...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017

Διαρροή φωτογραφίας από ουκρανικό άρμα-μυστήριο στα… ρωσικά ΜΜΕ! (ΦΩΤΟ)

Μια άγνωστη φωτογραφία του «μυστικού» άρματος που αναπτύσσει η Ουκρανία, του Nota, διέρρευσε στα ρωσικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης......
Στη φωτογραφία εικονίζεται το εμπρόσθιο μέρος του άρματος όπως το συνέλαβε ο φακός σε στρατιωτική εγκατάσταση στο Χάρκοβο.

Η φωτογραφία αποτελεί το δεύτερο τεκμήριο της ύπαρξης του άρματος που η Ουκρανία, μυστικά, άρχισε να αναπτύσσει στα τέλη της δεκαετίας του 1990. Το Αντικείμενο 477A ή Nota είναι το ουκρανικό σχέδιο για ένα άρμα νέας γενιάς που ανέπτυσσε η εδρεύουσα στο Χάρκοβο Morozov.

Το Nota φέρει το λειόκαννο πυροβόλο των 152mm 2A73 το οποίο τροφοδοτείται από περιστροφικό γεμιστήρα που φέρει 10 άμεσα διαθέσιμα βλήματα. Το πυροβόλο μπορεί να βάλλει και μεγάλης ακτίνας δράσης αντιαρματικούς πυραύλους. Φέρει δε ως δευτερεύοντα οπλισμό ένα πυροβόλο των 30mm.

Το σκάφος διαθέτει θωράκιση από ατσάλι, τιτάνιο, κεραμικά και σύνθετα υλικά. Διαθέτει επίσης ενεργητική θωράκιση και σύστημα ενεργούς προστασίας κατά αντιαρματικών κατευθυνομένων βλημάτων, ρουκετών και φορητών αντιαρματικών εκτοξευτών. Συνολικά δύο πρωτότυπα του μυστηριώδους άρματος έχουν κατασκευαστεί.


 defence-point.gr