...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017

Ετοιμάζουν χτύπημα στην Ελλάδα; Αργά ξύπνησαν στην κυβέρνηση:

Έλεγχοι για θύλακες τζιχαντιστών στα hot spots μετά την σύλληψη ενεργού μαχητή του ISIS στην Αλεξανδρούπολη.....
 

Τώρα ξύπνησαν στην κυβέρνηση και αντιλαμβάνονται πραγματικά τον κίνδυνο από τις αθρόες «εισβολές» μεταναστών αγνώστου ταυτότητας, προέλευσης και θρησκευτικών και πολιτικών

πεποιθήσεων από τις τουρκικές ακτές στα ελληνικά νησιά. Η σύλληψη του 30χρονου ενεργού τζιχαντιστή στην Αλεξανδρούπολη σήμανε συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ. Και όπως αναφέρουν πληροφορίες ξεκινά έρευνα και στα hot spots για την ύπαρξη θυλάκων του ISIS που μπορεί είτε να έχουν στόχο την Ελλάδα ή άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Μέχρι στιγμής έχει υπάρξει η παραδοχή ότι τζιχαντιστές πέρασαν από την Ελλάδα για να φτάσουν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες και να προκαλέσουν αιματοκύλισμα. Ωστόσο, μετά το κλείσιμο των συνόρων αυτό φαίνεται να σταμάτησε ή να περιορίστηκε σημαντικά αλλά τώρα υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη απειλή για την χώρα μας.

Μαχητές του ISIS βρίσκουν καταφύγιο στην Ελλάδα, περνώντας χωρίς κανέναν απολύτως έλεγχο από την Τουρκίας, καθώς διώκονται από την Συρία και το Ιράκ. Πιθανόν η Τουρκία να θέλει να τους προστατεύσει κιόλας στέλνοντας τους στα ελληνικά νησιά ή να τους χρησιμοποιεί προκειμένου να καταφέρει ένα πλήγμα στην Ελλάδα, είτε οικονομικό, είτε πολιτικό, είτε θρησκευτικό.

Η Ελλάδα είναι ένας από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο. Φανταστείτε τι έχει να συμβεί αν υπάρξει ένα τρομοκρατικό χτύπημα στην Αθήνα ή σε ένα νησί που είναι πόλος έλξης για τους τουρίστες. Σημειώνεται ότι ο τουρισμός στην Τουρκία έχει πληγεί σημαντικά από τα συνεχή τρομοκρατικά χτυπήματα, αλλά και την πολιτική που ασκεί ο Ρ.Τ. Ερντογάν.

Η είδηση της σύλληψης του 30χρονου τζιχαντιστή στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αλεξανδρούπολη προκαλεί τεράστια ανησυχία. Οι Αστυνομικές Αρχές θα επιδιώξουν να ανιχνεύσουν τις προθέσεις του ή να διαπιστώσουν αν υπάρχουν και άλλοι τζιχαντιστές στη χώρα μας και το σημαντικό αν και τι σχεδιάζουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος άνδρας έφθασε στη Ελλάδα, και στη Λέρο, μέσω Τουρκίας τον Ιούνιο του 2016 μαζί με τη γυναίκα του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους. Ακολούθως φιλοξενήθηκαν σε δομές για τους πρόσφυγες στην Αθήνα και στη συνέχεια στη Θεσσαλονίκη.

Πριν από λίγο καιρό η σύζυγός του τον κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία, υποστηρίζοντας ακόμη στην καταγγελία της ότι ο 30χρονος είχε πολεμήσει στο πλευρό του ISIS. Ο 30χρονος πριν από λίγες ημέρες πήγε στις υπηρεσίες ασύλου στην Αλεξανδρούπολη για να καταθέσει τα χαρτιά του για το άσυλο και καθώς υπήρχε η καταγγελία της συζύγου του, συνελήφθη.

Ο Σύρος φέρεται να έχει ομολογήσει ότι πολέμησε στο πλευρό του ISIS και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Κατά ορισμένες πληροφορίες, ο 30χρονος μετά την ομολογία του επιχείρησε να αυτοκτονήσει και για τον λόγο αυτό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές έχουν κάνει φύλλο και φτερό τους χώρους όπου ζούσε, όχι μόνο στη Β. Ελλάδα αλλά και στην Αθήνα. Τα ευρήματα εξετάζονται, καθώς και ο βαθμός της εμπλοκής του 30χρονου στην εγκληματική οργάνωση που εδώ και χρόνια τρομοκρατεί την υφήλιο.

Πηγή : pentapostagma.gr