...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017

Τα σημάδια γίνονται αποδείξεις διάλυσης της Ελλάδας

https://scontent.fath4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-1/c0.0.200.200/p200x200/11855805_898850893527470_962622998379353571_n.jpg?oh=80dd6b8fdd9ade316427cbcf41a6a2a3&oe=5A9E65A7
Στο άρθρο μας της Παρασκευής, με τίτλο «Σημάδια διάλυσης της Ελλάδας», κάναμε μια σειρά από αναφορές σε γεγονότα που αποτελούν ενδείξεις διάλυσης της Ελλάδας....

Ενδεικτικά αναφέραμε τις απειλές που δέχτηκε εν ενεργεία ταξίαρχος από έναν πολίτη, φερόμενο ως αντιπρόσωπο της Σαουδικής Αραβίας, και στην πρωτοφανή κάλυψη που παρείχε ο Πρόεδρος της Βουλής, τρίτος τη τάξει παράγοντας του ελληνικού κράτους, και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη στα μέλη του Ρουβίκωνα που εισέβαλαν στον φυλασσόμενο χώρο της Βουλής των Ελλήνων και στην εισβολή μελών της ιδίας ομάδας στην πρεσβεία της Ισπανίας. Να σημειώσουμε ότι η πρεσβεία θεωρείται έδαφος της Ισπανίας, με βάση το Διεθνές Δίκαιο, και η εισβολή σ’ αυτό έχει ιδιαίτερα βαρύνουσα σημασία.

Κι ενώ νομίζαμε ότι... τα είδαμε όλα, την Παρασκευή μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν στο στρατόπεδο Παπάγου, όπου στεγάζεται το υπουργείο Άμυνας, το ΓΕΕΘΑ και οι τρεις κλάδοι των Ενόπλων Δυνάμεων.
Προχθές εξευτελίστηκε ο ταξίαρχος από έναν πολίτη, χωρίς να δούμε κάποια δημόσια ανακοίνωση από την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων για το θέμα. Σήμερα εξευτελίστηκε το σύνολο των Ενόπλων Δυνάμεων από μια ομάδα νεαρών οι οποίοι εισέβαλαν, έκαναν το βιντεάκι τους, πέταξαν προκηρύξεις μέσα στο στρατόπεδο και αποχώρησαν χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς.
Εύλογη απορία: Γιατί δεν έκλεισαν ερμητικά οι πύλες του στρατοπέδου μετά την εισβολή, γιατί δεν κλήθηκε η Αστυνομία για να τους συλλάβει μόλις έβγαιναν στη συνέχεια από την πύλη; Τι φοβάται η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων; Έγινε υποχείριο του κάθε τυχάρπαστου εκλεγμένου και κάνει τα στραβά μάτια σε τέτοιες κινήσεις εξευτελισμού των Ενόπλων Δυνάμεων;
Και μια που είμαστε στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων:
Μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 1990 ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είχε τους υπασπιστές του και μια εξαιρετικά μικρή ομάδα ατόμων που χειρίζονταν τα θέματα του υπουργείου. Όλα τα άλλα θέματα, των εξοπλιστικών συμπεριλαμβανομένων, ήταν υπόθεση της ιεραρχίας του κάθε κλάδου και του ΓΕΕΘΑ, με εποπτεύοντα τον εκάστοτε υπουργό, και οι δυνατότητες λαθροχειρίας και μίζας ήταν περιορισμένες. Επιπροσθέτως, οι μη στρατιωτικοί που κυκλοφορούσαν στα επιτελεία και στο υπουργείο ήταν ελάχιστοι. Όταν ιδρύθηκε το Επιτελείο Υπουργού Εθνικής Αμύνης, το ΕΠΥΕΘΑ, ο ρόλος των αρχηγών των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, του ΓΕΕΘΑ και της ιεραρχίας γενικότερα, υποβαθμίστηκε και για τα σοβαρά θέματα πλέον αποφάσιζαν διάφοροι παρατρεχάμενοι, η σάρα η μάρα και το κακό συναπάντημα, πολλοί από τους οποίους σήμερα είναι φυλακή.
Πέραν του ότι το ΕΠΥΕΘΑ έχει μετατραπεί σε ένα διαφθορείο, πέραν του ότι ο μηχανισμός αυτός λειτουργεί ως παραϊεραρχία που διαταράσσει την ομαλή λειτουργία των Ενόπλων Δυνάμεων, κοστίζει και ένα σκασμό λεφτά –πολλά εκατομμύρια– για τη λειτουργία του, ενώ είναι απολύτως άχρηστο και επιβλαβές.
Όταν ανέλαβε ο Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος το υπουργείο Άμυνας, είχε δώσει εντολή σε νομοπαρασκευαστική ομάδα του υπουργείου να προετοιμάσει έναν νέο νόμο που θα αντικαταστήσει τον υφιστάμενο 2298 με το οποίον ιδρύθηκε, καθώς και τη μακρά σειρά διαταγμάτων που στη συνέχεια του προσέθεσαν «αρμοδιότητες» και ρόλους, μέχρι που κατέληξε να είναι ένα εξαμβλωματικό μόρφωμα με εκατοντάδες στελέχη!
Τελικά ο Σπήλιος Σπηλιοτώπουλος, άγνωστο για ποιο λόγο, δεν προχώρησε στην κατάργηση του αμαρτωλού ΕΠΥΕΘΑ.
Ας ελπίσουμε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμένος, μετά από όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο χώρο του υπουργείου του, να προχωρήσει στην κατάργηση του ΕΠΥΕΘΑ που είναι και άχρηστο και επιζήμιο. Η κίνηση αυτή αφενός μεν θα καθαρίσει τον κόπρο του Αυγείου και αφετέρου θα ξαναδώσει στις ένδοξες ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις την αίγλη που δικαιούνται από το αίμα χιλιάδων αξιωματικών και στρατιωτών στα πεδία των εθνικών μαχών.
Αν δεν το κάνει, θα γίνει και ο ίδιος γρανάζι σε αυτόν το μηχανισμό που δεν νοιάζεται για το αίμα που έχυσαν αξιωματικοί και στρατιώτες, και πολύ απλά θεωρεί το στρατό έναν μηχανισμό του βαθέως κράτους, που θα θέλουν μονίμως να τον εξευτελίζουν.
Τουλάχιστον να μην αυτοεξευτελιζόμαστε και να φυλάμε της πύλες των στρατοπέδων μας.

pontosnews