...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 8 Οκτωβρίου 2017

Εμπειρογνώμονες: Η Ουάσιγκτον θα προσπαθήσει να διακόψει την προσφορά των Ρωσικών αντιαεροπορικών …

Πυραυλικών συστημάτων ( ЗРК) S-400 στην Σαουδική Αραβία.
vk.com / Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας   Μόσχα, 8 Οκτωβρίου....
  Όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, στο εγγύς μέλλον θα πρέπει να αναμένεται ότι οι ΗΠΑ θα καταβάλουν σημαντικές προσπάθειες για να αποτρέψουν την προκαταρκτική συμφωνία μεταξύ Μόσχας και Σαουδικής Αραβίας σχετικά με την

παράδοση των  αντιαεροπορικών πυραυλικών συστημάτων  προστασίας S-400 Triumph.
 Ο αποκλεισμός των συμβάσεων για την προμήθεια Ρωσικών όπλων αποτελεί μία από τις βασικές κατευθύνσεις ολόκληρης της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ, δήλωσε ο Κωνσταντίνος Makienko, ειδικός στο Κέντρο Στρατηγικής  Ανάλυσης και Τεχνολογιών.
‘Φυσικά, στους Αμερικανούς αυτό δεν αρέσει και  παραδοσιακά προσπαθούν να απομακρύνουν απόλυτα όλες τις ρωσικές πωλήσεις όπλων.   Αυτή είναι η τυπική θέση τους από το 1994, ‘- είπε ο Makienko.

Ο εμπειρογνώμονας είναι βέβαιος ότι οι ΗΠΑ  εξαιρετικά εκτιμούν  τον ρόλο τους  στην αγορά των εξοπλισμών και δεν είναι έτοιμοι να παραχωρήσουν την πλούσια αγορά της Σαουδικής Αραβίας στη Ρωσία.
Εμπειρογνώμονες: Η Ουάσιγκτον θα προσπαθήσει να διακόψει την προσφορά των Ρωσικών  αντιαεροπορικών πυραυλικών  συστημάτων ( ЗРК)  S-400 στην Σαουδική Αραβία. - Εικόνα1
mil.ru / Прессс-лужба  Εν τω μεταξύ, η συμφωνία για την πώληση στην  Σαουδική Αραβία των Ρωσικών αντιαεροπορικών πυραυλικών συστημάτων  S-400  δείχνει ότι το Ριάντ εξήρε την επιτυχία της ρωσικής πολιτικής στη Συρία και τώρα επιδιώκει στενότερους δεσμούς με έναν από τους κορυφαίους παίκτες στη Μέση Ανατολή,  είναι σίγουρος ο πολιτικός επιστήμονας  Azhdar Kurtov.

Εμπειρογνώμονες: Η Ουάσιγκτον θα προσπαθήσει να διακόψει την προσφορά των Ρωσικών  αντιαεροπορικών πυραυλικών  συστημάτων ( ЗРК)  S-400 στην Σαουδική Αραβία. - Εικόνα2

kremlin.ru / Υπηρεσία Τύπου   Υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια των συνομιλιών μεταξύ του Προέδρου Πούτιν [1] και του βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας Σαλμάν αλ Σαούντ επιτεύχθηκε προκαταρκτική συμφωνία.

Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα, δεν θα πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η Σαουδική Αραβία, μετά την Τουρκία αποφάσισε να αγοράσει συστήματα αεράμυνας από την  Ρωσία – επιδιώκοντας το κράτος  της Μέσης Ανατολής  μεγαλύτερο επίπεδο ανεξαρτησίας από τους Δυτικούς εταίρους μιας και  η επιλογή  στην αγορά αντιαεροπορικών πυραύλων δεν είναι τόσο μεγάλη στον κόσμο, δήλωσε   οι ερωτηθείς ο  εμπειρογνώμονας  από το  RT.

References ↑ Путина
   ( https://riafan.ru/945876-vladimir-putin-prezident-rossiiskoi-federacii )
https://riafan.ru

tokoutsavaki.blogspot.gr