...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017

Οι ΗΠΑ έστειλαν το υποβρύχιο ‘Μίτσιγκαν’ στο νοτιοκορεατικό λιμάνι Busan

Φωτογραφία: Global Look Press / Jermaine Ralliford Izvestia.  Στο τέλος αυτής της εβδομάδας, το επιθετικό υποβρύχιο  του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ ‘Μίτσιγκαν’ με πυραύλους cruise θα....
φθάσει  στο νοτιοκορεατικό λιμάνι του Πουζάν, σύμφωνα με αναφορές των νοτιοκορεατικών ΜΜΕ σχετικά με

Αμερικανικές στρατιωτικές πηγές.

Οι συνομιλητές της εφημερίδας ‘Choson Ilbo’ δήλωσαν ότι η επίσκεψη του ‘Μίτσιγκαν’ στο λιμάνι του Busan αποτελεί επίδειξη στρατιωτικής δύναμης κατά της Πιονγκγιάνγκ.  Το υποβρύχιο ‘Μίτσιγκαν’ μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 154 πυραύλους cruise  ‘Tomahawk’, συμπεριλαμβανομένων πυρηνικών κεφαλών, σύμφωνα με εκθέσεις του  TASS [1].
Αναφέρεται επίσης ότι στην περιοχή της Κορεατικής χερσονήσου, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα στέλνουν  και πάλι μια ομάδα καταδρομών του Πολεμικού Ναυτικού, με επικεφαλής το αεροπλανοφόρο Ronald Reagan.  Η ομάδα θα περιλαμβάνει καταδρομικά  και αντιτορπιλικά  με πυραύλους cruise  επί των  πλοίων.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα iz.ru, σύμφωνα με μια πηγή στο Υπουργείο Άμυνας της Δημοκρατίας της Κορέας, η εμφάνιση ενός αεροπλανοφόρου  στην Ανατολική Θάλασσα αναμένεται γύρω στις 15 Οκτωβρίου [2].


References
↑ ТАСС
   ( http://tass.ru/ ) ↑ ожидается в районе 15 октября
   ( http://iz.ru/652843/2017-10-01/ssha-otpravit-avianosnuiu-udarnuiu-gruppu-k-beregam-kndr )

https://iz.ru

tokoutsavaki.blogspot.gr