...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2017

Οι αστρονόμοι ανακαλύπτουν ενα Interstellar Comet ή είναι ένα διαστρικό εξωγήινο διαστημόπλοιο!

Δεδομένου ότι οι αστρονόμοι που χρησιμοποιούν το τηλεσκόπιο PanSTARRS 1 στη Χαβάη εντοπίζουν για πρώτη φορά ένα ασυνήθιστο διαστημικό αντικείμενο που δεν....
περιστρέφεται γύρω από τον ήλιο, ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου δήλωσαν ότι «αυτοαναπαραγόμενοι» ρομποτικοί διαστημικοί ανιχνευτές από εξωγηινους πολιτισμούς θα μπορούσαν ήδη να έχουν φτάσει στο ηλιακό μας σύστημα!

Σύμφωνα με τους μαθηματικούς Duncan Forgan και Arwen Nicholson του Pan-STARRS μπορει αυτο που βρηκαν να ειναι ένας διαστημικός σταθμος ενός εξωγήινου πολιτισμού!

Στα τέλη Σεπτεμβρίου, οι αστρονόμοι που εργάζονται με το τηλεσκόπιο Pan-STARRS βρήκαν την πρώτη απόδειξη αυτής της θεωρίας, βρίσκοντας έναν εξαιρετικά ασυνήθιστο κομήτη, τον οποίο ονόμασαν C / 2017 U1.

Αυτό το ουράνιο σώμα βρίσκεται ανάμεσα στην τροχιά του Ερμή και του Ήλιου, σε απόσταση περίπου πέντε φορές μικρότερη από την απόσταση μεταξύ Γης και Ήλιου.

Αυτός ο κομήτης, ο οποίος σύμφωνα με τους υπολογισμούς των αστρονομων εισήλθε στο ηλιακό σύστημα, είναι σχεδόν κάθετος στο τροχιακό επίπεδο της Γης και των άλλων πλανητών και κινείται κατά μήκος μιας υπερβολής.

Δεν είναι ακόμα σαφές αν θα εγκαταλείψει το ηλιακό σύστημα για πάντα ή θα επιστρέψει στον ήλιο μετά από λίγο.

Για να δοθεί απάντηση σε αυτή την ερώτηση, όπως επεσήμανε ο Bannister, η κίνηση του κομήτη πρέπει να παρατηρηθεί για περισσότερο από δύο ή τρεις εβδομάδες


ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ