...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017

Αυτή η Μυστική Συνεργασία των Υπερδυνάμεων Μπορεί να Αλλάξει τον Κόσμο Όλο

Φανταστικό διαστημόπλοιο
Μικρές εναλλακτικές ειδήσεις για λίγους....

– Οι Δυνάμεις του Φωτός έχουν εκκαθαρίσει τον Γαλαξία και έχουν εκδιώξει τις δυνάμεις της αποστασίας μέχρι τις παρυφές του, όπου παρατηρείται μεγάλη συγκέντρωση εχθρικών σκαφών που αναμένουν να βρουν την ευκαιρία για να εισέλθουν ξανά μέσα σ’ αυτόν. Γι’ αυτό προετοιμάζεται τελική επίθεση εναντίον τους για να ξεμπερδεύουν μια κι’ έξω μ’ αυτούς..

– Οι Ρώσοι παραχώρησαν προχωρημένη τεχνολογία σε όπλα πλάσματος ή λέϊζερ στους Αμερικανούς για να είναι και αυτοί έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τους εναπομείναντες σε υπόγειες βάσεις ερπετοειδείς, κάποιοι από τους οποίους ενδεχόμενα θα κατορθώσουν να ανέλθουν στην επιφάνεια μετά την πίεση που υφίστανται από τα στρατεύματα που αποβίβασαν οι Πλειάδιοι..

– Ο Τραμπ εξαπέλυσε εκστρατεία εκκαθάρισης του Αμερικανικού ναυτικού το οποίο εξακολουθεί να είναι υπό τον έλεγχο της Cabal. Εξήντα ναύαρχοι και εκατοντάδες άλλοι αξιωματικοί αποστρατεύτηκαν ενώ επίκειται να συμβεί το ίδιο και στον στρατό ξηράς. Η πολεμική αεροπορία είναι υπό τον απόλυτο έλεγχο του Αμερικανού προέδρου. Ο Τραμπ δεν ξεχνά ότι την είδηση για την πυραυλική επίθεση που εξαπέλυσε το ναυτικό εναντίον της Συρίας, την έμαθε τελευταίος. Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Κίνας έχουν ήδη εκκαθαριστεί από τη διαφθορά, την μαφία και τους ξένους πράκτορες..

– Κατά την συνάντηση Πούτιν – Τραμπ στο Βιετνάμ, ο δεύτερος θα ζητήσει την βοήθεια του πρώτου για να επιλυθεί το βορειοκορεατικό πρόβλημα..

Kent Dunn
μέσω Nicos Kastanias