...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017

ΟΙ ΜΑΓΟΙ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΔΕΣΠΟΤΕΣ

Τον αυτόν αιώνα Ελλάδα μου, εμείς ο σατανάς, ως ο Χριστός των εβραίων, εμείς το Πάσχα της τρόικα και της Μέρκελ.....


Εσύ του νόμου της αυτεξούσιας σκλαβιάς σου στο κράτος του χρήματος και της κυριλέ ζωής, και εσύ Ελλάδα της πείνας, περιμένεις ο Θεός να σε σώσει και ελπίζεις στην φάτσα του κάθε πολιτικού, την ώρα που είσαι μαρμαρωμένος από αγάπη και ανθρωπιά.

Αυτοί ως ζώο σε έχουν και σοδομίζουν τον γιο σου και την κόρη σου, αυτοί Έλληνα σταυρώνουν εσένα… τον Λεωνίδα, την Σίβυλλα, του Αλεξάνδρου την ψυχή, Χριστέ μου.
Θεού ουσίες νεκρές εικόνες, οι καρδιές που αγαπάνε τα θνητά, και από θεοί ημίθεοι ζουν· το κορμί τους να είναι ο Όλυμπος για πατρίδα, και μέσα στην ψυχή του ο άνθρωπος να έχει τους δώδεκα θεούς στα πάθη του· από μάγους ευσεβείς δεσπότες προφήτες Ελλάδα μου να ευλογούν το μέλλον σου να είναι επάνω στον σταυρό Έλληνα, Χριστέ μου !

Θεό και αν λατρεύετε και τον αδελφό σας πεινασμένο βλέπετε, χώμα προσκυνάτε, κενό αέρα λατρεύετε.

Διότι εν έργων είναι η Τιμή προς τον Θεό, και εν Λόγω η δόξα της ευλογίας Αυτού.

Όταν την ατιμία έχεις στην καρδιά, ψεύδος και την πορνεία, ποτέ μην αναφέρεις το Όνομα του Θεού, διότι η δόξα σου προς τον Θεό στην άτιμη την καρδιά σου πηγαίνει και όχι προς τον Θεό.

Διότι ο Θεός σου είναι ο Βαραββάς, και όχι ο Χριστός.


Socratesnios