βλάψει την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ. Από το  «Kaspersky» διαβεβαίωσαν  ότι η εταιρεία δεν βοηθά τις κυβερνήσεις σε κυβερνητική κατασκοπεία ή επιθετικές δραστηριότητες στον κυβερνοχώρο.

https://ria.ru

tokoutsavaki.blogspot.gr