...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017

Ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας μίλησε για τον τρόπο προστασίας από τις παγκόσμιες επιθέσεις των Ηνωμένων Πολιτειών

© RIA Novosti / Mikhail Fomichev Έλεγχος εναέριας άμυνας δυνάμεων
ΜΟΣΧΑ, 13 Οκτωβρίου (Itar-Tass) – RIA Novosti.....
Το ρωσικό σύστημα προειδοποίησης πυραύλων και πολλά υποσχόμενο σύστημα S-500 εξουδετερώνει την προγραμματισμένη  από τις  ΗΠΑ την ταχεία  Παγκόσμια επίθεση , λέει ο αρχισυντάκτης του περιοδικού  «Άρσεναλ Fatherland» συνταγματάρχης

Βίκτορ Murakhovski.
Το γεγονός  είναι ότι το Πεντάγωνο έχει ήδη δημιουργήσει  πολλά υποσχόμενα συγκροτήματα της στιγμιαίας παγκόσμιας επίθεσης, δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας Αλεξάντερ Emelyanov στο περιθώριο της πρώτης επιτροπής της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα  «μη-πυρηνικά αυτά  συστήματα πρέπει να αντιμετωπίσουν   τα ίδια καθήκοντα που σήμερα έχουν εκχωρηθεί στις στρατηγικές πυρηνικές δυνάμεις,» και αυτό είναι ένας άλλος παράγοντας που επιβεβαιώνει την επιθυμία της Ουάσιγκτον να καταστρέψει την ισορροπία δυνάμεων και να διασφαλίσει την παγκόσμια στρατηγική κυριαρχία.

«Η γραμμή  καθορίζεται από τους Αμερικανούς που την  έχουν επανειλημμένα εκφράσει οι Υπουργοί Άμυνας, – είναι μια ευκαιρία να χτυπήσουν από οπουδήποτε στον κόσμο για χρονικό διάστημα λιγότερο από μία ώρα Αυτό το αντιμετωπίζουμε , πρώτον, με το σύστημα προειδοποίησης και με  μια επίθεση πυραύλων ‘, δήλωσε ο Μιρακόφσκι στο RIA Novosti. Ο  ίδιος σημείωσε ότι το σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης «έχει πλέον αναπτυχθεί σε τέτοια έκταση και καλύπτει  πολλούς τομείς της πυραυλικής απειλής, η οποία υπερβαίνει ακόμη και της δυνατότητες  της Σοβιετικής Ένωσης».

Οι δυνατότητες  για το S-500

« Πρακτικά μέχρι το 2020 κλείνουμε ολόκληρη την περίμετρο.
Περιλαμβάνεται το επίπεδο χώρου πτήσης και το σύστημα φωτισμού. Είναι ένα παγκόσμιο ας πούμε αναγνωριστικό  ενημερωτικό δίκτυο που δημιουργείται μέσω των τεχνολογικών μέσων. Εδώ πιθανότατα  όλοι να έχουν ακούσει  για τις  δυνατότητες  του καθολικού  συστήματος  αεροπορικής και πυραυλικής  άμυνας S-500 το οποίο θα είναι σε θέση να αντιταχθεί  επιτυχώς  σε μέσα μιας ταχείας παγκόσμιας επίθεσης”, δήλωσε ο στρατιωτικός  αναλυτής

Σύμφωνα με τον ίδιο, «εν μέρει αυτά τα προβλήματα τα  λύνουν  και το S-400, και το στρατιωτικό συγκρότημα S-300V4 που εργάζονται για βαλλιστικούς στόχους σε υψόμετρα  αλλά  δεν φτάνουν στο  διάστημα
και για στόχους  με  ένα ορισμένο όριο ταχύτητας λύνουν εν μέρει  αυτά τα προβλήματα και ένα συγκεκριμένο περιορισμό ταχύτητας- το πολύ  για βλήματα  μεσαίου βεληνεκούς.»
«Το σύστημα  S-500 θα είναι ήδη σε θέση να εργαστεί  σε υπερηχητικούς στόχους, βαλλιστικών πυραύλων το φάσμα  των διηπειρωτικών  και στο κοντινό  διάστημα για να  πιάσει τα αντικείμενα που απειλούν τη Ρωσία», – πιστεύει Murakhovski.  Διευκρίνισε ότι «στην ορολογία μας, η σωστή μετάφραση δεν είναι μια» στιγμιαία «αλλά μια» ταχεία παγκόσμια επίθεση».

Ταχεία παγκόσμια επίθεση

«Αυτή η ιδέα της γρήγορης παγκόσμιας επίθεσης  ήρθε όταν ήταν Πρόεδρος των ΗΠΑ ο  Ρόναλντ Ρέιγκαν.  Κατά τη διάρκεια της προεδρίας Ομπάμα, το πρόγραμμα συνέχισε να χρηματοδοτείται.» – είπε ο εμπειρογνώμονας.
Τώρα περιλαμβάνει όπλα υπερύθρων, συμπεριλαμβανομένων αεροπλάνων X-47, X-37 και συνδυασμό  αντιπυραυλικών συστημάτων με συστήματα κρούσης.
«Ένα δυνατό  στοιχείο – είναι το  σύστημα αντιαεροπορικής πυραυλικής  επίγειας άμυνας,  το   Aegis ashore το  οποίο αναπτύχθηκε  στη Ρουμανία. Η δεύτερη ομάδα αναπτύσσεται  στην Πολωνία σήμερα, όπως και στην  Ιαπωνία με το πρόσχημα της απειλής που θέτει η Βόρεια Κορέα συμφώνησε επίσης να τοποθετήσετει  ένα τέτοιο σύμπλεγμα.
Χρησιμοποιεί  καθολικούς εκτοξευτές Mk-41, … οι οποίοι  μπορεί να χρησιμοποιηθούν για το  σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας, και επίγειους πυραύλους cruise , οι οποίοι  απαγορεύονται ρητά, μεταξύ άλλων, από την συνθήκη  μέσου βεληνεκούς  Πυρηνικών Δυνάμεων », – δήλωσε ο Murakhovski.

Αμερικανικό επίγειο αντιπυραυλικό σύστημα άμυνας Aegis Ashore στη στρατιωτική βάση στο Deveslu της Ρουμανίας

Πρόσθεσε ότι ένα σημαντικό στοιχείο του αμερικανικού συστήματος μιας άμεσης παγκόσμιας επίθεσης  είναι οι δορυφόροι κατασκόπευσης  χαμηλής τροχιάς, οι οποίοι δίνουν στοχεύσεις  για τις επιθέσεις  και ταυτόχρονα δρουν ως μέσα στόχευσης για το σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας.

‘Το ερώτημα εδώ  είναι ότι μια τέτοια επίθεση δεν περιορίζεται από  οποιαδήποτε σύμβαση.  Αποδεικνύεται ότι υπάρχει παραβίαση της υφιστάμενης συμφωνίας, και οι Αμερικανοί δεν πρόκειται να συνάψουν  καμία συνθήκη για συστήματα παγκόσμιας επίθεσης  », – τόνισε η πηγή στο  RIA Novosti.

«Παρεμπιπτόντως , ένα από τα συστατικά ήταν να προτείνουν τους διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους με μη πυρηνικό εξοπλισμό.» Αλλά δεδομένου ότι δεν ήταν δυνατόν να τους αποσύρουν  από τον  σχεδιασμό   START III, το project αναβλήθηκε. «Αλλά αναπτύχθηκαν  τα άλλα projects που ανέφερα,» κατέληξε ένας στρατιωτικός εμπειρογνώμονας.

https://ria.ru

tokoutsavaki.blogspot.gr