...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017

Αποκαλύπτουμε : Αίτημα στον ΟΗΕ για την εδαφική αποκατάσταση της Αλβανίας , ετοιμάζει ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα.

Το αίτημα αυτό  προς ΟΗΕ  και  Διεθνείς Οργανισμούς  έχουν  ήδη υπογράψει όλοι οι βουλευτές που ¨ελέγχει ¨ ο Έντιι Ράμ ,  Αλβανοί βουλευτές των Σκοπίων, αλλά και του Μαυροβουνίου .....

Το αίτημα αυτό θα συνοδεύεται από  χιλιάδες υπογραφές Αλβανών που θα δηλώνουν μόνιμη κατοικία ή τόπο εργασίας "Ελλάδα¨ και φυσικά από τους "Τσάμηδες" που  υπογράφουν από τους πρώτους, ως "δεδιωγμένοι" από τις "αλύτρωτες" εστίες τους
Μην ξεχνάμε ότι , το 52%  των αλλοδαπών ̟ που  διαµένουν στην Ελλάδα έχουν  Αλβανική υπηκοότητα. ( δεν θέλουμε να τους κάνουμε την ζωή δύσκολη )
Οι οπαδοί της ¨Μεγάλης Αλβανίας ¨ και του Αλβανικού Μεγαλοϊδεατισμού , με τις ευλογίες και την ενθάρρυνση του Αλβανού πρωθυπουργού ¨γυρίζουν¨  στα προς προσάρτηση "Αλβανικά εδάφη"  και συλλέγουν  χιλιάδες υπογραφές.
Ξυπνήστε !
Το πρόβλημα που θα ανακύψει εξαιτίας της αδράνειά μας , κρίνεται εξαιρετικά σοβαρό , αφού ,  θα δημιουργήσει ¨προ ανάχωμα¨ υπέρ της Αλβανίας στο διεθνές δίκαιο με σκοπό να γίνει πεποίθηση.
Η Αλβανία ακολουθεί την ίδια τακτική με την Τουρκία στο Αιγαίο .Μια Τουρκία που πλέον ,  θα κληθεί την κατάλληλη ώρα και στρατιωτικά, ως Προστάτιδα Δύναμη της Μεγάλης Αλβανίας.
Την  χρόνια πολιτική αδράνεια -  ανεπάρκεια της  Ελλάδας να διευθετήσει  το Βορειοηπειρωτικό Ζήτημα - δηλαδή την Ένωση της Β.Η. με την  μητέρα Ελλάδα - εκμεταλλεύονται τώρα οι Αλβανοί .
 Ήρθε η ώρα το θέμα να ανοίξει με δική μας πρωτοβουλία .
Έχετε το πολιτικό ανάστημα να το κάνετε ή να δράσουμε όπως στα Σκόπια ;
Το ζήτημα αυτό θα απασχολήσει  - μέσα Νοεμβρίου – το ¨Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας¨ κατά την 3η του συνεδρίαση.
Αναγνωρισμένοι διεθνολόγοι , εν αποστρατεία ανώτατοι αξιωματικοί , και προσωπικότητες ( που επιθυμούν την ανωνυμία τους ) συγκρότησαν - για όσους το αγνοούν -  το εν λόγω «Συμβούλιο» με την μορφή σωματείου με μόνο τους κίνητρο την ελληνική τους συνείδηση.
Οι φύλακες ξύπνησαν και μέχρι να το καταλάβετε , θα σας έχουν ¨αντικαταστήσει ¨
Καληνύχτα !! 
Σημ. Το παρόν θα αποσταλεί στα Αλβανικά ΜΜΕ και sites
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
omada.h.policing@gmail.com