...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017

Τι σημαίνει η απειλή της Βόρειας Κορέας; Γιατί μια EMP επίθεση ειναι ενα γεγόνος σε επιπεδο εξαφάνισης της ζωης

Κάθε 94 λεπτά δύο βορειοκορεατική δορυφόροι περνούν σιωπηλά πάνω από τις Ηνωμένες Πολιτείες...


Ο πρώτος ξεκίνησε το 2011 και ο δεύτερος ξεκίνησε το 2016 περιστρέφονται γύρω από τη γη σε ένα βέλτιστο ύψος το οποίο θεωρείται το ιδανικότερο για τη δημιουργία ενός παλμου EMP που θα μπορούσε να πλήξει και τις 48 Ηνωμένες Πολιτείες!

Η ισχύς του EMP καθορίζεται από το ύψος του οποίου δημιουργείται, ένα παλμος EMP απο το υψος των δορυφορων της Βορειας Κορεας θα είχε καταστροφικές συνέπειες ,θα μπορουσε να καταστρέψει το ηλεκτρικό δίκτυο και όλες τις κρίσιμες πολιτικές υποδομές και έτσι δεν θα υπήρχαν τρόφιμα, νερό, νοσοκομεία, επικοινωνίες..

Όλα αυτά φαίνονται πολύ ανησυχητικά αλλά ακόμα και με μία τέτοιου είδους κατάσταση θα μπορούσαν να επιβιώσουν από αυτό το γεγονός πάρα πολλοι άνθρωποι. Ο πραγματικός όμως κίνδυνος μιας επιθεσης με παλμο EMP βρίσκεται αλλού. Και αυτός ο κίνδυνος έχει να κάνει με τη μετατροπή ενός παλμου EMP σε ELE (Extinction Level Event) . Κι αν συνέβαινε αυτό θα ήταν ένα συμβάν σε επίπεδο εξαφάνισης της ζωής ,ELE σημαινει ΣΥΜΒΑΝ σε ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ και αυτο είναι μία απειλή που πολλοί δεν τολμούν να αναφέρουν.

Αυτη η πληροφορία σιγοψυθιριζεται μόνο σε ορισμένους κύκλους και μόνο σε μερικά από τα σοβαρότερα φόρουμ επιβίωσης. Κάθε γεγονός εχει και τα παρελκόμενα του, κάθε γεγονός δημιουργεί ένα συγκεκριμένο ντομινο καταστάσεων και ο μεγαλύτερος κίνδυνος στην περίπτωση ενός παλμου EMP στην Αμερική είναι ότι η Αμερική έχει 100 πυρηνικά εργοστάσια διασκορπισμενα σε όλο το Έθνος της!

Οι πυρηνικοί σταθμοί ηλεκτροπαραγωγής είναι όλοι συνδεδεμένοι στο κύριο δίκτυο ηλεκτροδότησης εάν ένα σοβαρό γεγονός συμβεί όλες αυτές οι εγκαταστάσεις θα έμπαιναν σύντομα σε κατάρρευση, εάν το ρεύμα πέσει τότε τα συστήματα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας θα είχαν αποτυχία και θα υπήρχε ένα χρονικό πλαίσιο το οποίο θα ήταν από 24 ώρες έως τέσσερις εβδομάδες αναλογα τις ασφαλειες καθε συστηματος γιά να μπορεσουν να επαναφέρουν την κατάσταση σε μία ασφαλή ισορροπία!

Αν αυτα τα χρονικά πλαίσια επαναφοράς του συστήματος ξεπεραστουν τοτε τα όρια αντοχής του συστήματος καταρρεουν και δεν επανερχονται !!!… τότε πια μιλαμε για το απόλυτο χάος…!

Οταν δεν μπορούν να δημιουργηθουν τα αντίγραφα ασφαλείας τότε μπορούν να συμβούν ταυτόχρονα ατυχήματα τα οποία και αυτά με τη σειρά τους θα δημιουργούν νέο ντόμινο καταστάσεων και νέα προβλήματα!

Η τεχνολογία έχει βελτιώσει τη ζωή μας πάρα πολύ, την έκανε ευκολότερη, απλούστερη και πιο διασκεδαστική, ορισμένες όμως από αυτές τις τεχνολογίες αποτελούν σήμερα μία μεγάλη απειλή, μία απειλή που πρέπει να προσπαθήσουμε να περιορίσουμε και να τη διαφυλάξουμε τόσο για την επιβίωση μας όσο και για τον τρόπο ζωής μας!

Αυτός ο πολιτισμός όσο και ικανός και εξελιγμένος και να φαίνεται στην ουσία σε περιπτώσεις ακραίες σε κίνδυνο και σε χαοτικη εξέλιξη έχει ιδιαίτερα ευάλωτα σημεία που μπορεί να καταρρεύσει σαν χάρτινος Πύργος!


ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ