...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2017

EKTAKTO – ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ! 900 ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ...

Την πραγματικά εντυπωσιακή αποκάλυψη, ότι από τους 5 χιλιάδες 600 Τζιχαντιστές που ήταν η τελευταία αμυντική δύναμη της Σύριας, έχουν διασκορπιστεί σε γειτονικές χώρες και τουλάχιστον...
900 από αυτούς έχουν εισέρθει χωρίς εμπόδια στην Τουρκία και κατευθύνεται προς άγνωστη κατεύθυνση, κάνει το αμερικανικό Κέντρο Μελετών, «Soufan Center» και ορισμένα τουρκικά ΜΜΕ, με την υπογράμμιση ότι πολύ πιθανό οι περισσότεροι από αυτούς θα κατευθυνθούν προς την Ευρώπη.

Όπως αναφέρεται από τουρκικά ΜΜΕ, σε εκπομπή του βρετανικού BBC παρουσιάστηκε ειδική αναφορά του Soufan Center σύμφωνα με την οποία, 900 Τζιχαντιστές έχουν εισέρθει από την Συρία καθώς καταρρέει το ισλαμικό κράτος στην Τουρκία και κατά πάσα πιθανότητα θα κατευθυνθούν προς την Δύση. Άλλοι περίπου 800 ήδη έχουν κατευθυνθεί προ την Βρετανία, από την οποία είχαν φύγει για να πάνε να πολεμήσουν στην Συρία στο πλευρό των Τζιχαντιστών.

Ενώ προβλέπεται μεγάλο «πανηγύρι» στην Ευρώπη, εντωμεταξύ γνωστό είναι πως η πόρτα της Ευρώπης από την Τουρκία είναι η …Ελλάδα!

nikosxeiladakis.gr