...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2017

Η Υπερδνειστερία είναι έτοιμη να ενταχθεί στη Ρωσία.

ΣΧΟΛΙΟ :Aκόμα μία εξέλιξη πάνω στο κείμενο του Αγαθάγγελου.Μετά την Κριμαία και η Υπερδνειστερία θέλει να ενωθεί με την μητέρα πατρίδα-Ρωσία.....
Οι λαοί της Ευρώπης της πρώην ΕΣΣΔ επανέρχονται σιγά-σιγά στα πάτρια εδάφη.Μία φίλη προσκύμενη χώρα προς τη Ρωσία είναι και η Λευκορωσία που φιλοξενεί στρατιωτικές μονάδες του Ρωσικού στρατού σε κοινές ασκήσεις.

Ο πρόεδρος της μη αναγνωρισμένης Υπερδνειστερίας  Δημοκρατίας της Μολδαβίας (PMR), Vadim Krasnoselsky, δήλωσε ότι η δημοκρατία θα μπορέσει να ενταχθεί στη Ρωσία, αφού η διεθνής κοινότητα αναγνωρίσει την ανεξαρτησία της. To είπε αυτό σε μια συνάντηση με τον Αναπληρωτή από την Κρατική Δούμα, Kazbek Taisaev, αναφέρει την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, η πύλη » Νέα της Υπερδνειστερίας».

Η Ρωσία είναι πολλά για μας. Είναι ο εγγυητής της διαπραγματευτικής διαδικασίας, ο ειρηνοποιός, ο στρατηγικός εταίρος, το κράτος, για το οποίο ο λαός της Υπερδνειστερίας εξέφρασε κατηγορηματικά – για επανένωση με τη μεγάλη πατρίδα – τη Ρωσική Ομοσπονδία – μετά την αναγνώριση της ανεξαρτησίας της Pridnestrovskaia Moldavskaia Respublika – είπε ο Krasnoselsky.
Πρόσθεσε ότι 220.000 πολίτες της Ρωσικής Ομοσπονδίας ζουν στο έδαφος της δημοκρατίας. Οι υπόλοιπες εκατοντάδες χιλιάδες θεωρούν τους εαυτούς τους συμπατριώτες.

Στις 2 Μαρτίου, το Ανώτατο Συμβούλιο της PMR υποστήριξε το νομοσχέδιο σχετικά με τη χρήση του ρωσικού τρίχρωμου στο ίδιο επίπεδο με την σημαία του κράτους.
Η Υπερδνειστερία διακήρυξε ανεξαρτησία στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Η Ρωσία παρέχει οικονομική βοήθεια στη δημοκρατία (σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των εμπειρογνωμόνων, η ετήσια βοήθεια είναι συγκρίσιμη με το ΑΕγχΠ της Υπερδνειστερίας, ύψους περίπου ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων). Ταυτόχρονα, η Ρωσία δεν έχει ακόμη συνδέσει επίσημα αυτό το έδαφος με τη Μολδαβία.

Το Σεπτέμβριο του 2006 πραγματοποιήθηκε δημοψήφισμα στην Υπερδνειστερία, κατά τη διάρκεια της οποίας η πλειονότητα των ψηφοφόρων υποστήριξε την ένταξη στη Ρωσία.

https://topwar.ru/128298-v-pridnestrove-gotovy-prisoedinitsya-k-rossii.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ TOP WAR :  corfiatiko.blogspot.gr