...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ…

Του Αναστασίου Θεοδωρίδη.
Τόσοι Πατριάρχες, τόσοι Δεσποτάδες, τόσοι Γεροντάδες, τόσοι κληρικοί δεν θα μπορέσουν να υποδείξουν τον Αντίχριστο και να τον ελέγξουν...
έτσι ώστε να απαλλάξουν και τους Αγίους Προφήτες από τον κόπο;;;;

ΟΠΩΣ ΕΞΗΓΟΥΝ πολλοί Πατέρες της Εκκλησίας μας, ο Προφήτης Ηλίας, που σήμερα τον βλέπουμε στο όρος Θαβώρ με το σώμα του, θα έρθει και πάλι κοντά μας για να καταγγείλει τον Αντίχριστο και το ενθουσιώδες επιτελείο του και να προφυλάξει τους πιστούς από τις πλεκτάνες του. Ή τέλος πάντων κάποιοι άλλοι Ομολογητές που θα έχουν πνεύμα Ηλιού θα πραγματοποιήσουν τον εσχατολογικό αγώνα όπως συνέβη και στην περίπτωση του Αγίου Ιωάννη Του Βαπτιστή όπου στο πρόσωπο του ενεφανίσθη ο Προφήτης Ηλίας!

Μα γιατί άραγε;

Τόσοι Πατριάρχες, τόσοι Δεσποτάδες, τόσοι χιλιάδες Κληρικοί ,Θεολόγοι και Καθηγητές , δεν θα μπορέσουν να υποδείξουν και αυτοί τον Αντίχριστο και έτσι να απαλλάξουν τον Προφήτη Ηλία από τούτο τον κόπο και απ’ αυτήν την υποχρέωση; αρκετά δεν τράβηξε με την Ιεζάβελ;

Την απάντηση όμως φίλε μου την γνωρίζεις !

θα είναι εκείνη την εποχή οι περισσότεροι Χριστιανοί και Ποιμένες τόσο ανεπαρκείς πνευματικά και με τόσο αλλοιωμένο το ορθόδοξο πνεύμα τους που μάλλον πολλοί από αυτούς θα προωθούν στο όνομα του Χριστού και το οικουμενιστικό και νεοειδωλολατρικο πνεύμα του Αντιχρίστου.

Ας θυμηθούμε και πάλι τα λόγια του Χριστού μας:
«῞Οταν δὲ ἴδητε τὸ βδέλυγμα τῆς ἐρημώσεως …ἑστὼς ὅπου οὐ δεῖ –ὁ ἀναγινώσκων νοείτω– τότε οἱ ἐν τῇ ᾿Ιουδαίᾳ φευγέτωσαν εἰς τὰ ὄρη,»(Μαρκ.ιγ΄-14)

Και νάταν μόνο αυτό.. αλλά οι άνθρωποι κλήρος και λαός θα καταδιώξουν τους Αγίους του Θεού..όταν μάλιστα πληροφορηθούν ότι ο Αντίχριστος δολοφόνησε τους Αγίους με συμμετοχή και της νεοποχίτικης ..Εκκλησίας..΄΄και ευφρανθήσονται και δώρα πέμψουσιν αλλήλοις,ότι ούτοι οι δύο προφήται εβασάνισαν τους κατοικούντας επι της γής..’’(δηλ.οι άνθρωποι θα χαρούν από τον φόνο των Αγίων και θα κάνουν δώρα μεταξύ τους για το γεγονός αυτό διότι οι Άγιοι επειδή τούς ήλεγχαν αυτοί βασανίζονταν από την συνείδηση τους..)(Αποκ.ια’κεφ.στ.10)

Ο Στάρετς Γαβριήλ ο Γεωργιανός είπε..:΄΄Στους εσχάτους χρόνους οι οπαδοί του αντιχρίστου θα πηγαίνουν στην Εκκλησία,θα βαπτίζονται,θα κηρύττουν για τις ευαγγελικές εντολές.Όμως μην τους πιστεύετε.Αυτοί δεν θα έχουν τα καλά έργα.Μόνο με τα καλά έργα θα μπορεί κάποιος να αναγνωρίσει τον αληθινό χριστιανό..’’

Ενώ ο Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς είπε: ‘’η αποστασία προς τον αντίχριστον είναι προφητευμένο σημείον των εσχάτων καιρών. Δια τούτο μην απατάσθε από την ένοχη σιωπήν και τα ψεύδη του κλήρου.Η Εκκλησία Του Χριστού θα αποτελέσει ένα μικρό και διωκόμενο ποίμνιο, χωρίς επίσημη οργάνωση σε ναούς και υπαγωγή σε Επισκοπές.’’

Ο Χριστός ήταν΄΄Σημείον Αντιλεγόμενον’’ δηλ.αμφισβητήσεων,αμφιβολιών,συκοφάντησης,διωγμών,και όσοι ακολούθησαν το παράδειγμα του είχαν το ίδιο αποτέλεσμα,ήτοι δηλ.έγιναν και αυτοί ΄΄Σημείον Αντιλεγόμενον’’ και γι’αυτό ονομάσθηκαν Άγιοι..Ο Χριστός ήταν ΄΄Σημείον Αντιλεγόμενον’’..διότι οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να εννοήσουν τα ΄΄ουράνια ρήματα’’που είναι εκτός του κόσμου τούτου.

Και ο Αγώνας του Συλλόγου μας είναι στον έσχατο τούτον καιρόν ..΄΄Σημείον Αντιλεγόμενον’’και εμού του ιδίου προσωπικά..σας λέει τίποτα αυτό; και όποιος μας πλησιάσει πιάνει τη φωτιά..αρχίζει να καίγεται..δηλ.καταλαβαίνει τα όρια του,τις αντοχές του στα τόσα που θα ακούσει για να τον απομακρύνουν από εμάς, καταλαβαίνει τον λυσσαλέο πόλεμο,καταλαβαίνει τον πόλεμο των πειρασμών, καταλαβαίνει ότι αν συνεχίσει μαζί μας η ζωή του αλλάζει, τότε πολεμάει και τον πολεμούν, θα περπατάει μέσα στα αγκάθια ,οι άνθρωποι θα τον σταυρώνουν με λόγια και έργα, αν δεν συνεχίσει μαζί μας τότε θα ζήσει στην υποκρισία και στην ένοχη ειρήνη και με τους Ισχυρούς,με τους χλιαρούς συνανθρώπους του και θα αρκούνται στην ψεύτικη μεταλλαγμένη ΑΓΑΠΟΛΟΓΙΑ.
Διότι όποιος ακολουθεί το θέλημα του Χριστού τότε ακολουθεί τον πόλεμο με τον κόσμο.

Λέγει ο Κύριος ότι,΄΄όποιος είναι μαζί μου είναι εχθρός του κόσμου τούτου,όποιος όμως είναι φίλος του κόσμου τούτου είναι εχθρός μου..Εγώ ουκ ειμί του κόσμου τούτου..’’
Γιατί απλά ο Χριστός και η Αλήθεια του δεν είναι από τούτον τον κόσμο! Γι αυτό και οι άνθρωποι δεν δέχθηκαν τον ίδιο αλλά ούτε και τους Απεσταλμένους του.΄΄Κρείτων επαινετός ο πόλεμος από ειρήνη που σε χωρίζει από τον Θεό’’.Όποιος μας ακολουθήσει να ξέρει ότι οι άνθρωποι θα τον εγκαταλείψουν όπως εγκατέλειψαν και τον Χριστό μας στον Σταυρό Του Μαρτυρίου.

Έτσι διώχθηκαν,συκοφαντήθηκαν και θεωρήθηκαν αποσυνάγωγοι όλοι οι Άγιοι που σήμερα εορτάζομε..

Οι Άγιοι του έσχατου αιώνος όποιοι και αν είναι αυτοί δεν θα χαιδολογήσουν ούτε και θα συμβιβασθούν με τίποτα αλλά θα μιλήσουν και θα ελέγξουν σκληρά και αμείλικτα τους ανθρώπους για την δειλία τους,την υποκρισία τους,την τυπολατρεία τους,την χλιαρότητα τους,την εκοσμίκευση τους, και για την υποκριτική σερβιριζόμενη-διατυμπανιζόμενη και συνεχιζόμενη Αγαπολογία τους,και έτσι πράτουν η θα πράξουν οι Άγιοι του εσχάτου καιρού,διότι ο Χριστός είπε ότι δεν ήλθα να ΄΄φέρω ειρήνη αλλά μάχαιρα..’’διότι οι Απεσταλμένοι του θα διωχθούν και από οικείους και από άλλους..

Παλαιότερα πολλοί συναγωνιστές μας πλαισίωναν πλήν όμως μας εγκατέλειψαν διότι τα όρια του ήταν έως ένα σημείο..το ίδιο που συνέβη με τον Χριστό,το ίδιο που συνέβη με τους Αγίους..θα ήταν καλύτερο γι αυτούς μα μην μας γνώριζαν διότι τώρα δεν θα έχουν άλλοθι Έν Ημέρα Κρίσεως..

Γι αυτό και πάντα λέω σε όσους πρόκειται να αγωνισθούν μαζί μας..ότι μαζί μας θα γνωρίσουν την λύπη, την μοναξιά, την απομόνωση, την απογοήτευση, θα είναι στο περιθώριο, θα θεωρηθούν αποσυνάγωγοι, θα νιώσουν στο πετσί τους την συκοφαντία, την διαπόμπευση, την αδικία, γι αυτό και πολλοί μας εγκατέλειψαν.. αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που μας άφησαν.. αλλά να ξέρουν ΑΠΑΝΤΕΣ ότι ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΟΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΩΝ!

Και σου αναγγέλουμε πως είμαστε εδώ πιστοί..στα δικά σου προστάγματα ως Λεωνίδες Της Πίστεως..και περιμένουμε να μας δικαιώσεις Εν Τη Βασιλεία ΣΟΥ!