...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2017

I Pet Goat II: Βρισκόμαστε στις 2:23 του Βίντεο …

Το γνωστό I pet goat μας έχει ξανά απασχολήσει στο παρελθόν όπου και κάναμε πολλές αναλύσεις που παγκόσμια αντιγραφθηκαν , είναι ένα βίντεο για όσους δεν γνωρίζουν που εχει καταφέρει να δείξει αλληγορικά πολλά κομμάτια του μέλλοντος …
!Η ελίτ εφευρίσκει τρόπους να μπορεί να δηλώνει ότι όλα όσα κανει τα είχε δηλώσει έτσι ώστε στο παγκόσμιο- συμπαντικο κρυφό παιχνίδι να μην εχει κάνει «φάουλ» στους «κανόνες»….

Αυτή την στιγμή μάλλον βρισκόμαστε στις 2:23 στο βίντεο….


Βασικά στις 2:18 απεικονίζει μια ηλιακή έκλειψη …αυτή που συνέβη πρόσφατα στην Αμερική !


Το 2:21 δείχνει πετρελαϊκά σημεία που χτυπήθηκαν από μια καταιγίδα και σταγόνες πετρελαίου που αντιπροσωπεύουν το Τέξας και τα πετρελαϊκά πεδία τους που χτυπήθηκαν από τον Harvey και έτσι οι τιμές του φυσικού αερίου ανεβαίνουν.!


Στη συνέχεια στην επόμενη σκηνή δείχνει το άγαλμα της ελευθερίας που καταστρέφεται από τα στροβιληζωμενα σύννεφα από πάνω του . Αυτό μπορει να αντιπροσωπεύει τον τυφώνα irma που μέχρι στιγμής αναμένεται να κάνει φτάσει στην Νέα Υόρκη σαν καταιγίδα φονιάς με κατηγόρια 5 ….


Όλοι οι λαοί του κόσμου πρέπει να ανοίξουμε τα μάτια μας γιατί μέσα στα επόμενα δευτερόλεπτα αυτής της ταινίας μικρού μήκους εμφανίζονται πυρηνικά όπλα και το χρηματιστήριο που καταρρέει.

Αυτό μπορει να ερμηνευθεί-αποκωδικοποιηθεί ως εξής …οι καταιγίδες θα χτυπήσουν το βορειοανατολικό άκρο, προκαλώντας οικονομική κατάρρευση και έναν παγκόσμιο πόλεμο λόγω της οικονομικής απελπισίας…Βέβαια μην ξεχνάμε ότι ταυτόχρονα η Αμερική έχει ανοίξει σκληρό μέτωπο με την Κορέα … Κατά πόσο μπορεί η Κορέα να εκμεταλλευτεί ενα καιρικό γεγονός που θα κάνει την αντίπαλο της να είναι με μεγάλο πρόβλημα; Η κατά πόσο το σημείο με το καιρικό φαινόμενο είναι ένα σημείο αγκυρας χρόνου της επίθεσης της Αμερικής προς την Κορέα ..η και ταυτόχρονα και προς το Ιράν !

ΟΛα αυτά είναι θεωρητικά και τίποτα δεν είναι σίγουρο … ΟΛα αυτά αναλύονται σαν κομματια ενός τεράστιου παζλ χειραγώγησης της Ζωής μας ! Το σίγουρο είναι ότι όταν πολλοί από εμάς μπορέσουμε να κατανοήσουμε ένα κομμάτι ενός κρυφού σχεδίου τότε αναγκαστικά τους το χαλάμε ….!

Και για αυτό ακριβώς τον λόγο συνέχεια γίνονται αυτές οι έρευνες ώστε να μπορούμε να έχουμε πιθανότητες μέσα στον κώδικα τους να βρούμε την επόμενη κίνηση ..!

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ