...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2017

Σπάζει το γυαλί της παντοδυναμίας των ΗΠΑ; Θα γίνουν όλα γυαλιά- καρφιά για να ξεκινήσουμε πάλι σαν ένα βλαστάρι.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Εμείς νομοθετούμε την αλλαγή φύλου και η Παγκόσμια Ιστορία μόλις γύρισε φύλλο.
Ένας καλός φίλος μου είπε κάτι πολύ χρήσιμο:.....

« η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ δεν είναι πολιτισμός ή Θρησκεία,... είναι επιστήμη και μάλιστα ΙΑΤΡΙΚΗ καθότι θεραπεύει ΨΥΧΕΣ και ΣΩΜΑΤΑ» 
Ενώ η σημερινή γεωπολιτική κατάσταση νοσεί βαρύτατα.
Η γεωπολιτική πλάστιγγα γέρνει μοιραία στην Ανατολή και στον στρατηγικό πόλο της Ρωσικής εξουσίας που όλοι οι περιφερειακοί παίκτες , ο ένας μετά τον άλλον του υποβάλλουν τα σέβη τους.
Πρώτα από όλους ο σουλτάνος συνάπτει δυναμικές σχέσεις με τους Ρώσους.
Το αποτέλεσμα αυτό της κακιάς συναναστροφής του είναι να χαλάσουν και οι πρώην  σύμμαχοι της Τουρκίας στην Μ. Ανατολή .
Πρώτα από όλους το Αμερικανοθρεμμένο Κατάρ υποβάλλει τα σέβη του και μετά ο εκκεντρικός Σαουδάραβας Βασιλιάς παίρνει τις « καμήλες , τις σκηνές και το υπηρετικό προσωπικό του» σε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι προς την Μόσχα για υποβάλλει και αυτός προσωπικά τα σέβη του .
Αυτή την επίσκεψη θα την γράψει η Ιστορία γιατί αλλάζει την Ιστορία.
«ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ» ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ» 
Στη Μόσχα έφτασε ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας, Σαλμάν μπεν Αμπντέλ Αζίζ Αλ Σαούντ. Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη του σαουδάραβα μονάρχη στη Ρωσία, την οποία τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης χαρακτηρίζουν «ιστορική», καθώς υπάρχουν πολλές προσδοκίες στον τομέα της οικονομικής συνεργασίας των δύο αυτών χωρών που είναι και οι μεγαλύτεροι πετρελαιοπαραγωγοί.

Λίγες ώρες μάλιστα πριν από την άφιξη του σαουδάραβα μονάρχη, η Σαουδική Αραβία ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει ένα δισ. δολάρια στο Ταμείο που έχει ιδρύσει από κοινού με τη Ρωσία. 
Το ρωσικό Russian Direct Investment Fund (RDIF) και το ανεξάρτητο Public Investment Fund της Σαουδικής Αραβίας τα τελευταία χρόνια έχουν δημιουργήσει κοινή επενδυτική πλατφόρμα με επενδυτικά κεφάλαια ύψους 10 δισ. δολαρίων, στο πλαίσιο της οποίας σαουδάραβες επενδυτές έχουν υλοποιήσει στη Ρωσία σειρά έργων υψηλής απόδοσης σε ενεργειακούς τομείς
Στο πλαίσιο της πρώτης του αυτής επίσκεψης, ο σαουδάραβας μονάρχης θα έχει σήμερα συνομιλίες με το ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.
Οι συνομιλίες θα επικεντρωθούν επίσης στα περιφερειακά προβλήματα, ενώ ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί, σύμφωνα με το Κρεμλίνο, στην κατάσταση στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, με έμφαση στις ένοπλες διενέξεις στην περιοχή.

Σύμφωνα με το ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, η επίσκεψη του σαουδάραβα μονάρχη θα συμβάλλει στην σταθεροποίηση της κατάστασης στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική. Οπως δήλωσε ο σαουδάραβας πρέσβης στη Μόσχα, οι σχέσεις του Ριάντ και της Μόσχας εισέρχονται σε νέο ποιοτικό επίπεδο ανάπτυξης, με μεγάλες προοπτικές, το οποίο θα φανεί πολύ σύντομα. http://www.tanea.gr/05/10/2017 01:19 |
Το καυτό θέμα που απασχολεί την Σαουδική Αραβία είναι οι καταστροφικές δολιοφθορές των Χούτι της Υεμένης, ο έλεγχος των Στενών του Ορμούζ και του Άντεν  και φυσικά τα μειωμένα κέρδη που έχουν από το πετρέλαιο που τους καλόμαθαν τόσα χρόνια και με τα οποία όπως φαίνεται χρηματοδοτούσαν τις ορδές των φανατικών ισλαμιστών  δολοφόνων από την εποχή της διάλυσης της Γιουγκοσλαβίας μέχρι και τον πόλεμο της Συρίας. 
Η Μέση Ανατολή ετοιμάζεται να κατέβει την σκάλα του κακού ενώ …
« ο  Σαουδάραβας βασιλιάς κουβάλησε στη Μόσχα χρυσή κυλιόμενη σκάλα και δικά του χαλιά!
Άφιξη-υπερπαραγωγή με αντιπροσωπεία 1.500 ατόμων.» http://www.newsbeast.gr/
06/10/2017

Όλοι αυτοί οι περιφερειακοί ηγέτες βλέπουν ότι οι ΗΠΑ πέφτουν   μακριά  τους και μάλλον έχουν εσωτερική πληροφόρηση ότι κάτι έρχεται στην Αμερική.
Ενώ η επικαιρότητα δεν μπορεί να δώσει απτές αποδείξεις τι συμβαίνει πραγματικά , εμείς διαθέτουμε εσωτερική πληροφόρηση από τους  Άγιους Πατέρες μας.

ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ αυτά;
Αυτά που επεσήμανε σε ανύποπτο χρόνο ο πνευματοκίνητος λόγος των Άγιων Πατέρων της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
Φτάσαμε στο τέλος αδελφοί
Ο Άγιος Θεός με προσευχή να μας δίνει « την Πίστη και την Υπομονή των Αγίων γιατί η δικιά μας δεν φτάνει» όπως μας επεσήμανε ο Θεολογικός λόγος του Σεβ. Νεοφύτου Μόρφου.
Σπάζει το γυαλί της  παντοδυναμίας των ΗΠΑ;
ΠΟΤΕ ΘΑ «ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ» Η ΑΜΕΡΙΚΗ; Δευτέρα, 8 Απριλίου 2013
« Αναφέρουμε ότι στο βιβλίο για τον μακαριστό παπά-Γιάννη Καλαΐδη υπάρχουν δύο σημαντικότατες μαρτυρίες που αφορούν στο «γονάτισμα» της Αμερικής …
Στην πρώτη μαρτυρία του κ. Απ. Σίμογλου, Αλεξανδρούπολη, αναφέρεται :
Σε μια επίσκεψή μας στον Παππούλη και χωρίς να τον ρωτήσουμε ξαφνικά μας είπε :
«Έφθασε ο καιρός να πάρουμε πίσω την Κωνσταντινούπολη, θα γίνει πάλι Ελληνική!»
Όταν τον ρώτησα πότε θα γίνει αυτό, μου απάντησε :
«Σύντομα. Πολύ σύντομα στις μέρες μας».
Τον ξαναρώτησα : «Δηλαδή πότε; Πες μας κάποια ημερομηνία». Τότε η απάντησή του ήταν :
«Α! Όλα και όλα ημερομηνίες όχι, όχι. Το σχέδιο του Θεού αυτό είναι, ημερομηνίες όμως όχι.».
Μας είπε, επίσης, ότι πρώτα θα γίνει κάτι που θα γονατίσει την Αμερική. Θα πάψει να είναι υπερδύναμη.
Υπερδύναμη θα είναι η Ρωσία και μετά θα συμβούν τα γεγονότα.
Επίσης, μας είπε : «Όλοι εσείς που είστε εδώ (ήμασταν εννέα άτομα διαφόρων ηλικιών) θα πάτε στην Πόλη και θα είναι Ελληνική. Εγώ όμως δε θα προλάβω. Θα έχω φύγει για τον ουρανό!!!»
[Από το βιβλίο +Πατήρ Ιωάννης Καλαΐδης (Παπά – Γιάννης), (1925 – 2009), Σελ.141 -142) ]
Στην δεύτερη μαρτυρία του κ. Μιλτιάδη Τσεσμετζή, εκπαιδευτικού, αναφέρεται :
«Το 2004 κατά την διάρκεια δύο επισκέψεων που κάναμε στον παπά-Γιάννη, αυτός μας μίλησε για την Κωνσταντινούπολη.
Μας είπε ότι όταν επισκέφθηκε τον Όσιο πατέρα Παΐσιο στο μοναστήρι της Σουρωτής, ο τελευταίος του είπε :
«Πάτερ Ιωάννη, πλησιάζει ο καιρός που θα πάρουμε την Κωνσταντινούπολη».
Ο Παππούλης δε, μας είπε πως : «Οι Ρώσοι θα πάρουν την Πόλη και θα μας την δώσουν γιατί θα πιστέψουν ότι έτσι τους συμφέρει.
Θα προηγηθεί μεγάλο κακό στην Αμερική.
Τότε θα συναινέσουν οι Ευρωπαίοι να μας δοθεί η Πόλη από τους Ρώσους. Πριν γίνει αυτό το μεγάλο κακό στην Αμερική, οι Ευρωπαίοι δεν θα συναινούν….»».
[Από το βιβλίο +Πατήρ Ιωάννης Καλαΐδης (Παπά – Γιάννης), (1925 – 2009), Σελ. 86)] hggiken.pblogs.gr/
Σε άλλη μαρτυρία του Ανέστη Μαυροκέφαλου, αναφέρεται
ως προς τον λόγο που οι ΗΠΑ θα γονατίσουν :
«Λίγο πριν κοιμηθεί μας ανέφερε ότι τα χρόνια που σχετίζονται με την Κωνσταντινούπολη είναι πολύ κοντά, πως εγώ θα αναχωρήσω για την Ουράνια πατρίδα αλλά εσείς θα τα προλάβετε, θα τα ζήσετε.
Ακόμη ανέφερε ότι η Αμερική θα πάθει μεγάλη γεωλογική-βιολογική καταστροφή) για τις καταστροφές που έχουν προξενήσει και τον άδικο θάνατο τόσων αθώων ανθρώπων».
Πηγή : «ΠΑΤΗΡ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΪΔΗΣ (ΠΑΠΑ-ΓΙΑΝΝΗΣ), (1925-2009), Σελ. 120 hggiken.pblogs.gr/ Δευτέρα, 8 Απριλίου 2013
Όμως και ένας άλλος Πατέρας ο Γέροντας Αμβρόσιος της Μονής Δαδίου σημειώνει για την Αμερική
¨ Στο τέλος Αυγούστου 2001, κάποιος τον παρακάλεσε να προσευχηθεί στον Άγιο Νεκτάριο, για να τον βοηθήσει. Και ο Γέροντας:
– Άστον, παιδί μου, τον Άγιο. Αυτός είναι στην Αμερική. Τρέχει να σώσει ζωές.
Στις 11 Σεπτεμβρίου 2001 έπεσαν οι Δίδυμοι Πύργοι. Λίγους μήνες νωρίτερα είχε πει ότι εκείνο που πρόκειται να συμβεί στην Αμερική θ’ αλλάξει τον ρου της Ιστορίας:
– Μεγάλο κακό θα βρει την Αμερική
και όχι μόνο μέσα στον Σεπτέμβριο. Αλλοίμονο!
ΤΟΝΙΖΕΙ ¨το ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ¨
Αυτό το είχε προαναγγείλει επίσης και στον μακαριστό Επίσκοπο Σισανίου και Σιατίστης Αντώνιο σε μία από τις επισκέψεις του τελευταίου, και ήταν παρόντες κι άλλοι, χωρίς όμως να δώσει εξηγήσεις:
– Σεβασμιώτατε, να δείτε τί θα πάθουν οι Αμερικανοί σε δύο μήνες, είχε πει. (σελ. 119)»
Προφητείες του Γέροντα Αμβρόσιου της Μονής Δαδίου (+2006) για το μέλλον της Ελλάδας και πολλά άλλα. diakonima.gr/ 14 Μαΐου 2010
« Δεν έχουμε καταλάβει καλά σε τι χρόνια ζούμε ούτε σκεφτόμαστε ότι θα πεθάνουμε.
Δεν ξέρω τι θα γίνει, πολύ δύσκολη η κατάσταση! Η τύχη του κόσμου κρέμεται από τα χέρια μερικών, αλλά ακόμη ο Θεός κρατά φρένο.
Χρειάζεται να κάνουμε πολλή προσευχή με πόνο, για να βάλει ο Θεός το χέρι Του. Να το πάρουμε στα ζεστά και να ζήσουμε πνευματικά.
Είναι πολύ δύσκολα τα χρόνια.
Έχει πέσει πολλή στάχτη, σαβούρα, αδιαφορία. Θέλει πολύ φύσημα, για να φύγει. Οι παλιοί έλεγαν ότι θα έρθει ώρα που θα κλωτσήσουν
οι άνθρωποι. Πετάνε τους φράκτες, δεν υπολογίζουν τίποτε. Είναι φοβερό! έγινε μία βαβυλωνία. Να κάνουμε προσευχή να βγουν οι άνθρωποι
από αυτήν την βαβυλωνία.»
ΒΙΒΛΙΟ «ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ, ΛΟΓΟΙ Β΄ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ»
ΚΑΙ τι κάνουμε ΑΓΙΕ ΓΕΡΟΝΤΑ έτσι που μπλέξαμε και μας έμπλεξαν;
« – Δεν σας τα λέω αυτά, για να φοβηθείτε, αλλά για να ξέρετε που βρισκόμαστε. Για μας είναι μία μεγάλη ευκαιρία, είναι πανηγύρι οι δυσκολίες,
το μαρτύριο. Να είστε με τον Χριστό, να ζείτε σύμφωνα με τις εντολές Του και να προσεύχεσθε, για να έχετε θείες δυνάμεις και να μπορέσετε
να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες. Να αφήσετε τα πάθη, για να έρθει η θεία Χάρις. Αυτό που θα βοηθήσει πολύ είναι να μπει μέσα μας η καλή
ανησυχία: που βρισκόμαστε, τι θα συναντήσουμε, για να λάβουμε τα μέτρα μας και να ετοιμασθούμε. Η ζωή μας να είναι πιο μετρημένη.
Να ζούμε πιο πνευματικά. Να είμαστε πιο αγαπημένοι. Να βοηθούμε τους πονεμένους, τους φτωχούς με αγάπη, με πόνο, με καλωσύνη.
Να προσευχόματε να βγουν καλοί άνθρωποι.» ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ Πνευματική Αφύπνιση
ΑΓΙΕ ΓΕΡΟΝΤΑ υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ ακόμη;
« – Μπορεί να ξεράθηκε η ελιά, αλλά θα πετάξει νέα βλαστάρια. Υπάρχει μία μερίδα Χριστιανών, στους οποίους αναπαύεται ο Θεός.
Υπάρχουν ακόμη οι άνθρωποι του Θεού, οι άνθρωποι της προσευχής, και ο Καλός Θεός μας ανέχεται, και πάλι θα οικονομήσει τα πράγματα.» ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ Πνευματική Αφύπνιση
Με Πίστη και Ελπίδα
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας