...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017

Αποκαλύπτοντας Την Προειδοποίηση ΣΟΚ Πούτιν Στον Καραμανλή: Κωνσταντίνε θέλουν να σε Σκοτώσουν;

Κωνσταντίνε θέλουν να σε Σκοτώσουν; Το Ρωσικό Πόρισμα Που Καίει Ελληνικό Πολιτικό Κόμμα- ΕΥΠ-ΗΠΑ! Θα Σκότωναν τον Καραμανλή Και Θα Έριχναν Την Ευθύνη Σε Ελληνική Τρομοκρατική Οργάνωση!....


Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από την Ρωσία και συγκεκριμένα απο την  Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας ( FSB ),  το σχέδιο κατασκοπείας και παρακολούθησης με σκοπό την  δολοφονία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, γνωστό ως «σχέδιο Πυθία»  μπήκε σε εφαρμογή από τις ΗΠΑ ως προσπάθειας άσκησης πίεσης και εξαναγκασμού της ελληνικής κυβέρνησης να αλλάξει πολιτική σε θέματα που αφορούσαν προσέγγισης της Ελλάδας με την Ρωσία σε κρίσιμους τομείς, ειδικότερα της ενέργειας, των εξοπλισμών, και των κρατικών προμηθειών!

Τι είπε ο Πούτιν στον Καραμανλή τον ταραγμένο Δεκέμβρη 2008; Κωνσταντίνε θέλουν να σε Σκοτώσουν;

Σε ένα άγνωστο μέχρι σήμερα τηλεφώνημα του  Βλαντιμίρ Πούτιν στον τέως πρωθυπουργό  Κώστα Καραμανλή το Δεκέμβριο του 2008, περίοδο κατά την οποία η Ελλάδα συγκλονιζόταν από τις μεγάλες διαδηλώσεις για την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, ο Πούτιν προειδοποιεί τον Καραμανλή οτι επίκειται σχέδιο ξένων δυνάμεων μαζί μέ βοήθεια εγχώριων Πολιτικών και μή Δυνάμεων, με σκοπό την εξόντωση του! Στο άκουσμα αυτό ο τέως Πρωθυπουργός αιφνιδιάστηκε, ζητώντας κάποιες έμπρακτες αποδείξεις απο τον Πούτιν, μιάς και ο δέυτερος  του πρότεινε έμμεσα πράκτορες της  FSB να αναλάβουν για την προστασία του και της οικογένειας του! Η Δισταγμοί του Καραμανλή φαίνεται να διαλύονται, και να δέχεται την προσφορά Πούτιν, όταν απο την Ρωσική πρεσβεία στην αθήνα, στάλθηκαν στο Μαξίμου οπτικοακουστικά στοιχεία που φέρονται οτι εκλάπησαν απο την FSB απο την Πρεσβεία των ΗΠΑ και Μ.Βρετανίας αντίστοιχα στην Αθήνα!

Επίσεις οι μυστικές υπηρεσίας της Ρωσίας ήταν πεπεισμένες πως πίσω από τα τότε έκτροπα για την δολοφονία Γρηγορόπουλου βρίσκονταν ξένες δυνάμεις, οι οποίες καθοδηγούσαν τους «κουκουλοφόρους» με στόχο την αποσταθεροποίηση της χώρας.


Το Ρωσικό πόρισμα για το σχέδιο Δολοφονίας Καραμανλή που καίει Ελληνικό Πολιτικό Κόμμα και ΕΥΠ!

Στην Ρωσία ήταν πεπεισμένοι οτι η ΗΠΑ θα προτιμούσαν την πτώση Καραμανλή και στην άνοδο στην εξουσία του Αμερικανού τραφ-μένου Γ.Παπανδρέου, γι αυτό σύμφωνα πάντα με σενάρια η FSB φέρεται να παρακολουθούν στενά το τότε κόμμα της αντιπολίτευσης (ΠΑΣΟΚ) και διάφορα στελέχη του! Οσον αφορά για την ΕΥΠ, στην Ρωσία δεν την έβλεπαν ποτέ σαν μια Εθνική Υπηρεσία της Ελλάδας,αλλά ενα παραμάγαζο των ΗΠΑ!

Ομάδα περίπου 20 ατόμων διπλής υπηκοότητας (Ελληνοαμερικανικης) ωστε να μην κινήσουν υποψιες φαίνεται πως δεν άφηνε από τα μάτια τους τον Καραμανλή. Συγκεκριμένα αυτοκίνητα ακολουθούσαν  τον πρώην πρωθυπουργού όπου και αν πήγαινε,  αλλά γρήγορα έγιναν αντιληπτοί απο τους ρώσους πράκτορες της FSB, οπου και τους έστησαν ένα αιφνιδιο καρτέρι, χωρίς να ενημερώσουν ΕΥΠ και Ελληνικες Αρχες ,διότι ήταν προφάνες οτι δεν τους έχουν απολύτως καμία εμπιστοσύνη,  και φοβόταν οτι θα τους προειδοποιούσαν! 

Πως η FSB με Επιχείρηση Αστραπή χάλασαν τα Σχέδια των Πρακτόρων των ΗΠΑ, και γιατί η Δολοφονία του Καραμανλή θα αποδίδεται σε ενέργεια μιας Ελληνικής Τρομοκρατικής Οργάνωσης!

Μεταξύ του πενθημέρου 20 και 25 Απριλίου του 2008 στην περιοχή της Νέας Μάκρης Αττικής, η πράκτορες της FSB την έπεσαν αιφνιδίως με μπλόκο σε συμβατικό αυτοκίνητο με ελληνικές πινακίδες που επέβαιναν δύο άτομα  οπου και παρακολουθούσαν την πομπή του Καραμανλή, η εμπλοκή ήταν σύντομη με τους Ξένους πράκτορες να καταφέρνουν  να διαφύγουν χάρις της εφεδρικής μονάδας βοήθειας παρακολούθησης που στεκόταν ακριβως πισω τους με  μοτοσυκλέτα χρώματος κίτρινου που δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας, και κατάφεραν να τους φυγαδέψουν από το χώρο της εμπλοκής  εγκαταλείποντας αρον αρον το όχημα οπου βρέθηκαν στοιχεία από τα οποία προέκυπτε λεπτομερής καταγραφή της διαδρομής που ακολουθείται κατά την μετακίνηση του Κώστα Καραμανλή από την κατοικία του στο γραφείο του, τα οχήματα που τον συνόδευα, οι μηχανές ασφαλείας καθώς και:Χάρτες στους οποίους είχαν σημειωθεί τα σημεία συνάντησης των ομάδων παρακολούθησης και υποστήριξης,κιάλια νυχτερινής παρατήρησης,εκρηκτική ύλη C-4 και όπλα TOKAREV και KALASNIKOF, υλικά καμουφλάζ μακιγιάζ,όπως μολύβια,κουκούλες μη χρησιμοποιημένες που δεν έφεραν κάποιο διακριτικό ,καθώς και γυναικεία ρούχα,συστήματα επικοινωνίας συγχρονισμένα στις συχνότητες της ΕΛ.ΑΣ υψηλής ευκρίνειας και εμβέλειας,τηλεχειριστήριο,τρόφιμα ξηρά τροφή και σκηνές. 

Σύμφωνα με το Ρωσικό πόρισμα τα όπλα που ειναι ρωσικης κατασκευης,  προερχόταν απο τις αποθήκες οπλισμού του Αλβανικού Στρατού, με απώτερο σκοπό στην περίπτωση μιας επιτυχούς επιχειρήσεις εξοντωσης του τέως πρωθυπουργού που θα πραγματοποιούνταν απο τους Πράκτορες των ΗΠΑ, να φανεί σαν μια εγχώρια τρομοκρατική ενέργεια, απο τις πολλές τρομοκρατικές οργανώσεις που υπήρχαν τοτε στην ελλάδα και ηταν εξοπλισμένες με στρατιωτικό υλικό που προέρχεται απο την Αλβανία,και αυτομάτως να πάρουν αυτή την ευθύνη, και να κατηγορηθούν για την πράξει αυτή!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης   email: spyros.priftis76@yahoo.gr