Από αρχαιοτάτων χρόνων η ελληνική βοτανολογία δίνει τις λύσεις για εκατοντάδες παθογένειες και ασθένειες του ανθρώπινου οργανισμού.....

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΡΟΣΟΧΗ....

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ,
ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ,
ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017

“Πόσο μας πουλάτε τα F-16 Block-30”; Επιστολή από Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Το ενδιαφέρον για αγορά των 32 μαχητικών αεροσκαφών F-16 Block-30 από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα,μόνο θεωρητικό δεν είναι....
Ο Αρχηγός των ΗΑΕ, έστειλε επιστολή με την οποία ζητά να πληροφορηθεί ποια είναι η τιμή που η Ελλάδα κοστολογεί τα F-16 Block-30.

Το να καθοριστεί η τιμή πώλησης είναι το εύκολο της υπόθεσης. Κάθε ένα από τα F-16 Block-30 μπορούν να πουληθούν περίπου 20 εκατομμύρια το καθένα. Που σημαίνει ότι χονδρικά τα χρήματα που θα εισπράξουμε είναι 600 εκατομμύρια δολάρια.

Το δύσκολο είναι να λάβουμε οριστική απόφαση για το τι θέλουμε να κάνουμε. Η απόφαση για να πουλήσουμε τα “τριαντάρια” F-16,είναι οριστική κι έχει συνδεθεί με την εκδήλωση ενδιαφέροντος για τον εκσυγχρονισμό των 93 αεροσκαφών F-16 που είχαν αγοραστεί επί κυβερνήσεων Μητσοτάκη και Σημίτη. Οι ΗΠΑ θα αναλάμβαναν την διαδικασία για την πώληση των F-16 Block-30 στην Κροατία. Οι ΗΠΑ έχουν εμπλοκή,μέσω της πρεσβείας τους στην Αθήνα και για την πιθανή πώληση των αεροσκαφών στα ΗΑΕ. Η διαφορά είναι ότι σ΄ αυτή τη περίπτωση η Αθήνα δεν χρειάζεται να αναμένει τις εξελίξεις με τον εκσυγχρονισμό των F-16.

Αν πρόκειται να πουλήσουμε,νομίζουμε ότι καλύτερη ευκαιρία δεν θα βρούμε.

militaire.gr