...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017

Επικίνδυνος ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ στην Ελλάδα! Ξέφυγε από τη Γερμανία…

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας Süddeutsche Zeitung, ένας ισλαμιστής έφυγε απαρατήρητος από τη Γερμανία και μέσω.....
Ελλάδα πέρασε στην Τουρκία, ενώ είχε πάνω του ηλεκτρονική συσκευή παρακολούθησης.

«Ο 35χρονος Σύρος, επικίνδυνος Ισλαμιστής Χουσείν Z., που έφτασε στη Γερμανία το 2015 ως πρόσφυγας, έφερε ηλεκτρονική συσκευή παρακολούθησης στο πόδι και τον περασμένο μήνα αναχώρησε ανενόχλητος για Τουρκία, μέσω Ελλάδας. Οι ελληνικές Αρχές μάλιστα δεν ειδοποιήθηκαν, όταν αναχώρησε από τη Γερμανία, αλλά μόνο εκ των υστέρων από την ομοσπονδιακή εγκληματολογική υπηρεσία (Bundeskriminalamt), όπως και οι αρχές της Τουρκίας», αναφέρει το δημοσίευμα. 

Ο Χουσειν Ζ. ζούσε στη Βαυαρία και μετά από επεισόδια σε κέντρο υποδοχής προσφύγων, υπήρχαν μαρτυρίες ότι έχει σκοτώσει άτομα. Για το λόγο αυτό, από το φθινόπωρο η αστυνομία της Βαυαρίας τον παρακολουθούσε με ηλεκτρονική συσκευή παρακολούθησης (ηλεκτρονικό βραχιόλι).

Ο Χουσείν Z. είχε αφεθεί ελεύθερος από την αστυνομία της Βαυαρίας στις 4 Οκτωβρίου και πριν πάει στο αεροδρόμιο του Αμβούργου έλαβε έγκριση από την αστυνομία στην Κάτω Φραγκονία. 

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ισχυρίστηκε ότι ήθελε να πάει να δει τον άρρωστο γιο του στην Τουρκία. Η απαγόρευση εξόδου από τη Γερμανία δεν ήταν νομικά εφικτή, αλλά ούτε και η απαγόρευση εισόδου του σε αεροδρόμιο.

H γερμανική εφημερίδα αφήνει μάλιστα υπόνοιες για την εύκολη φυγή του ισλαμιστή, γράφοντας ότι «η Βαυαρία κατάφερε να απαλλαγεί επιτυχώς από έναν Ισλαμιστή, όπως θεωρούν οι κύκλοι των αρχών ασφαλείας του κρατιδίου. Η φυγή συνιστά μεγαλύτερη ασφάλεια από την παρακολούθηση με ηλεκτρονική συσκευή».(πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)