...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017

Η Βρετανία έχει μόνο ΩΡΕΣ για να προετοιμαστεί για τον Γ ‘Παγκόσμιο Πόλεμο: Βόρεια Κορέα εναντίον ΗΠΑ είναι πλεον μια Πραγματική πιθανότητα – Έκθεση σοκ

Η προοπτική του τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου μεταξύ των ΗΠΑ και της Βόρειας Κορέας είναι τώρα μια «πραγματική πιθανοτητα».....
και η Βρετανία θα πρέπει να δράσει αμέσως, προειδοποίησαν οι ειδικοί.

Καθώς οι εντάσεις έχουν φτάσει σε σημείο βρασμού μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Βόρειας Κορέας μία δεξαμενή σκέψης από ειδικούς προειδοποιεί ότι εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι θα ήταν πιθανό να σκοτωθούν ή να τραυματιστούν αν ο πόλεμος ξεκινήσει.

Σε μία ανησυχητική εκτίμηση της κρίσης που προκάλεσε η εντατική δοκιμή πυρηνικών πυραύλων της πιονγιάνγκ το Royal United services Institute (Rusi) δήλωσε ότι ο πολεμος δεν θα είναι χειρουργικός ή σύντομος.

Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα μπορούσε να προκληθεί είτε από τη Βόρεια Κορέα είτε από τις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά υπάρχει αυξημένος κίνδυνος ο Donald Trump να αποφασίσει να επιλύσει το ζήτημα αυτό νωρίτερα παρά αργότερα.

Το ενωμένο βασίλειο θα έχει το πολύ λίγες ώρες για να αποφασίσει πώς θα ανταποκριθεί σε έναν τέτοιο κίνδυνο …αναφέρει η ανατριχιαστική έκθεση.

Η έκθεση γράφει ακριβως:.. ο πόλεμος είναι τώρα μία πραγματική πιθανότητα! Mε τη Βόρεια Κορέα να σημειώνει ταχεία πρόοδο στα πυραυλικά και πυρηνικά προγράμματα ο χρόνος που απομένει δεν είναι πια με την πλευρά της διπλωματίας!

H πιονγιάνγκ κατηγόρησε τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι κήρυξαν πόλεμο εξαιτιας της δήλωσης του προέδρου Τραμπ που είπε ότι….Ο kim jong-un δεν θα βρίσκεται για πολύ καιρό κοντά μας…. ο Λευκός Οίκος καατδικασε αυτή την δήλωση… αλλά ο Πρόεδρος Τραμπ επέμεινε ότι αν οι Ηνωμένες Πολιτείες αναγκαστούν να αμυνθούν εναντίον του αδίστακτου Κράτους της Βόρειας Κορέας δεν θα έχει άλλη επιλογή παρά να καταστρέψουν εντελώς τη χώρα αυτη!


Αλλά στην έκθεση Rusi που γράφτηκε από τον αναπληρωτή γενικό διευθυντή της των Malcolm Chalmers λεγονται και τα εξης …. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι που μπορεί να ξεκινήσει ένας πόλεμος, όπως μία προληπτική επίθεση από την πιονγιάνγκ αν πιστεύει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες σχεδιάζουν να της κάνουν κάποια έκπληξη… η Ουάσινγκτον θα μπορούσε να προκληθεί από μία προ-επιθεση για παράδειγμα ….αν οι πύραυλοι της Βόρειας Κορέας είχαν πηροδοτηθει για να πετάξουν κοντά στον ωκεανό και κοντά στην Καλιφόρνια η το γκουάμ το οποίο είναι αμερικανικό έδαφος!

Ενα ξέσπασμα πολέμου θα περιλάμβανε μία μεγάλη αεροπορική και κυβερνητική επίθεση υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών και θα ακολουθούσαν τα αντίποινα της πιονγιάνγκ κατά της Νότιας Κορέας όπου ζουν περίπου 8.000 βρετανοι και υπάρχουν και Αμερικανικές βάσεις στην περιοχή… χρησιμοποιώντας συμβατικά η χημικά ή ενδεχομένως και πυρηνικά όπλα αυτό θα σήμαινε μία εξολοκλήρου εμπλοκή σε πόλεμο και από την Μεγαλη βρετανία!
Ακόμη και χωρίς τη χρήση πυρηνικών όπλων οι απώλειες πιθανόν θα φτάσουν τις εκατοντάδες και ο πόλεμος θα έχει επίσης σοβαρές συνέπειες για την παγκόσμια οικονομία!

Μία ξαφνική προ-επίθεση των Ηνωμένων Πολιτειών χωρίς τη συμφωνία της Νότιας Κορέας θα στείλει ένα μήνυμα ότι η Ουάσινγκτον είναι πρόθυμη να θυσιάσει τη Σεούλ για να προστατέψει τη Νέα Υόρκη!

Η έκθεση καλεί την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου να συνεχίσει τις εργασίες της για την εντατικοποίηση των διεθνών κυρώσεων στη Βόρεια Κορέα και να υποστηρίξει τις προσπάθειες για την εξεύρεση διπλωματικής λύσης, προσπαθούν επίσης να παροτρύνουν τις Ηνωμένες Πολιτείες να αποφύγουν κάποιο χτύπημα και να θέσουν υπό ετοιμασίες για την αντιμετώπιση της κρισης μία σειρά στρατιωτικών σεναρίων !

Αλλά κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου θα πρέπει να αρνηθεί να σπεύσει σε μία άνευ όρων στήριξη της αμερικανικής δράσης αν αυτή ξεκινήσει μία ξαφνική επίθεση και πρέπει να ακούσει και τη Νότια Κορέα και την Ιαπωνία .

Η έκθεση αναφέρει …η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου θα έχει το πολύ λίγες μόνο ώρες για να αποφασίσει σωστά τι θα κάνει και ποιον θα στηρίξει αν ξεκινήσει μία επίθεση… η πολιτική του «ΩΜΟΥ ΜΕ ΩΜΟΥ» τυφλη στηριξη στις Ηνωμένες Πολιτείες όπως έγινε στον ψυχρό πόλεμο και μεχρι τον πολεμο του Ιρακ το 2003 δεν μπορεί να ισχύσει χωρίς σκέψη και για την περίπτωση ενός πολέμου που μπορεί να την φέρει απέναντι στη Διεθνή κοινότητα και την παγκοσμια ειρηνη…!

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ