...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2017

ΟΙ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΕΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΒΑΒΕΛ

Πρόσφατα ο Γιάννης Ραγκούσης, πρώην υπουργός δήλωσε ότι γνωρίζει εκπροσώπους της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, ακόμη και σε ανώτατα κλιμάκια, οι οποίοι είναι ομοφυλόφιλοι και το κρύβουν....


Αυτό είναι γνωστό πια στον ελληνικό λαό, δεν μας είπε κάτι καινούργιο ο Ραγκούσης. Αυτό όμως που δεν είναι γνωστό ευρέως και που θα γίνει τώρα είναι το γιατί είναι ομοφυλόφιλοι. Καιρό τώρα φωνάζουμε ότι το πνεύμα των ποιμένων έπαψε να είναι του Χριστού και έγινε των εχθρών Του και των εχθρών του Ελληνισμού· γιατί όταν ο κληρικός θέλει χρήματα, οικόπεδα, ντουβάρια, αξιώματα, έχει θελήματα σαν τον Καϊάφα, πάει κάτω στο σκότος, γιατί κτίζει τον Ουρανό πάνω στην ύλη, τον Χριστό τον κτίζει στον χρυσό.

Πάρα πολλά είναι τα δημοσιεύματα ανά καιρούς που λένε ότι έχουμε γεμίσει ομοφυλόφιλους ιερείς… γιατί όμως; Η απάντηση βρίσκεται εδώ:

Απόσπασμα από το Ταλμούδ – το ιερό βιβλίο του ισραήλ- από την Τριαδική Δογματολογία του Αγίου Όρους, όπου αναγράφεται το δόγμα του ισραήλ ως παράδειγμα προς αποφυγή:

«Ο Θεός από τον μεν Λεβιάθαν αφήρεσε τα γεννητικά όργανα, την δε θήλειαν αυτού απέκτεινε και αλάτι διαφυλάξας παρέχει προς βρώσιν τοις εν παραδείσω πιστοίς»


Αποκωδικοποίηση – Ερμηνεία: Ο Λεβιάθαν είναι ο Χριστός και εμείς (ως τον Χριστό βαστισμένοι) και μας αφαίρεσαν τη φύση μας, κάνοντάς μας ανώμαλους (τρίτο φύλο) και στα άβατά τους ο άντρας είναι και γυναίκα, δηλαδή είναι ομοφυλόφιλος και αυτό είναι και η θέοση κατά αυτούς.


Εδώ φαίνεται η προδοσία των Ιεραρχών και η υποταγή τους στο πνεύμα των Ταλμουδιστών με την ομοφυλοφιλία τους, καθότι έχουν διαστρεβλώσει τον Λόγο του Χριστού θεωρώντας ότι η θέοση είναι η ομοφυλοφιλία  όπως λέει το Ταλμούδ, το οποίο θεωρεί τη γυναίκα ως σκεύος και δούλα, σε αντίθεση με το πνεύμα των Ελλήνων και του Χριστού, που ανυψώνει την γυναίκα ως δεξιά του ανδρός και του Θεού.

Γενικά η γυναίκα για τους Εβραίους είναι απλά σκεύος προς την διαιώνιση του είδους. Πάρτε παράδειγμα την σημερινή γυναίκα, πώς την παιδαγωγούν: καλλωπίζεται, ασχολείται με την εξωτερική εμφάνιση και με τα κάλλη της ελκύει τον άνδρα, ο οποίος κι αυτός στεφανωμένος την αγκάθινο στέφανο αντί για γνώση, ως σκύλος αγαπάει την γυναίκα και όχι ως η δεξιά του Θεού· αναφέρουν την Παναγία ως «κομμώτρια» που σημαίνει ότι η γυναίκα αγαπά μόνο το έξω της, κι έτσι ο άνδρας αγαπά μόνο αυτό. Κοιτάξτε τις σημερινές γυναίκες… one night stand…
Το πνεύμα της ομοφυλοφιλίας δεν έχει καμία σχέση με Ελλάδα και Ορθοδοξία. Στην αρχαία Αθήνα για παράδειγμα, αν κάποιος Αθηναίος σύναπτε ομοφυλοφιλική σχέση με άλλον θα είχε τις εξής κυρώσεις:

1.Δεν του επιτρέπεται να γίνει μέλος των 9 αρχόντων
2. Δεν του επιτρέπεται να εκλεγεί ιερέας
3. Δεν του επιτρέπεται να είναι συνήγορος του λαού
4. Δεν επιτρέπεται να ασκεί εξουσία εντός ή εκτός της Αθήνας
5. Δεν επιτρέπεται να σταλεί ως κήρυκας πολέμου
6. δεν επιτρέπεται να εκθέσει γνώμη (ως άμουσος – ανισόρροπος)
7. Δεν επιτρέπεται να μπει σε (δημόσιους) Ναούς
8. Δεν επιτρέπεται να στεφανωθεί στις στεφανοφορίες
9. Δεν επιτρέπεται να μπαίνει στον ιερό χώρο της αγοράς
Όποιος λοιπόν έχει καταδικαστεί ως ομοφυλόφιλος αλλά ενεργήσει αντίθετα των διατάξεων του νόμου θα τιμωρείται με Θάνατο!

Ο Χριστός κύριοι δεν ήταν ομοφυλόφιλος ! Εσείς όμως….

«Θανάσιμο αμάρτημα» η ομοφυλοφιλία για τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο, αλλά για την ομοφυλοφιλία εντός της εκκλησίας είπε: «Αυτό, είναι άλλο» !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

«Μηκέτι ἐκ σοῦ καρπός γένηται εἰς τόν αἰῶνα»· Ιησούς Χριστός

Και «ἐξηράνθη παραχρῆμα ἡ συκῆ»

Socratesnios