...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017

Στα ίχνη των δραστών της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

​Ο απροκάλυπτος , ¨άνετος¨ και συνάμα αποφασιστικός τρόπος δράσης των δολοφόνων  -το ίδιο το θύμα φέρεται να άνοιξε και να υποδέχτηκε στο γραφείο του τους δολοφόνους του.....
(που μιλούσαν «σπαστά» ελληνικά ) και συγκεκριμένα στην αίθουσα συσκέψεων μαζί με τον συνεργάτη του , από τον οποίο ζήτησε να αποχωρήσει για λίγο από τον χώρο για να μείνουν μόνοι τους - ¨δείχνει¨ τους εντολείς της δολοφονίας .
Και συγκεκριμένα ότι :
Προηγήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου με άτομο το οποίο ¨προανήγγειλε¨ την επίσκεψη των δραστών ( έως 3 ημέρες πριν )
Το ότι ζήτησε από τον συνεργάτη του να τους αφήσει μόνους , σημαίνει ότι , η αιτία , ήτο θέμα το οποίο χειριζόταν ο δικηγόρος διακριτικά ( να καταθέσει επ αυτού ο συνεργάτης του,  ποια θέματα χειριζόταν ¨διακριτικά ¨
Οι δράστες βάσει σχεδίου είχαν ετοιμάσει την διαφυγή τους . Αυτό σημαίνει ότι μετέβησαν αμέσως  στο αεροδρόμιο ( άμεση διαφυγή)    και επιβιβάστηκαν σε πτήση . Πόσες πτήσεις αναχώρησαν από το   Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών "Ελ. Βενιζέλος" από την 20:00 ώρας έως την 21:00 ώρα ; ( κάμερες )
Οι δράστες , ηλικίας 30-40 ετών ,τον σκότωσαν όχι για υπόθεση που έχει «ολοκληρωθεί» αλλά , για υπόθεση η έκβαση της οποίας επέρχεται , και προκειμένου η έκβασή της  να μην υλοποιηθεί  . Μετά βεβαιότητας δε , υλοποίησαν «πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου».
Τούτο ανάγεται από το σκεπτικό ότι , η μεταξύ των δραστών και του θύματος προστριβή πριν την εκτέλεση του , δεν ήτο προβλέψιμη από το θύμα ( δείτε τις υποθέσεις που θα δίκαζε έως τέλος του έτους )
Αυτοί πάντως , που πρέπει αν αναζητηθούν παράλληλα , αν όχι πρώτοι είναι οι ¨εντολείς¨ . Με τα ανωτέρω, ξετυλίγεται από εκεί το κουβάρι .
Στα ανωτέρω πλαίσια , όποιος μπορεί κάτι χρήσιμο να συμπεράνει ή να θυμηθεί , ας το γνωρίσει έγκαιρα στις διωκτικές αρχές .
Η υπόθεση συνιστά , επίθεση στην δικαιοσύνη.
Είμαστε σίγουροι ότι η ΕΛ.ΑΣ δεν θα χρειαστεί στο τέλος τη συνδρομή μας
Συνεχίζεται !!!
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
omada.h.policing@gmail.com