...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017

Ένας Τζιχαντιστής ζωσμένος με εκρηκτικά στη θέση του Ρουβίκωνα θα είχε ¨τινάξει στον αέρα ¨ το Πεντάγωνο τη Βουλή και πολλές πρεσβείες

Κάνατε την αστυνομία και το στρατό να ¨φοβάται ¨ να αντιδράσει .Το αποτέλεσμα ;
Στοχοποιήσατε την Ελλάδα κύριοι στους εχθρούς  της Ε.Ε , στον κάθε εχθρό μας .....
Δείξατε πόσο γελοία είναι στην πραγματικότητα τα μέτρα ασφαλείας σε ¨ζωτικούς στόχους ¨ , δείξατε πόσο γελοίοι είναι κάποιοι από εσάς .
Η εισβολή ( 17/11) του Ρουβίκωνα στο υπουργείου Άμυνας  - μεσημέρι  , στην αλλαγή βάρδιας - με χαρακτηριστική άνεση και χωρίς καμία σύλληψη  , ¨ξεβράκωσε ¨ όλο το σύστημα ασφαλείας της  χώρας .
Δείξατε πόσο ενδιαφέρεστε για την ασφάλεια της κοινωνίας , του απλού πολίτη που περπατά αμέριμνος και χαμένος στα προβλήματά του , στο δρόμο .
ΜΑΣ ΒΑΛΕΤΕ στους επόμενους στόχους του Ισλαμικού κράτους που καταρρέοντας , μεταφέρει τον πόλεμο για να εκδικηθεί  μέσω των χιλιάδων φανατικών του πολεμιστών , στην Ευρώπη και σ όλο τον  κόσμο ., κι όλα αυτά εν μέσω μιας ευρύτερης ανασφάλειας που επικρατεί στην περιοχή μας . "Χύστε την καρδάρα με το γάλα"
Μας βάλετε στο στόχαστρο του κάθε ¨μοναχικού λύκου¨ , του κάθε ψυχασθενή που ¨ακούγοντας ¨ μια φωνή να το διατάζει θα θέλει να σώσει την ανθρωπότητα , του κάθε τρομοκράτη , του κάθε παλαβού που θέλει να πεθάνει ¨κάνοντας κρότο ¨
Μας ξεφτιλίσατε και μας θέσατε σε πρωτόγνωρο κίνδυνο με την έλλειψη διορατικότητά σας  .Εκτινάξετε την ανασφάλεια της κοινωνίας στα ύψη και δείξατε την ανικανότητά σας .
Κάποιοι από εσάς είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι ( λόγο ανικανότητας ) για την χώρα μας.


Υ.Γ Τώρα πιστεύουμε να καταλάβετε  κάποιοι  ,γιατί δεν «ακουμπάμε »  προς το παρόν την ομάδα του Ρουβίκωνα .
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ .. σε αναστολή !!
omada.h.policing@gmail.com