...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017

Τα στρατεύματα των Ηνωμένων Εθνών θα εκτελούν τα κέντρα εξολόθρευσης στρατοπέδων FEMA.

Είναι γελοίο ότι κάποια από τα ανεξάρτητα ΜΜΕ εξακολουθούν να αρνούνται την ύπαρξη και την αληθινή φύση των στρατοπέδων συγκέντρωσης στην Αμερική, γνωστά σαν στρατόπεδα της FEMA...
Τα αποδεικτικά στοιχεία είναι συντριπτικά και από ορισμένα έγγραφα μπορούμε να διαπιστώσουμε πώς οι «κρατούμενοι» θα συλληφθούν και θα μεταφερθούν σε αυτά τα διαβόητα στρατόπεδα της FEMA.

Ένας από τους σκοπούς αυτού του άρθρου είναι να αποδείξει ότι, από τα ίδια τα έγγραφα της 
κυβέρνησης, μας λένε τι είδους κόλαση στη γη,  περιμένει τον Αμερικανικό λαό από τα Ηνωμένα Έθνη.
Επανεξέταση της εξαγοράς των Ηνωμένων Πολιτειών από τα στρατεύματα των Ηνωμένων Εθνών που έχουν προρυθμιστεί.

Στα Μέρη 1-3 αυτής της σειράς, διαπιστώθηκε ότι οι παγκοσμιοποιητές έχουν οργανώσει μια πλοκή σχεδιασμένη να ανατρέψει την αμερικανική κυβέρνηση και τον αμερικανικό λαό.
Ο πρώτος στόχος τους είναι να φέρουν την ιερή κόλαση στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Antifa (μαζί με το MS-13 και το ISIS), μαζί με τη στήριξη της CIA,το βαθύ κράτος και τη χρήση των στοιχείων κάλυψης του FBI, βρίσκονται στο μέσον που θα φέρει τόσο χάος στο αμερικανικό έδαφος από τις προηγούμενες καλυπτόμενες συμφωνίες μεταξύ της κυβέρνησης των ΗΠΑ και των Ηνωμένων Εθνών.
Πριν από τρεις μέρες ανέφερα μια έκθεση του Fox News που έδειχνε ότι οι στρατιώτες του ΟΗΕ (π.χ. Ρώσοι και Κινέζοι κ.ά.) θα κατασχέσουν όπλα και θα φυλακίσουν εκείνους που θεωρούνται απειλή για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. Στα τρία προηγούμενα τμήματα αυτής της σειράς, τεκμηριώσαμε πώς τα στρατεύματα των Ηνωμένων Εθνών ασκούν την εξάσκηση για την εξαγορά.
Τα άρθρα αυτά εξετάζουν το γεγονός ότι θα είναι δυνάμεις του ΟΗΕ που θα λειτουργούν στους καταυλισμούς της FEMA.
Μια άσχετη ερώτησηΠριν από λίγο καιρό, έλαβα το ακόλουθο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από κάποιον στο ανεξάρτητο μέσο:

Κύριε Hodges,

Εσείς δυσφημείτε τη μετακίνηση των μέσων του Alt Right με τους τρελλούς ισχυρισμούς σας για τα στρατόπεδα FEMA και ότι εκατομμύρια Αμερικανοί θα σταλούν εκεί είτε για να πεθάνουν είτε για επανεκπαίδευση. Τι μαλακίες. Είστε μια δυσπιστία σε ολόκληρο τον κλάδο και παραπλανούντε εκατομμύρια με αυτές τις αβάσιμες συνωμοτικές αξιώσεις.

Δεν υπάρχουν κατασκηνώσεις FEMA και δεν θα υπάρξει εκ νέου εκπαίδευση. Δεν υπάρχουν Ρώσοι και Κινέζοι στην Αμερική, είσαι παρανοϊκός.

Υποθέτω ότι πιστεύετε ότι ο Χίτλερ σκότωσε έξι εκατομμύρια Εβραίους. Γιατί δεν επιστρέφετε σε οποιαδήποτε άχρηστη δουλειά που είχατε πριν προσποιείτε ότι παρουσιάζετε πραγματικά νέα;
Ο υπερασπιστής του κινήματος της αλήθειας και ο συγγραφέας αυτού του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά κάποιο τρόπο ξέχασαν να υπογράψουν το πραγματικό τους όνομα σε αυτή την κακή επικοινωνία. Ας δούμε αν αυτό το πρόσωπο έχει δίκιο. Είναι η ιδέα ενός στρατοπέδου FEMA που θα κάνει κακά πράγματα στους Αμερικανούς πολίτες απλώς μια πτήση παρανοϊκής φαντασίας;
Μια εξέταση αυτού του θέματος θα πρέπει να ξεκινά με μια απλή ερώτηση: «Οι αμερικανοί στρατιώτες θα πυρπολήσουν τους αμερικανούς πολίτες με στρατιωτικό νόμο των εκατομμυρίων Αμερικανών»; Ευτυχώς, η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι ένα ζήτημα. 
Είναι σαφές από την ανάλυση δεδομένων από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης του στρατού ότι οι αμερικανοί στρατιώτες θα χρησιμοποιηθούν για να στρογγυλεύσουν τους κρατούμενους. Εντούτοις, τα στρατόπεδα στα οποία θα απελαθούν οι άνθρωποι, τελικά θα στελεχωθούν και θα διοικούνται από ξένα στρατεύματα και αυτά τα στρατεύματα θα βρίσκονται υπό τον έλεγχο του ΟΗΕ. 
Το έγγραφο αυτό θα καταστήσει σαφές αυτό το σημείο.
Σημείο # 1: Οι κατασκηνώσεις FEMA είναι στρατόπεδα εργασίας.
Όπως συνέβη με την NAZIS, η εργατική εργασία θα είναι μέρος του τοπίου, όπως αποδεικνύεται από το ακόλουθο έγγραφο του Στρατού.

Παράρτημα Ι
J-20 FM 3-39.40 12 Φεβρουαρίου 2010
J-67.
Οι διοικητές πρέπει να οργανώνουν και να διαχειρίζονται κρατούμενους κατά τρόπο που να επιτρέπει την κατάλληλη και έτοιμη απασχόληση κάθε κρατουμένου. Δημιουργήστε και διατηρήστε ένα τρέχον αρχείο επαγγελματικών δεξιοτήτων για κάθε κρατούμενο. Συμπεριλάβετε νέες δεξιότητες καθώς αποκτώνται.
Ανάθεση ατομικών κρατουμένων σε λεπτομερή εργασία ή εργασία σε τακτική ή μόνιμη βάση.
Δημιουργία σχεδίων επαγγελματικής κατάρτισης και ενθάρρυνση των κρατουμένων να μελετήσουν και να αναπτύξουν τις απαιτούμενες δεξιότητες στο μέγιστο δυνατό βαθμό.
ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ J-68.
Η εργασία του κρατουμένου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εκτέλεση των ακόλουθων:

Διοίκηση κατασκηνώσεων και συντήρηση εγκατάστασης.

Αγροτικές εργασίες.

Δημόσια έργα, υπηρεσίες κοινής ωφελείας και οικοδομικές εργασίες που δεν έχουν στρατιωτικό χαρακτήρα ή σκοπό.

Μεταφορά και χειρισμός καταστημάτων που δεν έχουν στρατιωτικό χαρακτήρα ή σκοπό.

Εγχώρια υπηρεσία

Ζητώ συγγνώμη και δεν θέλω να καλέσω οποιονδήποτε άγνο και απροσδόκητο, αλλά αυτή η πληροφορία έρχεται απευθείας από τα αρχεία του Στρατού που είχαν διαρρεύσει με τους αρχικούς διοικητικούς τους αριθμούς.

 Από την οπτική της ιστορίας, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης είναι γνωστά ως θεσμοί δολοφονίας. Με βάση αυτή την ιδέα, έβλεπα το εγχειρίδιο του στρατοπέδου συγκέντρωσης του Στρατού με τίτλο FM 3-39.40 Διεξαγωγή και Επανεγκατάσταση (PDF) και βρήκα μόνο ελάχιστη αναφορά στο θέμα των θανάτων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Τώρα περιμένετε ένα λεπτό, το έγγραφο αυτό περιγράφει προσεκτικά τις διαδικασίες ανάκρισης, την προετοιμασία των τροφίμων, τη μεταφορά και τη φροντίδα των κρατουμένων, αλλά μόλις αναφέρω πώς θα αντιμετωπίσουν τα νεκρά σώματα;
Σε μια εγκατάσταση γεμάτη με διαφορετικό πληθυσμό όσον αφορά την ηλικία, την κατάσταση της υγείας και τη φυσική κατάσταση, θα πρέπει οι αρχές να ασχοληθούν με το τι συμβαίνει όταν ένας κρατούμενος πεθάνει από μια απροσδόκητη καρδιακή προσβολή ή εγκεφαλικό επεισόδιο; Τι θα κάνουν με τα νεκρά σώματα;
Εάν δεν ληφθούν κατάλληλες προετοιμασίες για την κατάλληλη φροντίδα και διάθεση των νεκρών σωμάτων, δεν θα έπληττε την υγεία των συναδέλφων κρατουμένων, για να μην αναφέρουμε τους φρουρούς και άλλους στρατιωτικούς; Αυτό πρέπει να αποτελεί πρωταρχική μέριμνα για κάθε εγκατάσταση. Ωστόσο, αυτή είναι η περιοχή όπου το εγχειρίδιο του στρατού,των στρατοπέδων της FEMA είναι σχετικά σιωπηλό.
Σημείο # 2: Οι κατασκηνώσεις FEMA είναι καταυλισμοί θανάτου.
Από τις προαναφερθείσες αναφορές, τα ακόλουθα αποσπάσματα μιλάνε για το πως ο στρατός ασχολείται με το θέμα του θανάτου, καθώς σχετίζεται με τα στρατόπεδα συγκέντρωσης:

5-69. Όταν ένας κρατούμενος  μένει υπό κράτηση στις Η.Π.Α., ο θεράπων ιατρός θα παράσχει αμέσως στον διοικητή της μονάδας κράτησης ή στον διοικητή του νοσοκομείου (ή στον διοικητή της μονάδας που άσκησε την επιμέλεια του κρατουμένου εάν ο θάνατος δεν συνέβαινε σε κάποια εγκατάσταση)

– Το πλήρες όνομα του θανόντα.

– ISN / ετικέτα σύλληψης του θανόντα (υποχρεωτική).

-Ημερομηνία, ο τόπος και οι συνθήκες του θανάτου του κρατουμένου.

– Αρχική εκτίμηση του εάν ο θάνατος του κρατούμενου ήταν, ή όχι, αποτέλεσμα του δικού του παραπτώματος, του θανόντος.

-Η αρχική εκτίμηση της αιτίας θανάτου.Αυτό που είναι ενδιαφέρον για το 5-69 είναι ότι η αιτία θανάτου δεν κατηγοριοποιείται με κανένα νόημα, εκτός από το να λέμε ότι υπάρχει μια συνειδητή προσπάθεια να προσδιοριστεί αν ο θάνατος του κρατουμένου οφειλόταν σε «δικές του ενέργειες».

5-72. … το Γραφείο του Ιατρικού Εξεταστή Ενόπλων Δυνάμεων είναι υπεύθυνο για τη συμπλήρωση ενός τελικού Έντυπου DD 2064, το οποίο θα περιλαμβάνει μια δήλωση ότι «ο θάνατος ήταν (ή δεν ήταν) το αποτέλεσμα της παράνομης συμπεριφοράς του θανόντος» στο τετραγωνίδιο με την ένδειξη «Περιπτώσεις γύρω από τον θάνατο λόγω Εξωτερικών αιτιών. «Παρατηρήστε στο παραπάνω (5-72) ότι μόνο σοβαρές κατηγορίες θανάτου κρατουμένων είναι (1) η παράπτωμα του κρατουμένου και (2) ο θάνατος εξαιτίας εξωτερικών αιτιών.
 5-73. Το NRDC θα ειδοποιήσει την ICRC για όλους τους θανάτους κρατουμένων. Η NDRC θα διατηρήσει τα έντυπα DD 2064 των κρατουμένων  για την περίοδο των εχθροπραξιών ή της κατοχής, για όλη τη διάρκεια οποιασδήποτε άλλης στρατιωτικής επιχείρησης ή με άλλο τρόπο. Όταν εγκριθεί, η NDRC θα αρχειοθετήσει τα έντυπα DD 2064 των κρατουμένων.
Υπάρχει μια βασική φράση που ελάχιστα περνά απαρατήρητη. η φράση είναι ότι «η NDRC θα διατηρήσει τα έντυπα DD 2064 των κρατουμένων για την περίοδο των εχθροπραξιών ή της κατοχής …» Με άλλα λόγια, δεν θα υπάρξουν δοκιμές της Νυρεμβέργης για γενοκτονία, διότι τα αρχεία δεν θα διατηρηθούν μόνιμα (δηλαδή θα καταστρέφονται).
Για ένα εγχειρίδιο που εξηγεί λεπτομερώς κάθε πιθανή εξέταση του τρόπου χειρισμού των κρατουμένων, παραλείπουν τη διάθεση νεκρών σωμάτων. Θα υπάρξει μια στρατιωτική ρύθμιση που κανείς δεν μπορεί να πέσει νεκρός στο στρατόπεδο από καρδιακή προσβολή; 
Ή μήπως αυτό συμβαίνει επειδή εκτός από τον περιστασιακό αυθόρμητου  θάνατου, ο στρατός φαίνεται πολύ άβολος για τη διάθεση νεκρών σωμάτων σε μια εγκατάσταση μαζικής κράτησης; Μπορώ να καταλήξω μόνο σε ένα συμπέρασμα, οι περισσότεροι από τους θανάτους που συνδέονται με τους κρατούμενους, δεν θα συμβούν στο ίδιο το ίδρυμα και αυτό εξηγεί γιατί ο στρατός είναι φαινομενικά αδιάφορος με αυτό το ζήτημα.
Αυτό ανοίγει μια πληθώρα δυνατοτήτων. Είναι η ανθυγιεινή, θα μεταφερθεί σε μια τριτοβάθμια εγκατάσταση για να υποβληθεί σε ανθρωπιστική θεραπεία ενώ θα αντιμετωπιστούν οι ιατρικές συνθήκες; 
Νομίζω ότι είναι αρκετά εύκολο να δούμε πού πηγαίνω με αυτό. Μπορούμε πραγματικά να περιμένουμε από τις «αρχές» που έχουν διαπράξει μια απάνθρωπη πράξη φυλακίζοντας τους ανθρώπους χωρίς νόμιμο λόγο να ανακαλύψουν ξαφνικά τη συνείδησή τους και να μεταχειριστούν τους άρρωστους με συμπόνια και αξιοπρέπεια;
Σημείο # 3: Κατάρτιση των στρατιωτών  του ΟΗΕ για να αναλάβουν και να εκτελέσουν στρατόπεδα FEMA.
 «Αυτό το παράρτημα εξετάζει πτυχές της ανάπτυξης των αξιωματικών απομόνωσης σε άλλες χώρες. Για τους σκοπούς του παρόντος παραρτήματος, οι όροι αλλοδαποί και ανώτεροι υπάλληλοι είναι συνώνυμοι «.Για αρκετά χρόνια, έχω κάνει συνεντεύξεις με πολυάριθμους αυτόπτες μάρτυρες στην ομιλία μου για την παρουσία ξένων στρατευμάτων (κυρίως ρωσικής) εκπαίδευσης στο αμερικανικό έδαφος.
Η Sherrie Wilcox παρουσίασε βιντεοκασέτα και φωτογραφίες.
Αναφέραμε λεπτομερώς την ύπαρξη μιας διμερούς συμφωνίας FEMA με τους Ρώσους για να φέρουμε 15.000 στρατιώτες για «εκπαίδευση κατά των καταστροφών». Και παρά όλα τα στοιχεία, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν επικρίνει σθεναρά το The Common Sense Show για να ισχυριστούν με ακρίβεια ότι υπάρχουν ξένα στρατεύματα στο αμερικανικό έδαφος. Όσοι αρνήθηκαν να δουν τα στοιχεία οφείλουν στους ανθρώπους μου μια συγγνώμη. Δεύτερον,  «θάβουν το κεφάλι τους στην άμμο», δεν θα ξέρουν ποτέ τι θα τους χτυπήσει όταν όλη η κόλαση ξεσπάσει χαλαρά.
Να σταματήσει! Τα παρακάτω ενδέχεται να περιέχουν εικόνες και μηνύματα τα οποία είναι ενοχλητικά για όσους υποφέρουν από γνωσιακή ασυμφωνία και εταιρική ομάδα μέσων μαζικής ενημέρωσης.Αυτό που βρίσκεται παρακάτω είναι πιο απόδειξη ότι θα είναι ξένοι στρατιώτες που θα σκοτώσουν Αμερικανούς πολίτες, όχι Αμερικανούς στρατιώτες που δεν μπορούν να υπολογίσουν, για να παραβιάσουν τον όρκο τους στο Σύνταγμα.
Παράρτημα N
Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Λειτουργών Εξωτερικού.

Εκπαιδευτές των Η.Π.Α.

Ν-43. Οι στρατιώτες και οι πεζοναύτες, στους οποίους έχουν ανατεθεί εκπαιδευτικές αποστολές, ακολουθούν μια πορεία προετοιμασίας για την αντιμετώπιση των συγκεκριμένων αναγκών για την ανάπτυξη των υπαλλήλων που είναι επιφορτισμένοι με την απομάκρυνση του HN (δηλαδή των ξένων αξιωματικών κράτησης). Το μάθημα θα πρέπει να δώσει έμφαση στο πολιτισμικό υπόβαθρο του HN, να εισαγάγει τη γλώσσα του (να συμπεριλάβει συγκεκριμένους όρους και φράσεις που σχετίζονται με τον περιορισμό) και να δώσει πληροφορίες για τις πολιτιστικές συμβουλές για την ανάπτυξη μιας καλής προσέγγισης με το προσωπικό της HN.
Η αρχή αυτής της ενότητας επιχειρεί να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι τα ξένα στρατεύματα θα βρίσκονται υπό τον πλήρη έλεγχο του στρατιωτικού προσωπικού. Ωστόσο, πιστεύω ότι είναι πιθανό ότι οι μαζικές εξοντώσεις των κρατουμένων θα λάβουν χώρα όταν αποσύρονται οι Αμερικανοί στρατιωτικοί από τις εγκαταστάσεις. Εάν υπήρχαν αμφιβολίες ως προς το γεγονός ότι οι σύντροφοι που θα γίνουν σύντομα θα είναι ξένοι και δεν θα διστάζουν να εκτελέσουν μαζική γενοκτονία, ο ακόλουθος κανονισμός από το έγγραφο θα πρέπει να καταργήσει κάθε αμφιβολία.

Μέθοδοι κατάρτισης
Ν-48. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα έχουν σχεδιαστεί για να προετοιμάσουν το προσωπικό της HN για την τελική κατάρτιση. Οι ιθαγενείς εκπαιδευτές είναι οι καλύτεροι εκπαιδευτές και θα πρέπει να χρησιμοποιούνται όσο το δυνατόν περισσότερο.
συμπέρασμα.Το σχέδιο που σχετίζεται με την ενεργοποίηση των στρατοπέδων FEMA έχει τεθεί σε κίνηση. Οι αντιπρόσωποι της Antifa θα αυξήσουν την κόλαση. Ο ΟΗΕ θα προσφέρει γενναιόδωρα την παρέμβαση βάσει νέων συμφωνιών. Η πληθώρα των ψευδώς επιθετικών τρομοκρατικών επιθέσεων που έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργήσουν το χάος που απαιτείται, για να φέρει τον ΟΗΕ έχει ήδη αρχίσει.Ζητώ συγγνώμη για τη σύγχυση των κριτικών μου με τα γεγονότα, αλλά παρακαλώ επιτρέψτε μου να θέσω μια ερώτηση. Γιατί το FM 39.4 θα γράφτηκε ποτέ, αν δεν πρόκειται να λειτουργήσει σε κάποια μελλοντική ημερομηνία; Εάν η πρόθεση και η πιθανότητα δεν υπήρχαν τότε γιατί να σπαταλάτε το χρόνο σε αυτά τα περίπλοκα σχέδια;Υπάρχει ένα άλλο σημείο που πρέπει να εξεταστεί, ποιες δικαιολογίες θα χρησιμοποιηθούν για να στεγαστούν βίαια οι άνθρωποι σε αυτά τα στρατόπεδα; Αυτό θα είναι το θέμα της συζήτησης στο Μέρος 5 αυτής της σειράς.«Αυτό που έρχεται, δεν έρχεται πλέον, είναι ήδη εδώ».
Steve Quayle.
http://www.thecommonsenseshow.com/2017/11/02/un-troops-will-be-running-the-fema-camp-extermination-centers/
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ THE COMMON SENSE SHOW : Corfiatiko