...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Πούτιν Αποκαλύπτει Ποιος θα είναι ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ του Κόσμου….

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν αποκάλυψε ποια τεχνολογική σφαίρα θα καθορίσει τον μελλοντικό ηγέτη του κόσμου....

«Η τεχνητή νοημοσύνη δεν είναι μόνο το μέλλον της Ρωσίας, αλλά το μέλλον όλης της ανθρωπότητας. Δίνει τεράστιες ευκαιρίες και είναι γεμάτη με ελάχιστους προβλέψιμους κινδύνους. Όποιος θα έχει ηγετικό ρόλο σε αυτόν τον τομέα, θα γίνει Άρχοντας του Κόσμου», ανέφερε ο Πούτιν σε Ρώσους μαθητές κατά τη διάρκεια ανοικτού μαθήματος την πρώτη ημέρα της νέας σχολικής χρονιάς.

Την πρώτη μέρα του φθινοπώρου, μαθητές από διάφορες ρωσικές περιφέρειες είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τον πρόεδρό τους κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής συνάντησης Q & A στην πόλη Yaroslavl. Εκεί μπόρεσαν να μοιραστούν τις προτάσεις τους και να μάθουν ποιες σφαίρες της ρωσικής βιομηχανίας έχουν τις καλύτερες προοπτικές και αξίζουν ιδιαίτερη προσοχή.

«Ωστόσο, είναι πολύ ανεπιθύμητο το μονοπώλιο στην ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης να επικεντρωθεί σε ένα ζευγάρι χεριών. Επομένως, εάν γίνουμε οι ηγέτες, σίγουρα θα μοιραστούμε την τεχνολογία μας με τον υπόλοιπο κόσμο, με τον τρόπο που είμαστε τώρα με την ατομική και πυρηνική τεχνολογία «, δήλωσε ο Ρώσος ηγέτης.


Τόνισε περαιτέρω ότι η Ρωσία θα πρέπει να αρχίσει να επεξεργάζεται το θέμα αυτή τη στιγμή, έτσι ώστε η χώρα να μην βρεθεί στο τέλος της γραμμής στο μέλλον.

Μεταξύ άλλων υποσχόμενων τομέων μελέτης, ο Βλαντιμίρ Πούτιν σημείωσε τη γνωστική επιστήμη, την επιστημονική μελέτη του νου και των διαδικασιών του, η οποία εξετάζει τη φύση, τα καθήκοντα και τις λειτουργίες της γνώσης.

«Είναι ένας συνδυασμός διαφόρων μελετών: οι δυνατότητες του εγκεφάλου, οι δυνατότητες των οφθαλμικών κινήσεων για τη διαχείριση και τον έλεγχο των διαφόρων συστημάτων και η ανάλυση της ανθρώπινης συμπεριφοράς σε ακραίες καταστάσεις, συμπεριλαμβανομένου του χώρου»