...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2017

Επείγον , ενεργοποιούνται δρόμοι διαφυγής των μελών του ISIS διαμέσου Ελλάδας .

​Το θέμα είναι ποιο σοβαρό απ ότι νομίζομε και απαιτεί την άμεση ¨σφράγιση ¨ των θαλάσσιων συνόρων  μας  ( Νησιά Αιγαίου – Καστελόριζο – Κύπρο - Κρήτη )
Η εσωτερική αστυνόμευση ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ !!.....

Η επερχόμενη  διάλυση – ήττα  του Ισλαμικού κράτους συνεπάγεται εγκατάλειψη της Συρίας και του Ιράκ από μέλη του κατά χιλιάδες , τα οποία σε περίπτωση σύλληψή τους , αντιμετωπίζουν θανατικές καταδίκες . Μόνο 10% του συριακού εδάφους παραμένει στα χέρια των τρομοκρατικών οργανώσεων ήτοι το 90% της χώρας απελευθερώθηκε και εκδίωξε τους  τρομοκράτες.
Είναι πλέον προφανές  ότι μετά το πραξικόπημα στην Τουρκία  ,σε επίπεδο ένοπλης ισχύος της "έχει ξεφύγει" , ενώ ,  η κατάσταση των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων επιδεινώνεται καθημερινά λόγω υποχρηματοδότησης.
Τι σημαίνει αυτό ;
Η ΤΟΥΡΚΙΑ ( για τους γνωστούς λόγους)  θα  ¨υιοθετήσει ¨ την στρατηγική διαφυγής των μελών του Ισλαμικού Κράτους , όπερ σημαίνει ότι θα την διευκολύνει .
Σύμφωνα με το Αντιτρομοκρατικό Κέντρο της Κοινότητας των Ανεξάρτητων Κρατών (CEI)  οι ¨διαφυγόντες ¨ θα κατευθυνθούν στα αεροδρόμια της Τουρκίας, Βαλκανίων και Ανατολικής Ευρώπης όσο κι αυτά της Ελβετίας ,  προκειμένου μεταβούν σε Ουγγαρία,Πολωνία,Ρουμανία και Ελβετία , κυρίως
Η πλειοψηφία των τρομοκρατών επιστρέφουν πλέον στις χώρες καταγωγής τους ή πάνε σε άλλα κράτη από τους ίδιους δρόμους που δανείστηκαν για να έχουν πρόσβαση στις εμπόλεμες ζώνες .
Οι δρόμο αυτοί είναι από αυτούς του τρομοκράτες  χρησιμοποιημένοι , γνωστοί και ασφαλείς , ήτοι , η μόνη διέξοδος διαφυγής .
Ήδη  ,μετά το φθινόπωρο του 2016, παρατηρείται μια μεγάλη μετάβαση των μαχητών της Daech ( ISIS) από Συρία και Ιράκ στο έδαφος του Waziristan (ορεινή περιοχή στα ΒΔ του Pakistan ) προκειμένου να δυνηθούν καλύτερα την επιστροφή τους ή την περαιτέρω ανάπτυξή τους .
Είμαστε δυστυχώς στην απαρχή ενός νέου πολέμου με το ισλαμικό αυτό κράτος , το οποία μεταφέρει τον θάνατο πλέον , μέσα στις πόλεις του εχθρού .
Οι διακρατικοί σχεδιασμοί μεταξύ των χωρών που , είτε διατίθενται ως διάδρομοι διαφυγής , είτε ως χώρες μετάβασης , είναι επιβεβλημένοι περισσότερο από ποτέ .
Ενεργοποιηθείτε !!
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
omada.h.policing@gmail.com