...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017

Κινδυνεύουν αστυνομικοί .Σύριοι, Ιρακινοί και Αφγανοί εκπαιδεύονται από αντιεξουσιαστές εντατικά και στο αντάρτικο πόλης .

Ετοιμάζονται για ¨πόλεμο¨ ή θα ¨καταλήξουν¨ σε τρομοκρατικό κτύπημα τύπου ISIS ;
Δεν υπερβάλλουμε καθόλου .....
Από τα τάγματα εφόδου των οπαδών του Χίτλερ , φτάσαμε γρήγορα , στα αντιφασιστικά Τουρνουά Πολεμικών Τεχνών .
Ψυχίατρος πουθενά !!

Οι ¨νέοι πρωταγωνιστές , ¨δεν επιδίδονται μόνο σε καθημερινές ρίψεις μολότοφ κατά των Ματ, ξυλοδαρμούς δημοσιογράφων ( συνεργείο ANT1) , βανδαλισμούς ( θυμηθείτε την καταστροφή της Ερμού τον Ιούλιο ) , πυρπoλισμούς λεωφορείων και τρόλεϊ – όπως στην Πατησίων – και πολλά άλλα .

Αλλά , ετοιμάζονται για μεγάλης κλίμακας σύρραξη .

Πίσω από όλα αυτά βρίσκονται δυστυχώς ΚΑΙ αθλητικοί σύλλογοι που έντεχνα καλλιεργούν την επικίνδυνη αυτή αντιπαλότητα …. για να επιβιώσουν οικονομικά.

Από το σύλλογο του Κ στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης που διοργάνωνε μαθήματα πολεμικών τεχνών για την «Πατριωτική Πολιτοφυλακή» και την ομάδα Kick boxing του Δ.Π , φτάσαμε στο γυμναστήριό πολεμικών τεχνών Muay Tai και MMA , του H.Λ στα Εξάρχεια , ο ιδιοκτήτης του οποίου αυτοαποκαλείται » αντιφασίστας μπατσοφονιάς ¨ και ο οποίος καλύπτεται πίσω από τον γνωστό Αθλητικού Συλλόγου Α , που διοργανώνει και αυτός αντιφασιστικά τουρνουά πολεμικών τεχνών .

Η κατάσταση έχει ξεφύγει καιρό τώρα με θεατές όχι μόνο την κοινωνία , αλλά, και τις δυνάμεις ασφαλείας .

Αρχίζουμε να πιστεύουμε ότι ….μας ¨ψεκάζουν ¨

Ένας συνασπισμός ¨τρομοκρατίας ¨ συγκροτείται λοιπόν , εκπαιδεύεται συγκεκαλυμμένα και δρα καθημερινά , γελοιοποιώντας τις αρχές ασφαλείας της χώρας- οι οποίες αφήνουν να ευνοηθεί ότι ¨ελέγχουν τάχα μου την κατάσταση – και θέτουν σε σοβαρό κίνδυνο την εσωτερική ασφάλεια .

Μα εκτεταμένη αντεπίθεση ¨του συνασπισμού αυτού ¨ με πρόσχημα μια αντίδραση στον αντιφασιμό ( αντιναζισμός και αντιφασισμός, στην πράξη) , ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ανά πάσα στιγμή ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ , να μας αποσταθεροποιήσει και να μας εκθέσει παντού .

Δεν είναι μόνο αυτό. Ό,λο αυτό το περιβάλλον είναι πλέον το ιδανικό να καλλιεργήσει τρομοκρατικό κτύπημα τύπου ISIS , σε μια περίοδο που η τρομοκρατική αυτή Ισλαμική οργάνωση καταρρέει , και ¨χωρίς μυαλό πλέον ¨ ξεσπά όπου βρίσκει πρόσφορο έδαφος .

Πιστέψτε μας οι διασυνδέσεις από το εσωτερικό , φτάνουν μέχρι την ισλαμική αυτή οργάνωση .

Με τις δυνάμεις που διαθέτομε ( και την βοήθειά σας με την μορφή παροχής ανώνυμων πληροφοριών ) , παρακολουθούμε και καταγράφουμε ό,τι σχετίζεται με αυτήν την πραγματικότητα .

Η παρουσίαση του θέματος συνεχίζεται, αφού , και η – εις σε βάθος – έρευνά μας , επίσης συνεχίζεται!!

Το ίδιο και οι εκπλήξεις !!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

omada.h.policing@gmail.com