...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2017

New «War» Order

Όσο το ISIS καταρρέει τόσο πιο κοντά είναι ένας νέος πόλεμος
Σαν σε όραμα…το βλέπεις μπροστά σου να συμβαίνει….
το πλήθος να πανηγυρίζει σε πλατείες και δρόμους το τέλος του Isis, που τόσα χρόνια απειλούσε την ανέμελη ευρωπαϊκή καθημερινότητα και την ίδια αυτή στιγμή των πανηγυρισμών, στα κρυφά να αλλάζει χέρια η αιματοβαμμένη σκυτάλη, σε μια κούρσα που βρίσκεται ακόμη στην αρχή της.

Το τέλος του Isis δεν είναι μια νίκη κατά της τρομοκρατίας, θα εξαλειφθεί η οργάνωση αυτή και όλοι θα ελπίζουν σε ειρήνη, αλλά ένα καμουφλαρισμένο σχέδιο που ήρθε η ώρα να μεταλλαχθεί.

Ποια ειρήνη; Για αυτούς ο πόλεμος είναι ειρήνη και ο πόνος χαρά.

Όταν το παγκόσμιο κέντρο καταπολέμησης της τρομοκρατίας είναι στη χώρα που χρηματοδότησε και εξόπλισε τους τρομοκράτες, τότε δεν θες αναλυτές και διεθνολόγους για να καταλάβεις τι σκαρώνουν.

Αντιθέτως, είναι πολύ απλό για κάποιον που έχει κριτική σκέψη και γνωρίζει που θέλουν να φτάσουν, να αντιληφθεί μερικούς τίτλους ειδήσεων.

Και ειδικά τώρα που η κοινή γνώμη ασχολείται με το τρελό με το παράξενο κούρεμα.

Πιθανός και να θέλουν η κοινή γνώμη να ασχολείται με αυτό το ζήτημα, όσο η Σαουδική Αραβία μαζεύει υπολείμματα του ISIS και τα εκπαιδεύει….ναι η χώρα που διατείνεται ότι καταπολεμά την τρομοκρατία.

Και για να τα μαζεύει σε stock , μαζί με τους Αμερικανούς διασώστες, κάπου θα τα χρησιμοποιήσει.

Και που μπορεί να τους χρησιμοποιήσει;

Ο Άσαντ, με βάση αυτά που έχουμε ακούσει ως τώρα από τους διεθνείς οργανισμούς, είναι ενας στυγνός δικτάτορας ακατάλληλος για το λαό του. Η Ρωσία εξαγόρασε χρόνο ώστε να παραμείνει στην εξουσία, όμως τώρα που θα λυθεί το θέμα των χορηγούμενων ισλαμιστών, τα πράγματα θα περιπλεχθούν.

Πως γίνεται να μείνει στην εξουσία κάποιος που δεν πρόκειται να μείνει, αφού το όνομά του δεν είναι γραμμένο στα κατάστιχα της Νέας διακυβέρνησης;

Τι θα γίνει τώρα που θα ηττηθεί η τρομοκρατία;
Ποιος θα είναι ο ήρωας της Συρίας;
Μα αυτός που έμεινε και την απελευθέρωσε… μα αυτός που καταπολεμά τους τρομοκράτες και δεν εγκατέλειψε το πόστο του, είναι δικτάτορας!

Είναι πασιφανές ότι δεν θέλει «ήρωες» το πλανητικό σύστημα εξουσίας στη Μέση Ανατολή αυτή την εποχή.

Και άποψη μου, το καθεστώς του Ασσαντ, εάν εως τώρα επιβίωσε και με τον τρόπο που επιβίωσε, μετά το τέλος του ISIS πιθανός δεν θα επιβιώσει. Ίσως και ο ίδιος.

Τι θα του βρουν; Χίλια δύο, μια επίθεση με χημικά, ένας Ισραηλινός νεκρός, ένα λάθος μαχητικό που καταρρίφθηκε….συνεργασία με τους τρομοκράτες του Ιράν, εξοπλίζει τη Χεζμπολάχ…υπάρχουν οι αφορμές σε αφθονία.
Και αν δεν υπάρχουν, κατασκευάζονται εν ριπή οφθαλμού.

Είναι βέβαιο ότι κάτι θα βρουν για να προκαλέσουν την πραγματική αποσταθεροποίηση στην περιοχή, τώρα που είναι μαζεμένες…. οι 12 φυλές του Ισραήλ αρματωμένες.

Και σε ένα τσαμπουκά πολλών, ο ένας θα βαράει τον άλλον και όλοι θα θέλουν να χτυπήσουν τον έναν ,για αυτόν που ξεκίνησε ο τσαμπουκάς, τον Πέρση βασιλιά της σκακιέρας.

Αρκεί μια…..μία και μόνο στιγμή, μια λάθος κίνηση, τη σωστή όμως ώρα, που θα αξιοποιηθεί σε μορφή έκτακτου δελτίου και θα ρίξει χρυσόσκονη στο οπτικό πεδίο του πλήθους, ώστε να δει τον «ήρωα» απειλή για την παγκόσμια ασφάλεια και ειρήνη.

Συμπέρασμα;..δεν είναι για χορούς και πανυγήρια το τέλος του ISIS, όταν και αν ανακοινωθεί ή μάλλον να σκεφτούμε πως η Ελλάδα εμπλέκεται σε αυτό το νέο πόλεμο που ετοιμάζεται να ανοίξει, έστω και αν είναι αρκετά «σύνορα» μακριά.

Απλά σκέψου τι θα προκαλέσει ένα νέο ευρύτερο μέτωπο στην περιοχή. Ξεριζωμένοι, πλήθος, αναρίθμητοι, βάρκες, Αιγαίο, μασκαρεμένοι εξτρεμιστές…προσφυγικό χάος.

Και αν οι πληροφορίες μιλάνε ανοιχτά πλέον για τα τύμπανα του πολέμου, τα νούμερα στα τελευταία γεγονότα της Σαουδικής Αραβίας συνηγορούν.

Όπως τυχόν είδαν μερικοί, μαζεύτηκαν σκόρπια 11αρια στον 11ο, σε μια μόνο χώρα, και πολλά στέμματα έπεσαν, άλλαξαν χέρια, τα βασιλικά μαύρα ξεβάφουν και γίνονται άσπρα, όπως η ιδεολογία τους. Το άσπρο δε συμβολίζει πάντα το καθαρό, όπως και τα μάτια δεν λένε πάντα την αλήθεια.

Και εδώ η αλήθεια είναι μία. Ότι οι σφαγές του Isis ωχριούν μπροστά σε έναν προμελετημένο πόλεμο στην περιοχή και ότι η τρομοκρατία,, θα μεταναστεύσει μαζί με τα κατατρεγμένα πλήθη.
Άντε να ξεχωρίσεις το μασκαρεμένο από τον βασανισμένο. Άντε να βοηθήσεις τον βασανισμένο και να προστατέψεις τον κόσμο σου από τον μασκαρεμένο. Σε μια χώρα με μασκαρεμένους πολιτικούς και ήδη εγχώριους βασανισμένους.

Απλά καταγράφω τα παραπάνω, οι αρμόδιοι έχουν δώσει εξετάσεις και αποδείχθηκαν αναρμόδιοι και από την άλλη υπάρχουν αναρμόδιοι στη συνείδηση του πλήθους, που όμως είναι πραγματικά αρμόδιοι και πραγματικά χρήσιμοι στο κρίσιμο επόμενο level που μπαίνουμε, αλλά δεν έχουν την αποδοχή του κόσμου, είναι γραφικοί, τρελοί, συνωμοσιολόγοι κλπ.

Όταν έρθουν τα ίσια ανάποδα, τότε και μόνο τότε θα πέσουν οι μάσκες και θα δούμε ποιος θα επιπλέει και ποιος θα είναι στον πάτο της ιστορίας.

Όμως επειδή τα πάντα συνδέονται και η δράση φέρνει αντίδραση, σε μια άπειρη κατάσταση γεγονότων που έχουμε μπροστά μας, είμαστε στην προνομιούχα θέση να γνωρίζουμε ότι εδώ στην Ελλάδα δεν είμαστε μόνοι μας.

Άλλοι το δέχονται άλλοι όχι…αλλά έχουμε μια «ανεξήγητη» προστασία… και αυτό δεν είναι μόνο μια ελπίδα, είναι η ίδια μας η επιβίωση στις απάνθρωπες συνθήκες που αργά η γρήγορα θα μας σερβίρουν.

Είναι η ελπίδα που μας στερούν μέρα με τη μέρα οι θιασώτες του πολιτικού σκηνικού, είναι η βοήθεια που θα έχουμε όταν οι εξελίξεις πάρουν τον κατήφορο.

Ψάχνω να βρω τι σχέση έχει η επίσκεψη ιερών λειψάνων Αγίων και άλλων πολύτιμων για την ορθοδοξία αντικειμένων σε συγκεκριμένα μέρη, συγκεκριμένες ημέρες…ημέρες που είναι(ήταν) συμπωματικά χρήσιμες και ευάλωτες για να προκαλέσουν ένα κακό.

Όπως π.χ. η Αγία Ζώνη, που θα παραμείνει στην Αθήνα μέχρι τις 13 Νοεμβρίου.

call me Rick

ministryoftruth