...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017

Το Ναυτικό της Αργεντινής ενημερώνει τους συγγενείς ότι το πλήρωμα του San Juan σκοτώθηκε στην έκρηξη

Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος
Ο Λουίς Ταλιαπιέτρα, πατέρας του Νταμιάν, που ήταν μέλος του πληρώματος, μιλώντας σε αργεντίνικο ραδιόφωνο, είπε πως το ναυτικό τους ενημέρωσε.....
ότι σύσσωμο το πλήρωμα του υποβρυχίου σκοτώθηκε κατά την έκρηξη, που έγινε σε βάθος 200 μέτρων.

Ερωτώμενος εάν οι 43 άνδρες και η μία γυναίκα του πληρώματος έχουν σκοτωθεί είπε: «Ναι, ναι, ναι 100%. Ο επικεφαλής του γιού μου δήλωσε ότι όλοι είναι νεκροί. Δεν υπάρχει ανθρώπινο ον που να μπορεί να επιβιώσει από κάτι τέτοιο»

Oι οικογένειες του πληρώματος το οποίο χάθηκε με το υποβρύχιο San Juan 
μετά από την έκρηξη που έλαβε χώρα κατά την εξαφάνιση του σκάφους, σύμφωνα με αναφορές των διεθνών ΜΜΕ.

Σήμερα συγγενείς των μελών του πληρώματος αποκάλυψαν ότι ήδη έχουν λάβει τηλεφωνήματα από αξιωματούχους του Ναυτικού που τους ενημερώνουν ότι όλο το πλήρωμα χάθηκε κατα΄την έκρηξη η οποία συνέβη σε βάθος από 180 μέχρι 900 μέτρα.

Επισήμως το Ναυτικό της Αργεντινής αρνείται να αναφερθεί στην κατάληξη των 44 μελών του πληρώματος και υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει τις έρευνες για το βυθισμένο πλοίο

Η Itati Leguizamon, της οποίας ο σύζυγος German Oscar Suarez ήταν στο υποβρύχιο, επίπε ότι στο Ναυτικό είναι «ανώμαλοι μπάσταρδοι» επειδή τους άφησαν να πιστεύουν ότι οι αγαπημένοι τους θα μπορούσαν να είναι ζωντανοί

Είπε: «Σύμφωνα με αυτούς, ανακάλυψαν μόλις τώρα ότι έγινε έκρηξη, ποιος είναι τόσο βλάκας να το πιστέψει αυτό;»

«Οι ελπίδες ότι μπορεί να βρεθούν ζωντανά τα 44 μέλη του πληρώματος έχουν διαλυθεί, αφού το ναυτικό ανακοίνωσε ότι έχει εντοπιστεί έκρηξη», μεταδίδει στο ρεπορτάζ του το BBC και εστιάζει στον ανθρώπινο πόνο αλλά και την οργή, που διαδέχθηκαν τα νέα.

Το υποβρύχιο ARA San Juan εξαφανίστηκε από την προηγούμενη Τετάρτη, στις 15 Νοεμβρίου και έκτοτε μια τεράστια επιχείρηση έρευνας και διάσωσης διεξάγεται στον Ατλαντικό Ωκεανό, με την αρωγή αμερικανικών, ρωσικών και βρετανικών δυνάμεων.

Μόλις χθες όμως ανακοινώθηκε πως κατά τις πρώτες ώρες μετά την εξαφάνιση, εντοπίστηκε από την Οργάνωση της Συνθήκης για την πλήρη απαγόρευση των πυρηνικών δοκιμών (CTBTO), τον διεθνή οργανισμό που ελέγχει το ενδεχόμενο διεξαγωγής μυστικών πυρηνικών δοκιμών, ανιχνεύθηκε ένα «ασυνήθιστο σήμα». Το «υποθαλάσσιο κρουστικό κύμα» που ανιχνεύτηκε την 15η Νοεμβρίου ήταν σύντομης διάρκειας, ασυνήθιστο και μη φυσικό στην προέλευσή του, είπε στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς ο ειδικός μηχανικός της CTBTO Μάριο Ζαμπόλι. «Θα μπορούσε να συνάδει με μια έκρηξη» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Η είδηση καταρράκωσε τους συγγενείς που βρίσκονταν συγκεντρωμένοι στην βάση Μαρ ντε Πλάτα. Κάποιοι αντέδρασαν με οργή και κάποιοι ξέσπασαν σε δάκρυα, όμως όλοι κατηγόρησαν το ναυτικό της Αργεντινής πως τους έκρυβε επί τόσες ημέρες την αλήθεια. «Οι μπάσταρδοι σκότωσαν τον αδερφό μου. Τον σκότωσαν γιατί τον έβαλαν να ταξιδέψει μ’ αυτό το υποβρύχιο», δήλωσε ένας άντρας. 

pronews.gr