...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου 2017

Τελευταία νεα για την Irma! Θα χτυπήσει η»Θεά του πολέμου» την Νεα Υορκη στις 9/11; Παρακολουθωντας τον «θηλυκό» γίγαντα!

Αυτό είναι τα τελευταία νέα φίλοι μου ! Αυτό το Θηρίο μπορεί να μεταμορφωθεί μέχρι να γίνει απόλυτα καταστροφικό…


Αν τελικά έρχεται προς τα εσάς φύγετε ενώ μπορείτε ακόμα!

Ενάντια σε όλους τους φόβους … Η Irma η «θεά του πολέμου» φαίνεται «υγιής». Πάρα πολύ υγιής και δυνατή !!

Πριν κοιτάξουμε την Σούπερ καταιγίδα … ας ρίξουμε μια ματιά στο όνομα της…

Η Irma (δηλαδή η «θεά του πολέμου») είναι μια ανεξάρτητη γυναίκα για την οποία η ελευθερία είναι πολύ περισσότερο από μια λέξη εννέα γραμμάτων! Είναι ένας ατομικιστής που δεν αντέχει τον περιορισμό, γοητεύεται από το άγνωστο και μπορεί συχνά να είναι απείθαρχη, παίρνοντας ρίσκα και κινδύνους χωρίς να εξετάζει τις πιθανές συνέπειες των πράξεών της …

Συχνά υπερήφανη η Irma μπορεί να είναι αναστατωμένη κατά περιόδους, ταλαντευόμενης μεταξύ ενθουσιασμού και απογοήτευσης: σίγουρα ποτέ δεν αφήνει τα πράγματα μισά…ότι αρχίζει το τελειώνει !


Και αυτά είναι σίγουρα τα χαρακτηριστικά ΑΥΤΗΣ της ιδιαίτερης καταιγίδας !! Δυστυχώς!

Ο τυφώνας Irma έγινε καταιγίδα κατηγορίας 4 σήμερα, σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο πρόγνωσης τυφώνων, το οποίο δήλωσε ότι «οι προετοιμασίες εντός της περιοχής που θα υπάρξει προειδοποίηση ότι θα χτυπήσει πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα «.

Βέβαια μετά την ανάλυση του ονόματος γεννάται μια μικρή απορία μέσα μας … είναι τυχαίο το γεγονός ότι εν καιρό που οι χώρες είναι κοντά στο πόλεμο κάποιος ονομάζει τον υπερτυφωνα δίνοντας του το όνομα Θεάς Πολέμου; …Όλα τυχαία πρέπει να είναι …!!


ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ