...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017

Η ΑΓΡΙΟΤΕΡΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ

Βαρύς ο τίτλος του άρθρου· μα εξίσου άγρια τα αποτελέσματα αυτής της συμμορίας στους λαούς του κόσμου. Μια συμμορία που δρα αιώνες· μία η κεφαλή ως ιδεολογία και απλά......
διαδέχονται ανά τους αιώνες πρόσωπα, που την αντιπροσωπεύουν και την εφαρμόζουν. Μια συμμορία που εκμεταλλεύεται τους ανθρώπους καθιστώντας τους δούλους και υποχείριά τους στην καθημερινή τους ζωή. Μια συμμορία που έχει εξαπολύσει συνάμα κι έναν ανελέητο αόρατο πόλεμο εναντίον των ανθρώπων, εναντίον της φύσης του Ανθρώπου.

Γέμισε με ψέματα την ανθρωπότητα για να στηρίζει την πρωτοφανή και παντελώς απάνθρωπη κι αδίστακτη κυριαρχία της στον πλανήτη. Προκάλεσε μέχρι και παγκοσμίους πολέμους για να εδραιώσει τον απόλυτο σκοταδισμό τους οδηγώντας τους λαούς στην απώλεια. Ως συνήθως βάζει άλλους να κάνουν τη βρώμικη δουλειά κι αυτή να μην φαίνεται, αν και, αν το ψάξει κάποιος σε βάθος τελικά αποκαλύπτεται στα μάτια του εκάστοτε ερευνητή. Εξολόθρευσε εκατομμύρια ανθρώπων στους πολέμους που προκάλεσε και πλήρωσε για να γίνουν γενοκτονίες προκειμένου να αφεντεύει. Στο σήμερα οδηγεί όλη την ανθρωπότητα στην τελική και χωρίς επιστροφή δουλεία της.

Κατασκεύασε χιλιάδες δαιμόνια ως παιδεία για να τερματίσει ολοκληρωτικά πνευματικά τον όποιον πνευματικό φάρο υπάρχει. Εδώ ταιριάζει απόλυτα και η φράση «γνώσεσθε τήν ἀλήθειαν, καί ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς», που είπε ο Χριστός.

Προκάλεσε και προκαλεί συνεχώς όχι μόνο υλικούς πολέμους, αλλά και πνευματικούς. Αυτή η συμμορία είναι μοναδική υπεύθυνη για ό,τι κακό συμβαίνει στον πλανήτη, άμεσα και έμμεσα· κι αυτό θα γίνει σαφές στις επόμενες παραγράφους. Το σύνθετο αυτό θέμα θα το αναλύσουμε για να καταλάβουν οι πάντες τι ακριβώς συμβαίνει χωρίς να μακρολογήσω, γιατί θα μπορούσα να γεμίσω δεκάδες σελίδες με στοιχεία· έπειτα, ο κάθε ένας από εσάς αναγνώστες μπορεί να κάνει την δική του έρευνα και να συνθέσει το παζλ. Σε αυτό το παζλ δεν αρκούν μόνο τα γεγονότα, αλλά θα πρέπει να εξετάσετε και την ιδεολογία της ψυχής της συμμορίας. Εκεί βρίσκεται η καθαρή αλήθεια της.

Αν και η ιστορία πάει πολύ παλαιά με αυτή τη συμμορία, πολύ πριν το χρονικό μηδέν του ημερολογίου· θα αναφερθώ από τους πρώτους αιώνες μετά Χριστόν τι έγινε για να φτάσουμε στο σήμερα, όπου ολοκληρώνεται και το χιλιετές σχέδιό τους. Ευτυχώς πολλοί ερευνητές των πραγμάτων του καθημερινού γίγνεσθαι έχουν πάρει χαμπάρι ότι τα περισσότερα που συμβαίνουν είναι στημένα· εγώ θα πω ότι όλα είναι στημένα, κι αυτό γιατί ότι δεν είναι άμεσα στημένο για να παίζει η συμμορία μπάλα με τα μυαλά του κόσμου, είναι αποτέλεσμα της παιδείας που η συμμορία κατόρθωσε να δώσει στον κόσμο. Όσο κι αν φαίνεται περίεργο και παρόλο που η συμμορία χρησιμοποιεί κάθε μέσο επίτευξης των σκοπών της, το θέμα είναι καθαρά πνευματικό. Απέναντί της στάθηκαν μόνο οι Έλληνες στο παρελθόν, ως Υιοί του Φωτός. Δυστυχώς στο σήμερα μας πήρε η μπάλα τους… ας γυρίσουμε όμως τον χρόνο πίσω.

Θα μιλήσω όσο το δυνατόν πιο απλά. Κατά την διάρκεια της εξαπλώσεως του χριστιανισμού άρχισαν και εμφανίζονταν διάφορες αιρέσεις, οι οποίες στόχο είχαν να πλήξουν και να διαλύσουν τις χρηστές κοινωνίες· φοβερές διαμάχες γίνονταν τότε και καταστροφές, σφαγές κι ό,τι άλλο κακό, που φρόντιζε πάντα η συμμορία να φαίνονται κάποιοι άλλοι ότι τις δημιουργούν. Δεν έπιασαν τόπο τα κακά που έσπειραν εν τέλει. Προχωράμε με άλμα στον χρόνο για να φτάσουμε στην αρχή του κακού του τότε που έχει να κάνει με τις μέρες μας… και φτάνουμε στο 1204 με την ανείπωτη λεηλασία και αθλιότητα που συνέβη στην Πόλη από τους Φράγκους σταυροφόρους. Ας σημειώσουμε εδώ ότι οι Φράγκοι εγκατέστησαν αρκετά πιο μπροστά τον δικό τους Πάπα, που εδραίωσε και τις ουσιαστικές διαφορές με την Ορθοδοξία. Για δήθεν θρησκευτικούς λόγους, ενώ στην ουσία οι λόγοι ήταν οικονομικοί, οργανώθηκαν οι σταυροφορίες. Δεν θα εξετάσω τι έκανε στην μέση ανατολή η συμμορία με τους Παπικούς και το σινάφι τους, αλλά θα αναφερθώ στο τι πήραν από την Κωνσταντινούπολη. Εκτός του ότι διέλυσαν τα πάντα, έκλεψαν όλον τον πλούτο και το χρυσάφι. Αυτός ο πλούτος πήγε στις τράπεζες της δυτικής Ευρώπης και στο Βατικανό και με αυτόν δημιούργησε τότε το σημερινό τραπεζικό τοκογλυφικό της σύστημα. Με τα δικά μας χρήματα, με τον δικό χρυσό γίναμε στο σήμερα δούλοι της. Υπεραπλουστευμένο το παράδειγμα για να πιάσουν οι πάντες το νόημα.

Κατάφερε έτσι ένα τρομακτικό πλήγμα στην αυτοκρατορία και με την επίθεση (πάλι οργανωμένη από τη συμμορία) των Τούρκων έπεσε και η Πόλη. Πέτυχε ένα δυνατό πλήγμα στην κοινωνία που για πολλούς αιώνες, πριν πέσει πνευματικά με τις συναναστροφές με παπικούς, ο κάθε άνθρωπος γνώριζε την υπόστασή του ως Υιός Θεού. Γνώριζε ότι το χρήμα ήταν μέσο και όχι αυτοσκοπός, που είναι σήμερα. Το γνωρίζετε ότι στο Βυζάντιο κανείς δεν ήταν πένης; Κανείς δεν πείναγε; Κανείς δεν ήταν άστεγος; Κι άλλα πολλά καλά…

Κυνηγά και εξαρτάται ο λαός από το χρήμα; Αυτός είναι και ο θεός του. Τόσο απλά. Ποιος επέβαλε αυτόν τον τρόπο ζωής; Ποιος επέβαλε να προσκυνάμε το χρήμα, ονομαζόμενο αλλιώς «ιερή αγελάδα»; Ποιος ξελασπώνει κάθε φορά τους εγκληματίες που προκαλούν τα λεγόμενα «κραχ» και χάνει κόσμος τους κόπους μιας ζωής και να θησαυρίζουν κάποιοι άλλοι σε βάρος του; Ποιος αποφάσισε να κόβεται χρήμα που δεν αντιστοιχεί στον χρυσό της χώρας; Ποιος κάνει τα μαύρα και πέτσινα άσπρα; Οεο;

Πάντα χρησιμοποιώντας άλλους να κάνουν τις βρώμικες δουλειές κι αυτή να επενδύει για να βγάζει όλο και περισσότερο χρήμα, αλλά και να πλήττει πνευματικά τους λαούς πέρασαν κι άλλοι αιώνες με διάφορες επαναστάσεις που χρηματοδότησε αυτή, ενώ ο απλός λαός αφέθηκε να πιστεύει ότι δήθεν πολεμά για ιδανικά ελευθερίας, τιμής, ανθρωπισμού. Πέτυχε και έκανε και δυνατή έδρα, τις Η.Π.Α. μετά τις εκκαθαρίσεις του εμφυλίου πολέμου της. Δυστυχώς και η αγνή επανάστασή μας για την απελευθέρωση του τουρκικού ζυγού καπηλεύτηκε από τη συμμορία, δημιουργώντας το 1831 το «ελληνικό» κράτος για να παίρνει δάνεια και να πλουτίζουν οι τράπεζές της.

Στην τελική ευθεία μπήκαμε τον 20ο αιώνα, όπου κυρίως ο 2ος παγκόσμιος πόλεμος (κι αυτός χρηματοδοτούμενος από τη συμμορία) έθεσε τα θεμέλια της σημερινής εξαθλίωσης των λαών, υλικής και πνευματικής. Χρησιμοποιώντας και πάλι άλλους σκότωσε συνολικά πάνω από 100,000,000 ανθρώπων, για να εδραιώσει τις σφαίρες επιρροής, ή αλλιώς να «μοιράσει» τον πλανήτη όπως την βόλευε. Επιπλέον, πέτυχε επιτέλους την προπαγάνδα της που έσπερνε δεκαετίες πριν για ένα «ολοκαύτωμα» με την αντίστοιχη κλάψα, που αποδεδειγμένα με βάση στατιστικά στοιχεία τα νούμερα απωλειών που παρουσιάζει των δικών της ανθρώπων είναι κατασκευασμένα. Ενώ στην πραγματικότητα οι άλλοι λαοί υπέστησαν ολοκαυτώματα, κυρίως οι Έλληνες.  Μιας και αναφέρθηκα σε εμάς, καλό είναι να μην ξεχνά ο ελληνικός λαός τα γεγονότα του 1922, και να ψάξει πολύ καλά τι εθνικότητας ήταν ο Κεμάλ, αλλά και ο Ε. Βενιζέλος, ο οποίος είχε το θράσος να προτείνει τον σφαγέα Κεμάλ για νόμπελ ειρήνης! …για να δείτε πόσο στημένα είναι όλα!

Με πληρωμένους δοσίλογους, δικούς της τους ανθρώπους πορεύτηκε η Ελλάδα και στον εμφύλιο και κατόπιν, παίρνοντας κι άλλα δάνεια ταΐζοντας το θηρίο, και φτάνουμε στο σήμερα. Η συμμορία κατάφερε να εξαγοράσει όλες τις δήθεν αντιμαχόμενες πολιτικές παρατάξεις. Έτσι, όλοι εξυπηρετούν τα συμφέροντά της, κι ο λαός κοιμάται τον «ύπνον του δικαίου» και πιστεύει ότι ψηφίζει! Μα αν δείτε τους διαλόγους στην Βουλή είναι εύκολο να καταλάβετε ότι απλά ξεστομίζουν τις ήδη στημένες αντιθέσεις τους ή πετάνε την μπάλα στην εξέδρα· το αποτέλεσμα το ίδιο φυσικά και κανείς δεν τιμωρείται, κι ο λαός μνημόνια μέχρι τον αιώνα τον άπαντα και τα συναφή. Αυτό δεν έγινε μόνο στην Ελλάδα, αλλά παντού. Σήμερα οι φωνές αντίστασης είναι λίγες. Δυστυχώς και πάλι με δικά της κεφάλαια πλήρωσε διαφόρους δικούς της, για να επιφέρει κι άλλη πνευματική σκοταδιστική διχόνοια στους Έλληνες, αλλοιώνοντας ιστορικά γεγονότα και αλήθειες, εφευρίσκοντας και σπέρνοντας ψέματα για να πέσουμε στην παγίδα του νεοπαγανισμού. Βέβαια αυτοί που την πάτησαν δεν πρόσεξαν ότι τα πιστεύω τους συμπίπτουν με τους ροδοσταυρίτες και τους σατανιστές… και ουδεμία σχέση έχουν με τους Πατέρες Έλληνες που ήταν και οι πρώτοι που προφήτεψαν για τον ερχομό του Χριστού.

Η συμμορία επέφερε πλήγμα στην Ορθόδοξη Εκκλησία, καταφέρνοντας το λεγόμενο σχίσμα του 1924 κι έκτοτε κι άλλα σχίσματα.  Στο σήμερα όλος ο ελληνικός λαός βλέπει την απραγία των Ιεραρχών στα όσα συμβαίνουν στην κοινωνία μας και πολλοί αναφέρονται στο γεγονός πια ότι οι μητροπολίτες μπαινοβγαίνουν σε στοές… Ενημερώθηκαν οι πολίτες για τα απαράδεκτα ανθελληνικά κι αντορθόδοξα βιβλία του δημοτικού όχι από τις κεφαλές, αλλά από συμπολίτες, και ξεκίνησε έστω και υποτυπωδώς μια διαμαρτυρία!


Φτάσαμε στην παιδεία. Όταν ένας άνθρωπος λαμβάνει κακή παιδεία από μικρός, τι αλήθεια περιμένουμε από αυτόν; Παράδειγμα: αν συνεχώς του λένε διάφοροι ότι κάποιος κακός σατανάς τον προτρέπει να κάνει διάφορα, αυτός ο άνθρωπος δεν θα πει εν τέλει ότι ο σατανάς τον έβαλε; Θα το πει, όπως ανεγκέφαλα το λένε πολλοί σήμερα. Και λέω ανεγκέφαλα, γιατί απλά ο κάθε ένας από εμάς έχει το αυτεξούσιο, δηλαδή αυτός αποφασίζει. Στο παράδειγμα αυτό, θέλω να ρωτήσω το εξής: αν ποτέ στην παιδεία του αυτός ο άνθρωπος δεν του έλεγαν για κάποιον σατανά, θα τον ήξερε; Μάλλον όχι.

Σατανάς είναι αυτός που διαβάλλει. Αν η παιδεία διαβάλλει τον άνθρωπο, η παιδεία είναι σατανική και ο άνθρωπος μεταμορφώνεται σε σατανά όταν έχει ως πρότυπο ζωής αυτήν την παιδεία.  Αν σήμερα τα παιδιά μας μαθαίνουν από μικρά πώς να βάζουν προφυλακτικά και πώς να γ@μ@νε, τα παιδιά αυτά θα οδηγηθούν στην πορνεία. Αν μαθαίνουν ότι υπάρχει στη φύση και τρίτο φύλο, τα παιδιά αυτά δεν θα μάθουν ποτέ γιατί γεννήθηκαν· θέματα που έχουν να κάνουν με την θέοση του ανθρώπου και την ύπαρξή του στην Γη. Αν του πλασάρουν ναρκωτικά, είναι σίγουρο ότι θα εγκληματήσει για να πάρει τη δόση του. Αν η παιδεία του εξάπτει τα ανθρώπινα πάθη, είναι σίγουρο ότι θα πέσει στην λούμπα. Η συμμορία που διαβάλλει, αυτή είναι κι ο σατανάς.

Ποιος ορίζει την παιδεία σήμερα; Οι κυβερνήσεις και η Εκκλησία! Τίνος είναι αυτές οι κεφαλές; Δες παραπάνω. Το κατάλαβες τώρα; Κατανοείς τον πνευματικό πόλεμο που δεχόμαστε;

Με τους παγκοσμίους πολέμους πέτυχε η συμμορία να ξεκινήσει το τελικό σχέδιο υλικής υποταγής των λαών, στην ουσία όμως πέτυχε κάτι πολύ πιο σημαντικό: την βάση για την οριστική πνευματική υποδούλωσή μας. Κι όταν υποδουλώνεται το πνεύμα μας, τότε είμαστε τελειωμένοι. Κι αυτό το ξέρει καλά η συμμορία.

Ποιος είναι ο μοναδικός τρόπος αντιμετώπισης αυτής της λαίλαπας που μας επιβάλλει αυτή η συμμορία, που σήμερα ονομάζεται «ελίτ» ή όπως αλλιώς; Αν εφαρμόζουμε τον τρόπο ζωής που μας επιβάλλει, εξυπηρετούμε τον σκοπό της. Αν πάρουμε τα όπλα εναντίον της, και πάλι εξυπηρετούμε τον σκοπό της. Το οφθαλμόν αντί οφθαλμού δεν είναι ελληνικό μα ούτε και ορθόδοξο. Αν μαχόμαστε μεταξύ μας και παραμένουμε όπως θέλουν διαιρεμένοι ως λαός, εξυπηρετούμε στον σκοπό της. Αν φοβόμαστε και εξαρτιόμαστε από το χρήμα, πάλι δούλοι της είμαστε. Τι είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε για να γλυτώσουμε; Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα την δίνουν οι Πατέρες των Ελλήνων. Την δίνουν αυτοί οι γέροντες που ασχολήθηκαν και σε πάμπολλες περιπτώσεις έδωσαν και τη ζωή τους για αυτόν τον σκοπό. Είναι αυτοί που στέκονται δίπλα μας και ενώπιον του Θεού και προσπαθούν να μας γλυτώσουν. Είναι αυτοί που δεν πρόδωσαν ούτε τον λαό, ούτε τον Θεό και παραμένουν πνευματικοί φάροι· είτε είναι των παρελθόντων αιώνων, είτε του σήμερα.

Τι μας λένε λοιπόν αυτοί; Μας λένε για όλους αυτούς που μας σκοτώνουν πνευματικά και υλικά: «γυρίστε πλάτη, μην τους ακούτε, μην εφαρμόζετε στην ζωή σας τις επιταγές τους, να στε μονιασμένοι και αγαπημένοι» και «μελετήστε τας γραφάς». Σκεφτείτε το λίγο. Αν δεν έχουμε τρόπο ζωής αυτά που μας επιβάλλουν, τότε αυτοί είναι τελειωμένοι· γιατί το θέμα δεν είναι τι κάνει και τι δημιουργεί η συμμορία σε βάρος μας, αλλά εμείς τι κάνουμε. Όσο κάνουμε αυτά που θέλει, τόσο αυτή πετυχαίνει τον σκοπό της. Τόσα δεινά μας βρήκανε; Δεν βάλαμε ακόμα μυαλό; Όλοι μας θέλουμε να γλυτώσουμε από την εξαθλίωση, από τον πνευματικό μαρασμό, από την άγνοια, από την καταστροφή που οδηγείται το έθνος και δεν ακούμε κανέναν; Τότε πώς θα αναγεννηθούμε; Όταν ακολουθήσουμε αυτά που λένε οι Πατέρες, και γλυτώσουμε, τότε θα εφαρμοστούν και οι Νόμοι μας που τώρα δεν εφαρμόζονται. Και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του…

Δεν σας είπα το όνομα της συμμορίας. Νομίζω δεν χρειάζεται. Όλοι σας γνωρίζετε πια.

NASAR