...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017

βρε Μαλάκα ποιόν δουλεύεις;

Politique Internationale - La Revue Tsipras
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ από την Γαλλική 
PW - Ποιοι είναι οι ζωντανοί ή νεκροί ηγέτες των οποίων οι πεποιθήσεις είναι πιο κοντά στις δικές σου;....

ΑΤ - Προφανώς, από τη στιγμή που ανήκω στα αριστερά, τα είδωλα της νεολαίας μου ήταν ο Τσε Γκεβάρα, ο Φιντέλ Κάστρο και, για την Ευρώπη, ο Enrico Berlinguer. Μεταξύ άλλων ... Αυτό σας εκπλήσσει;
PW: Patrick Wajsman Δ/νων Σύμβουλος PI
AT: ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ Πρωθυπουργός της Ελλάδος, Πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ
Che Guevara:  «Εάν τρέμεις από αγανάκτηση σε κάθε αδικία τότε είσαι σύντροφος μου»
ΠΡΟΔΟΤΗ Πρωθυπουργέ της Ελλάδος, ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ έχεις απύθμενο θράσος, να μιλάς για Che Guevara όταν σε βραβεύουν άνθρωποι των καταδικασμένων ΚΛΕΦΤΩΝ-ΛΗΣΤΩΝ, ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ, ΜΙΖΑΔΟΡΩΝ, των Τραπεζιτών τοκογλύφων, και των σκοτεινών συμφερόντων Rothschild.
Διότι ΑΥΤΟΙ σε βράβευσαν Αλέξη Τσίπρα.
Από αυτά τα «χέρια» έλαβες χθες Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017 στην Γαλλία βραβείο. Από τα χέρια των τοκογλύφων των Ελλήνων και υπεύθυνων για την ληστεία του πλούτου των Ελλήνων, και τον άδικο χαμό, θάνατο χιλιάδων Ελλήνων.
ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ, ΓΝΩΣΤΟΙ  ΚΛΕΦΤΕΣ-ΛΗΣΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ,
Τραπεζίτες- τοκογλύφοι-κοράκια,
και τα σκοτεινά συμφέροντα Rothschild.
Τους οποίους και ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ για τα 30 χρόνια υποστήριξης τους ο Patrick Wajsman Δ/νων Σύμβουλος του PI - Politique Internationale, του βραβείου που κρατάς από χθες στα χέρια σου, του ΝΕΟΥ σου «ΜΕΝΤΟΡΑ» προφανώς σε αντικατάσταση του Che Guevara…!