...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

'' ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ''

''..........................ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΕΛΟΣ..........................''

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017

Ένας Τζιχαντιστής ζωσμένος με εκρηκτικά στη θέση του Ρουβίκωνα θα είχε ¨τινάξει στον αέρα ¨ το Πεντάγωνο τη Βουλή και πολλές πρεσβείες

Κάνατε την αστυνομία και το στρατό να ¨φοβάται ¨ να αντιδράσει .Το αποτέλεσμα ;
Στοχοποιήσατε την Ελλάδα κύριοι στους εχθρούς  της Ε.Ε , στον κάθε εχθρό μας .....
Δείξατε πόσο γελοία είναι στην πραγματικότητα τα μέτρα ασφαλείας σε ¨ζωτικούς στόχους ¨ , δείξατε πόσο γελοίοι είναι κάποιοι από εσάς .
Η εισβολή ( 17/11) του Ρουβίκωνα στο υπουργείου Άμυνας  - μεσημέρι  , στην αλλαγή βάρδιας - με χαρακτηριστική άνεση και χωρίς καμία σύλληψη  , ¨ξεβράκωσε ¨ όλο το σύστημα ασφαλείας της  χώρας .
Δείξατε πόσο ενδιαφέρεστε για την ασφάλεια της κοινωνίας , του απλού πολίτη που περπατά αμέριμνος και χαμένος στα προβλήματά του , στο δρόμο .
ΜΑΣ ΒΑΛΕΤΕ στους επόμενους στόχους του Ισλαμικού κράτους που καταρρέοντας , μεταφέρει τον πόλεμο για να εκδικηθεί  μέσω των χιλιάδων φανατικών του πολεμιστών , στην Ευρώπη και σ όλο τον  κόσμο ., κι όλα αυτά εν μέσω μιας ευρύτερης ανασφάλειας που επικρατεί στην περιοχή μας . "Χύστε την καρδάρα με το γάλα"
Μας βάλετε στο στόχαστρο του κάθε ¨μοναχικού λύκου¨ , του κάθε ψυχασθενή που ¨ακούγοντας ¨ μια φωνή να το διατάζει θα θέλει να σώσει την ανθρωπότητα , του κάθε τρομοκράτη , του κάθε παλαβού που θέλει να πεθάνει ¨κάνοντας κρότο ¨
Μας ξεφτιλίσατε και μας θέσατε σε πρωτόγνωρο κίνδυνο με την έλλειψη διορατικότητά σας  .Εκτινάξετε την ανασφάλεια της κοινωνίας στα ύψη και δείξατε την ανικανότητά σας .
Κάποιοι από εσάς είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι ( λόγο ανικανότητας ) για την χώρα μας.


Υ.Γ Τώρα πιστεύουμε να καταλάβετε  κάποιοι  ,γιατί δεν «ακουμπάμε »  προς το παρόν την ομάδα του Ρουβίκωνα .
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ .. σε αναστολή !!
omada.h.policing@gmail.com