...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ: ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η SIEMENS

Αποτέλεσμα εικόνας για SIEMENS ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ
Σε βαθειά κρίση η Δικαιοσύνη....

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Η τρισκατάρατη κυβέρνηση των Σαμαρά – Βενιζέλου της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ενεργώντας ως υψηλόβαθμος υπάλληλος της Siemens και της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άγκελας Μέρκελ, με αυταρχισμό δικτατορικής κυβέρνησης, πραξικοπηματικά θα έλεγα, ακύρωσε μέσα σε μια νύχτα την μοναδική ομόφωνη απόφαση Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, η οποία είχε συσταθεί υπό την προεδρεία του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Σήφη Βαλυράκη, προκειμένου να εξετάσει το πολιτικοοικονομικό σκάνδαλο της πολυεθνικής γερμανικής εταιρείας Siemens! Η οποία μετά από 11 μήνες, αφού εξέτασε δεκάδες μάρτυρες και μετά από αρκετές συσκέψεις εξέδωσε καταπελτώδες πόρισμα κατά της Siemens, θεωρώντας ότι βλάφθηκαν τα συμφέροντα του ελληνικού Δημοσίου, κοστολογώντας αυτή τη ζημία “τουλάχιστον στα 2 δις ευρώ”!
Αυτή λοιπόν, η τρισκατάρατη κυβέρνηση των Σαμαρά – Βενιζέλου, αντί να εισπράξει τα 2 δις ευρώ από τη Siemens, χρήματα που ήταν απαραίτητα εν μέσω εκτέλεσης των επάρατων Μνημονίων, ανακουφίζοντας μισθωτούς και συνταξιούχους αφού θα περιοριζόταν η περικοπή των μισθών και των συντάξεων, ενεργώντας προδοτικά για τον λαό, μετέτρεψε αυτή την μοναδική ομόφωνη απόφαση Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, σε έναν “Εξωδικαστικό Συμβιβασμό” μεταξύ της Siemens και του Δημοσίου! Με αποτέλεσμα η Siemens να ωφεληθεί οικονομικά αφού ο “Συμβιβασμός” της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου προέβλεπε να εκπληρώσει κάποιες υποχρεώσεις η Siemens που δεν ξεπερνούσαν τα 200 εκατομμύρια ευρώ!
Ωστόσο, δυστυχώς, η Siemens ούτε αυτούς τους όρους του “Συμβιβασμού” εκπλήρωσε μετά και την πενταετή λήξη αυτού του “Συμβιβασμού” (2012-2017)!

Προσφυγή του Σωματείου “Έλληνες Φορολογούμενοι” 

Γι΄ αυτόν τον κατάπτυστο και επιβλαβή για το Δημόσιο συμφέρον “Εξωδικαστικό Συμβιβασμό” (νόμος 4072/2012) προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη το Σωματείο “Έλληνες Φορολογούμενοι” καθώς και μεμονωμένοι φορολογούμενοι, ζητώντας να κριθεί αντισυνταγματικός αυτός ο “Συμβιβασμός”! 
Στο Δ΄ Τμήμα του ΣτΕ, οι προσφεύγοντες κέρδισαν την πρώτη δικαστική μάχη, αφού το δικαστήριο δέχτηκε ότι το Σωματείο “Έλληνες Φορολογούμενοι” καθώς και οι λοιποί φορολογούμενοι είχαν έννομο συμφέρον για να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη και επί της ουσίας να αμφισβητήσουν τη νομιμότητα και την συνταγματικότητα του εν λόγω “Συμβιβασμού” (απόφαση 3930/2015)!  
Όμως, με αυτήν την απόφαση το ζήτημα παραπέμφθηκε “λόγω μείζονος σπουδαιότητας” στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου (ΣτΕ)! 

Σε βαθειά κρίση η Δικαιοσύνη

Έτσι, αφού “λίμναζε” στα συρτάρια της Ολομέλειας του ΣτΕ η εκδίκαση για την οριστική απόφαση επί 2 χρόνια, χθες που είχαν “ανοίξει οι ουρανοί” και είχαμε ως αποτέλεσμα να θρηνούμε πολλά ανθρώπινα θύματα, η Ολομέλεια του ΣτΕ έριξε τον “κεραυνό” της!
Αποφάσισε κατά πλειοψηφία υπέρ της Siemens και του νόμου Σαμαρά - Βενιζέλου, απορρίπτοντας ως απαράδεκτη την αίτηση ακύρωσης κρίνοντας ότι οι προσφεύγοντες δεν είχαν έννομο συμφέρον, με το ρηχό σκεπτικό πως η υπόθεση αφορά φορολογικό θέμα με την στενή έννοια του όρου!  
Μετά από αυτήν την μυστηριώδη δικαστική απόφαση – λόγω και της διετούς καθυστέρησης – η Δικαιοσύνη περνά σε εποχή βαθειάς κρίσεως, αφού διατυπώνονται για το ίδιο θέμα εκ διαμέτρου αντίθετες αποφάσεις!
Αυτήν την απόφαση, επ΄ ουδενί μπορεί να τη δεχτεί ο ελληνικός λαός! Ο δυστυχισμένος λαός που πένεται από τα σκληρά Μνημονιακά οικονομικά μέτρα όλων των κυβερνήσεων και βλέπει ότι η Δικαιοσύνη προστατεύει μια αμαρτωλή πολυεθνική εταιρεία, εις βάρος των συμφερόντων του λαού, κομμάτι του οποίου αποτελούν και οι Έλληνες Δικαστές!  

Εγκληματική οργάνωση η Siemens

Από την Ολομέλεια του ΣτΕ υπήρξαν και τρεις δικαστικοί που μειοψήφησαν! 
Ο εισηγητής Κωνσταντίνος Κουσούλης και οι Σύμβουλοι Επικρατείας Αναστασία Παπαδημητρίου και Όλγα Παπαδοπούλου! Οι οποίοι χαρακτήρισαν τη Siemens ως εγκληματική οργάνωση!  
Μια πολύ βαριά κατηγορία αφού η Siemens “είχε δημιουργήσει ιδιαίτερη οργανωτική δομή που διέπραττε συστηματικά επί δεκαετίες δωροδοκίες στο σύνολο των δομών του ελληνικού κράτους”!  
Επίσης διατυπώνουν ενστάσεις για την Επιτροπή Εποπτείας του Υπουργείου Οικονομικών που ως υποχρέωση είχε την παρακολούθηση της εκτέλεσης του “Εξωδικαστικού Συμβιβασμού” και ο οποίος δεν τηρήθηκε από τη Siemens σε κανένα από τα σημεία του! 

Η αμαρτωλή Επιτροπή Εποπτείας του Υπουργείου Οικονομικών

Θα ενθυμείστε κατά το παρελθόν, πόσες και πόσες φορές δεν έχουμε καταγγείλει την επικεφαλής της Επιτροπής Εποπτείας του Υπουργείου κ. Πηνελόπη Παγώνη, Γενική Διευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομικών, εκλεκτής του Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος και την διόρισε στις 17 Σεπτεμβρίου 2012 με απόφασή του που έλαβε αρ. πρωτ. 1188, για πλημμελή έως ανύπαρκτη επόπτευση εκτελέσεως του “Συμβιβασμού”, καθώς και τα άλλα μέλη αυτής της Επιτροπής!
Σημειώστε, και εδώ είναι το παράξενο, πως επί ημερών κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ η κ. Παγώνη διατηρήθηκε στη θέση της, ενώ αντίθετα αντικαταστάθηκαν άλλα μέλη της Επιτροπής!  

Ο Τόπος μας γεννάει νέους Τερτσέτηδες και Πολυζωίδηδες  

Οι Κωνσταντίνος Κουσούλης, Αναστασία Παπαδημητρίου και Όλγα Παπαδοπούλου, απέδειξαν πως σε αυτήν την χώρα εξακολουθούν να υπάρχουν δικαστές του κύρος και του ύψους, ενός Τερτσέτη και ενός Πολυζωίδη! 
Αφού τα βάζουν εναντίον των δυναστών μας και επικυρίαρχων της Πατρίδος Γερμανών, διατυπώνοντας: «Με την “Συμφωνία Συμβιβασμού” η ελληνική Δημοκρατία παραιτείται από την άσκηση των αρμοδιοτήτων για την επιβολή κυρώσεων σε σχέση, μεταξύ των άλλων, και με άλλες παράνομες δραστηριότητες από την πλευρά της Siemens, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται πράξεις αποβλέπουσες στην νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και πράξεις φοροδιαφυγής»!  
Ισχυρίστηκαν επίσης, ότι η επίμαχη Συμφωνία ζημίωσε τα κρατικά ταμεία με το ποσό των 2 δις ευρώ και συγκάλυψε παράνομες ενέργειες όπως είναι το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, μίζες κα!

Υ.Γ. : Ειλικρινά αισθάνθηκα ως πολίτης να ξευτελίζομαι εντελώς με αυτήν την δικαστική απόφαση – κατά πλειοψηφία - του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου!
Και έτσι με περίσσια πίκρα μου ήλθε στο νου η περιοχή στον Σχοινιά του Μαραθώνα – των ονομαζόμενων Δικαστικών  - όπου υπάρχουν οι χλιδάτες βίλες των μελών της Ενώσεως Δικαστών και Εισαγγελέων! 
Όπου, η είσοδος στην πανέμορφη αυτή περιοχή είναι ταυτόχρονα και έξοδος, με φυλάκιο ελέγχου!
Για να μην θυμηθώ αυτό που έχει καταγγελθεί επανειλημμένως, πως δηλαδή κάποιοι δικαστικοί παρκάρουν τα πολυτελή αυτοκίνητά τους στα “Νταμάρια” και κατεβαίνουν στα Δικαστήρια με Citroen 2CV!
Απλές σκέψεις χωρίς ιδιαίτερο βάθος! Πιστέψτε με…