...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 1 Οκτωβρίου 2017

ΠΡΟΦΥΛΑΧΘΕΙΤΕ… ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΚΟΚΤΕΪΛ ΓΡΙΠΗΣ ΚΑΙ ΙΛΑΡΑΣ

Ανησυχητικά τα ευρήματα από την υπόλοιπη Ευρώπη…

Εκτός από την επιδημία της ιλαράς, η γρίπη-Αρμαγεδδών, όπως την ονόμασαν οι ειδικοί μετά το σαρωτικό πέρασμά της από το νότιο ημισφαίριο της γης, απειλεί την Ευρώπη και την Ελλάδα.

Η εφετινή περίοδος της γρίπης στις χώρες της Γηραιάς Ηπείρου, από τον ερχόμενο μήνα και μέχρι τον Απρίλιο, αναμένεται να χαρακτηριστεί από την έντονη κυκλοφορία των κλασικών ιών της εποχικής γρίπης Α και Β, όπως κάθε τέτοια περίοδο, αλλά εφέτος στο μολυσματικό πεδίο της κυκλοφορίας των ιών θα περιληφθεί και ένας «ξεχασμένος» ιός, αυτός της ιλαράς.

Το κύμα της γρίπης που σάρωσε το νότιο ημισφαίριο έχει σημάνει συναγερμό στις χώρες του βορείου ημισφαιρίου, καθώς η νόσος ακολουθεί συνήθως και στο βόρειο ημισφαίριο πορεία ανάλογη με εκείνη του νοτίου.

Τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι ειδικοί με την επιδρομή του κύματος γρίπης στην Αυστραλία δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας παρά μόνο πιέζουν για εντατικού ρυθμού προετοιμασία στις υγειονομικές μονάδες, αλλά και σε θωράκιση του πληθυσμού με το αντιγριπικό εμβόλιο.

Ο Λόγος (1/10)