...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2017

Σας κοροϊδεύουν και σας αρέσει.

ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΚΑΣΤΑΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΗΣ
Οι Δικαστές και Εισαγγελείς δεν υποβάλουν Δήλωση Πόθεν Εσχες....

 Μετά το παλιά κόλπα ΑΘΩΟΙ δια ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ η νέα δικαστική μόδα που θα «φορεθεί» πολύ «Ισόβιά με αναστολή»…στην Κολομβία των Βαλκανίων.

6 Ιουνίου 2008 ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών Παναγιώτης Αθανασίου παραλαμβάνει απόρρητο υπόμνημα για την Υπόθεση SIEMENS Ελλάδος με ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ και ΣΤΟΙΧΕΙΑ για το πώς πληρωνόντουσαν και σε ποιους οι ΜΙΖΕΣ από τους ανθρώπους της Siemens στα πολιτικά κόμματα της χώρα μας.
ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ.
Από τότε και για περίπου 10 χρόνια, μέχρι σήμερα, Εισαγγελείς-Δικαστές και Κυβερνόντες περιφέρουν από συρτάρι σε συρτάρι όλα τα στοιχεία και τις μαρτυρίες για τις ΜΙΖΕΣ στους πολιτικούς της χώρας μας.
Τον λογαριασμό της ΛΗΣΤΕΙΑΣ πληρώνουν σήμερα οι Έλληνες-κοροΐδα και αυτό θα συνεχιστεί για δεκαετίες.
Τι είχε υποχρέωση από το Σύνταγμα της Ελλάδος και έπρεπε να πράξει ο κάθε Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών Παναγιώτης Αθανασίου και δεν το έπραξε;
Όλα αυτά τα στοιχεία και πολλά άλλα γύρω από δωροδοκίες Ελλήνων πολιτικών σχετικά με τις υποθέσεις διαφθοράς και χρηματισμών Siemens, Υποβρύχια, Εξοπλιστικά κα. έχει έλαβε από εμένα ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ χρόνια πριν και αυτά είναι που διαχειρίζονται συναλλασσόμενοι με τους Γερμανούς για την διευθέτηση των υποθέσεων όπως αυτής που ακούει στο όνομα SIEMENS με την Πλήρη ικανοποίηση των Γερμανικών Συμφερόντων.
ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΣΤΑΝΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ…
Σε κάθε περίπτωση, ως ΕΛΛΗΝΑΣ ΖΗΤΩ την απαλλαγή των «κατηγορουμένων» και την παραδειγματική καταδίκη των Εισαγγελέων και Δικαστών και των πολιτικών της χώρας,
διότι ενώ γνωρίζανε τους ΛΗΣΤΕΣ και που είναι κρυμμένα ta κλοπιμαία, των Ληστειών του πλούτου των ΕΛΛΗΝΩΝ, εν έτη 2017 και μάλιστα μήνα Νοέμβριο ακόμα ρωτάνε τον κάθε Σέκερη για αυτά που γνώριζαν τουλάχιστον 10 χρόνια πριν.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ