...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2017

Είμαστε όλοι στόχοι


Αποτέλεσμα εικόνας για στοχοι σκοποβολης
Έλληνες, το πιάσατε το νόημα του ΑΜΙΡου θέματος? Πλέον είσαστε ΟΛΟΙ στόχος. Όποιος Έλλην είναι ρατσιστής φασίστας και ότι άλλο τους κατέβει στην γκλάβα τους.....
Όλοι είμαστε κινούμενοι στόχοι σε ένα hunger game εντός της χώρας.

Τι? είπες ότι δε θες να δουλευεις σαν σκυλί για 3 και 60 ενώ ο άλλος έρχεται ταχει όλα τζάμπα και τα τσεπώνει κι από πάνω? Τσάκω μια κίτρινη κάρτα.

Τι? είπες ότι το Αμιρακι δεν έπρεπε να σηκώσει τη σημαία που βάφτηκε με αίμα από τους προγόνους του (ή την πήρε ο άνεμος ή είναι ένα…»πανί» για τους εδω χάζαρους)? Τσάκω άλλη μια κίτρινη και τσίμπα κι έναν στόχο στο κεφάλι σου.

Τι? δήλωσες πως είσαι έλλην γενικότερα? Ααααα εσύ δεν βάζεις μυαλό! Τάγματα εφόδου «περιποιηθήτε τον!»

Τι? Δε θες να σου γ@μάνε τα παιδιά? Είσαι απροσάρμοστος οπισθοδρομικός αλήτης που του αξίζει η πηγάδα!

Τι? Είπατε? Είναι στη φαντασία μου αυτα?

Φτερά και κουνήστρες σου κουνάνε το καλοβαμμένο νύχι τους ωσαν τσατσάδες περιοπής και σε εξοντώνουν και εσύ τους κοιτάς αποχαυνωμένος.

Σου πετάνε σκατά στη μούρη και σε φωτογραφίζουν ως απάνθρωπο επειδή δεν δέχεσαι στο πετσί σου την δημοκρατία (χαχαχαχαχα) τους , την ανθρωπιά (χαχαχαχαχαχαχ) τους την αλληλεγγύη τους (κατουρηθηκα φτανει) και λες ότι δεν πάει άλλο?

Ναι ρε φίλε δεν πάει άλλο…Και δεν πάει γιατί όσο αυτοί αλωνίζουν κι εσύ τους κοιτάς τόσο ο στόχος στο κούτελο σου μεγαλώνει.

Γκέγκε?

Μαζεψε όλους τους στόχους αν θες να επιβιώσεις. Μάζεψε τους ενωσέ τους. Αυτό που δεν θέλουν να κάνεις κάντο. Αυτό που πολε΄μανε να μην γίνει κάντο!

Κάντο γιατί αν δεν το κάνεις…είσαι απλά ενα τσακ μακρυά από το να νιώσεις την σφαίρα να δυαλύει το μυαλό σου και τους χαρούμενους αλλαλαγμους για το bulls eye τους.Γκέγκε?


Αναγνωστης Κατοχικα νεα