...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017

TO ΣΘΕΝΟΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ…KAI ΚΛΟΠΗ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

Οι κυβερνήσεις υπάρχουν γιατί έχουν τις καλύτερες προθέσεις να υπηρετήσουν τον πολίτη και τα δικαιώματα του!!!


Σωστά;;;

Τότε γιατί η ιστορία αποδείχνει ότι όταν έρθει η ανάγκη να κλέψουν τους πολίτες τους, τους κάνουν κόσκινο;;;

Να μην πάμε μακριά και ας κοιτάξουμε τι συμβαίνει στην χώρα μας και την Κύπρο με την ληστεία των νοικοκυριών, αν μιλάμε για Μπλακ Φραιντει οι Κύπριοι γνωρίζουν πολύ καλά τι συνέβη με τις αποταμιεύσεις τους μια Μαύρη Παρασκευή!!!

Επειδή ο άνθρωπος πάσχει από Αλτσχαιμερ και ξεχνάει ποιοι του την φόρεσαν, να μην πάμε μακριά πίσω στην ιστορία. Ένα πρόσφατο παράδειγμα ληστείας είναι η Σαουδική Αραβία, όπου εκατοντάδες άνθρωποι έχουν συλληφθεί για διαφθορά, αλλά απελευθερώνονται μόνο όταν πληρώνουν δεκάδες χιλιάδες από τις αποταμιεύσεις τους και γενικά από τα υπάρχοντα τους. Τους κρατάνε μέσα σε πολυτελή ξενοδοχεία και μόλις δωθεί εντολή από την τράπεζα, τους αφήνουν ελεύθερους να πάνε στα σπιτάκια τους!!!

Οι κυβερνήσεις είναι οι μεγαλύτεροι ληστές, πάντα υπό την προστασία του νόμου που οι ίδιοι ψηφίζουν με νέα συστήματα εξόντωσης των εργαζόμενων, και των συνταξιούχων…με νέες και «απαραίτητες» περικοπές, νέες εφορίες γιατι η ελίτ πεινάει και ζητάει τις αποταμειεύσεις του λαού..

Ποτέ δεν εκπροσώπησαν και δεν εκπροσωπούν το λαό αλλά μόνο την ελίτ που οι ίδιοι ανήκουν!!! Γκε γκε;;;

Ποτέ στην ιστορία δεν εκπροσώπησαν τον πολίτη όπως λένε ότι κάνουν οι κυβερνήσεις παντώς απόχρωσης, αλλά είναι μια οργανωμένη μαφιόζικη καρτέλ με επαγγελματίες μαφιόζους με Αρμάνι επικάλυμμα για να σκεπάζουν την βρωμιά που κρύβουν μέσα τους..

Σε τύπους με σθένος και αριστερά μπλαμπλα καταλάβατε ότι δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε τα χρήματα μας ή το συμφέρον μας…και ας λαμβάνει βραβεία λες και έφτασε τον Καποδίστρια σε κύρος και πολιτικά επιτεύγματα.

Στην Σαουδική Αραβία ως ένα επίκαιρο παράδειγμα ληστείας του λαού βλέπουμε ότι το χρήμα που ποτέ δεν ήταν πρόβλημα, άρχισε το κράτος το πλιάτσικο σε πρίγκιπες και άλλα πλουσιόπαιδα. Επειδή το πετρέλαιο κύλαγε στους δρόμους και έφερνε δισεκατομμύρια δολάρια τόσα χρόνια στο κράτος δεν έκλαιγε κανένας εφοριακός υπάλληλος της χώρας. Μετά την πτώση των τιμών του πετρελαίου, τα πράγματα άλλαξαν εντελώς και η οικονομία που εξαρτάται από την πώληση του πετρέλαιου άρχισε την κατρακύλα…στέγνωσε το αραβικό κράτος και έπρεπε κάπου να μαζέψουν τα χαμένα κεφάλαια.

Βρήκαν λοιπόν τον τρόπο τις τελευταίες εβδομάδες με αυτό που λέγεται: κρατική βία με την κλοπή της περι-ουσίας των πολιτών.

Πολλοί πλούσιοι στη χώρα έχουν συλληφθεί με την κατηγορία της διαφθοράς, όπου περισσότεροι από 1.700 τραπεζικοί λογαριασμοί έχουν «παγώσει» γιατί είναι πλούσιοι και έχουν μπει στο μάτι της αραβικής κυβέρνησης.

Στη Σαουδική Αραβία συνελήφθησαν πολλοί πρίγκηπες και υπουργοί οι οποίοι είναι ύποπτοι για διαφθορά. Οι συλλήψεις έγιναν λίγες ώρες αφού ο βασιλιάς Σάλμαν ξεκίνησε μια επιτροπή για την καταπολέμηση της διαφθοράς στη χώρα. Ο 32χρονος πρίγκιπας Μοχάμεντ μπιν Σαλμαν οδηγεί την εκστρατεία κλοπής των πολιτών. Με τα λέφτα όμως δεν θα μάθει κανείς σε ποια Ελβετική τράπεζα τα έχει να κάνουν «αυγά»…

Στη Σαουδική Αραβία κυριαρχεί η νοοτροπία… ότι κανείς δεν πληρώνει στο κράτος. Δηλαδή η «διαφθορά» όπως την βάφτισε το αραβικό κράτος είναι ένα φυσιολογικό μέρος της ζωής εκεί, και δεν υπάρχει κανείς λόγος για να γίνουν συλλήψεις των πλούσιων πολιτών ή να ονομαστούν φοροφυγάδες. Με αυτή την λογική θα έπρεπε να έβαζαν όλους τους Σαουδάραβες φυλακή, αλλά φυσικά έχουν έναν άλλο λόγο…

Την κλοπή με το γάντι του νόμου!!!

Σε εμάς η κρατική αριστερή βία έχει επιβληθεί πριν από 8 χρόνια από τον Ροδόσταυρο ΓΑΠ που κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος!!! Ο θάνατος του λαού μας συνεχίζεται από τον αριστερό κατσαπλιά και υπάλληλο-μαφιόζο των κεντρικών Τραπεζιτών, τον Τσίπρα. Να γνωρίζετε όμως το εξής…το σύμπαν έχει τους δικούς του νόμους και την δική του πολιτική εξυγίανσης.

Θα πονέσουμε αλλά είμαστε κοντά στο μεγάλο γεγονός…

KORAKS