...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

'' ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ''

''..........................ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΕΛΟΣ..........................''

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017

Τόσο δούλεμα δεν το αντέχει άλλο το συκώτι μου..

Λοιπόν θα ειναι ένα κείμενο περίεργο ελπίζω να έχεις διάθεση να ανοίξει το μυαλό σου διάπλατα.....


Λυσσάξανε με το θέμα της Ελντοράντο, θα σταματήσει η Ελντοράντο την επένδυση που απ’ ό,τι θυμάμαι 11 εκατομμύριακια ήταν όλα και όλα …αλλά και λάθος να κάνω και 100 να ήτανε θα σου εξηγήσω γιατί θα πρεπε αν ήμασταν πραγματική χώρα να μην έχουμε δώσει ποτέ το χρυσό μας και σημερα να κανουμε παρτι.


Θεωρητικά έχουμε οικονομικό πόλεμο το λένε και το ξαναλένε αλλα βέβαια ποτέ σαν χώρα αμυνόμενη δεν πέρασαν στην αντεπίθεση και δεν δημιουργήσαμε ποτέ κανενα αντιποινο στην επίθεση που μας κάνουν τα παγκόσμια λαμόγια .

Θυμάσαι τότε τις δηλώσεις του Βαρουφάκη που μιλούσε για δεύτερο νόμισμα, παράλληλο νόμισμα και τα προβλήματα που αντιμετώπισε σαν υπουργός οικονομίας όπου εκεί ανακάλυψε ότι η γραμματεία γενικών εσόδων δεν ελέγχεται από κανέναν και ακόμα οτι οι τράπεζες και τα σύστημάτα τους ελέγχουν πλήρως τη νομισματική πολιτική της χώρας; .

Θυμάσαι που βγήκανε κάποιές συζητήσεις και κατηγορίες ότι προσπάθησε να υποκλέψει τα Α.Φ.Μ. όλων των ελλήνων να χακάρει δηλαδή το σύστημα; Στα λέω όλα αυτά για να μη νομίζεις οτι τα παρακάτω είναι φαντασιώσεις μου η οτι δεν είναι λύσεις οι οποίες δεν μπορούν να λειτουργησουν άμεσα.

Αν όλα τα παραπάνω συμβαίνουν που συμβαίνουν σίγουρα και η χώρα και η πολιτική της ηγεσία είναι χειροπόδαρα δεμένη σε συστήματα και νόμους από τους οποίους δεν μπορούν να ξεφύγουν τότε το θέμα του ελληνικού χρυσού είναι κάτι πολύ παραπάνω από προδοσία εάν δοθεί – χαριστει .


Από τη στιγμή που έχεις πόλεμο και δεν σε αφήνει να ξεφύγεις από καμιά μεριά , από τη στιγμή που οι κανόνες των κατακτητων σου αλλά και τα τεχνικά συστήματα τους σε ελέγχουν πλήρως και δεν μπορεις να κανεις ρουπι , τοτε ακόμα και αν δεν είσαι προδότης αναγκαστικά θα γονατίσεις… δηλαδή μιλάμε για την απολυτη κατάσταση κατοχής της χώρας ….

Εκει λοιπον το μόνο που σου μένει να κάνεις είναι αν θέλεις να προστατέψεις ςτην Ελλάδα από το να τα χάσει όλα απο το να τα ξεπουλήσει όλα και στο τέλος να πει δυστυχώς επτωχεύσαμε …ειναι να δημιουργήσεις ένα αντικείμενο αξίας, μια ύλη αποδεκτή από όλους έξω από το σύστημα που αυτοί ελέγχουν έτσι ώστε να μπορέσεις να στηθείς στα πόδια σου άμεσα εάν πας προς κατά μέτωπο επίθεση προς τους κατακτητές σου…

Και πριν φτάσω στο σημείο κατανόησης του κειμένου θα σε πάω λίγο πιο μακριά .

Τα ζωγραφιστα χαρτάκια που βγάζει η φεντεραλ bank τα λεγόμενα δολάρια νομίζεις ότι υπάρχει έστω και ένας πολίτης στον κόσμο που γνωρίζει πόσα τελικά είναι στην αγορά; .

Αν αυτή τη στιγμή τα κιτάπια τους λένε ότι στην αγορά υπάρχουν πχ 10 εκατομμύρια τα κανονικά ζωγραφιστά χαρτάκια στο σύνολό τους αν μαζευτούν θα είναι τουλάχιστον πενταπλάσια από ό,τι δηλώνει το σύστημα .

Αυτά είναι τα λεγόμενα μαύρα χρήματα, μαύρα δολάρια στα οποία έχουν δημιουργηθει από τους ίδιους, από την ίδια την τράπεζα Φέντεραλ χωρίς όμως να έχουν ανακοινωθεί μέσα στα συστήματα νομισματικου ελεγχου.

Το 62 αν θυμάμαι καλά (αν οχι δεν πειραζει βαλε εσυ το σωστο) ήταν και η μέρα που τελείωσε το αντίκρισμα δολαρίου σε χρυσο, από τότε η Φέντεραλ ανά πάσα στιμή μπορούσε να τυπώσει όσα ήθελε και να τα περάσει στη μαύρη αγορά για να υποστηρίξει είτε επενδυτικά κεφάλαια και μαύρες επιχείρησης είτε στρατιωτικές επιχειρήσεις σε ξένα κράτη κοκ κοκ


Μην αρχίσεις χαζομάρες του στυλ έχουν αριθμούς τα νομίσματα και ελέγχονται απο τη τράπεζα όχι δεν ελεγχόνται απο την τράπεζα… μπορούν να αναγνωριστουν για τη γνησιότητά τους και για τη σειρά που παράχθηκαν αλλά κανείς δεν ξέρει αν ταυτόχρονα υπάρχουν πέντε δεκα εικοσι ίδια στην αγορά γιατί οι τράπεζες δεν έχουν τη δυνατότητα να αναγνωρίσουν τον αριθμό σειράς και να κανουν μοναδικη ταυτοποιση ή τουλάχιστον αν μπορουν σήμερα δεν το μπορουσαν μεχρι πριν πολύ λίγο καιρό… άρα μιλάμε για τουλάχιστον 50 χρόνια στα οποία η Φέντεραλ bank θα μπορούσε να κυκλοφορεί δεκαπλάσια νομίσματα από ότι δήλωνε στα χαρτιά και στους νομότυπους τίτλους της .

Εδώ λοιπόν μιλάμε ίσως για τη μεγαλύτερη κομπίνα που υπάρχει στην ιστορία της γης, μιλάμε για τη κομπίνα όπου μερικές οικογένειες θα μπορούσαν άνετα ανα πάσα στιγμή να έχουν όποιο ποσό θέλουν ,να αγοράσουν ότι θέλουν πάνω στη γη χωρίς όμως αυτό το ποσό να είναι δηλωμένο ότι ισχύει ως χρήμα απλά να ισχύη σαν χαρτάκι οπου με την μίξη μέσα στην παγκόσμια αγορά αυτο το χαρτάκι ενώ στην ουσία ήταν πλαστό (διπλοκομενο) να είναι κανονικό και κανείς ποτέ να μην μπορεί να το καταλάβει .

Σταματώ αυτό το άνοιγμα, υπαρχουν ιστορίες και αποδείξεις σε γεγονότα ανά τον κόσμο που αποδεικνύουν τα παραπάνω λεγόμενα μου, ολόκληρα στρατιωτικα ρεο με χρήματα έχουν ταξιδέψει σε διάφορες μυστικές υπηρεσίες του κόσμου για χρηματοδότηση πολέμου και ούτω καθεξής !

Πηγαίνω λοιπον απευθείας ξανά σε εμάς, στην άμυνα μας και στη θεωρητική ανημποριά μας .

Νομίζω ότι 11 50 100 200 εκατομυρια για ενα κυριαρχο κράτος δεν είναι τίποτα μιας και ενα κυρίαρχο κράτος έχει μηχανήματα δικά του έχει πρώτες ύλες δικές του εχεις επιστημονες δικους του ώστε να μπορεί να τρέξει μόνο του κάποια ορυχεία όπως αυτά στις σκουριές.

Το ερώτημα είναι γιατί κανείς από αυτούς που σήμερα κυβερνούν και φωνάζουν ότι βρισκόμαστε σε οικονομικό πόλεμο και ειμαστε με την πλάτη στα σχοινιά έτοιμοι να πέσουμε νοκάουτ δεν σκέφτηκε ότι για να παρακάμψει το σύστημα που ήδη ελέγχουν οι εχθροί και κατακτητές μας …θα μπορούσε να περάσει με μια απλή κίνηση και καθόλου μα καθόλου παράνομη γιατί κανένας νόμος δεν το απαγορεύει… σ’ ένα παράλληλο νόμισμα που δεν θα το κατονομάζε νόμισμα μιας και θα είναι από ύλη που όλοι θα το θεωρούν σεβαστό έτσι ώστε αν συμβεί το οτιδήποτε και θελήσουν να μας γονατίσουν και να μας τελειώσουν να είναι έτοιμος να ξανατρέξει την επόμενη μέρα όλη την ελληνική οικονομία και μάλιστα με όλους τους έλληνες χαμογελαστούς γιατί θα είναι οι μοναδικοί άνθρωποι στον κόσμο που θα ξανά πληρώνονται όχι με ζωγραφιστό χαρτάκι των κατακτητών της γης αλλά με αξία χρυσού .;


Με απλότητα σου μιλάω για τον ένα αν βρισκόταν ποτέ ηγέτη του σήμερα που θα ειχε τις κωχώνες να δημιουργήσει την λίρα της Ελλάδας του 2017 και με αυτήν έστω και αν έπρεπε να την ονομάσει συλλεκτική για να ξεπεραστουν ισως καποια νομικα κοληματα να μπορεί να ξαναστήσει την Ελλάδα στα πόδια της και ταυτόχρονα να αφησει τους κατακτητές του να πεινάσουν .

Δεν ξέρω αν ήμουν αρκετά κατανοητός, ίσως και οχι γιατί για να τα αναλύσω όλα πρέπει να αναπτυξω πολυ την ιστορία για το πώς αυτοι οι μπάσταρδοί μας κατέκτησαν και έχουν εισχωρήσει μεσα στη χώρα μας κλεινοντας όλες τις κάνουλες …αλλά ξαναλέω ότι δεν υπάρχει ούτε ένας νόμος να απαγορεύσει στο κράτος μας ότι μπορεί να βγάλει νόμισμα συλλεκτικό ή ότι μπορεί να βγάλει σουβενίρ σε σχήμα στρογγυλό που να έχει αξία χρυσού γιατί θα είναι από χρυσό και να τα τελειώσει όλα μέσα σε μια μέρα .Ασε που νομιζω οτι κανεις δεν του απαγορευει και την κυκλοφορια διπλου νομισματος …αν σκεφθεις οτι εσενα προσωπικα κανεις δεν σου επιβαλει να συναλλασεσαι με ευρω μονο…Πχ αν εγω ειχα τις Σκουριες και εβγαζα ενα εκατομυριο λιρες κανεις δεν θα μπορουσε να μας απαγορευσει να εχουμε συναλλαγες !!

Ούτε χρέη , ούτε νέοι δανεισμοί , ούτε καταπιστεύματα και μαλακίες , ούτε οΡοθτσαιλντ ξανα και μονιμα το αφεντικο μας , ούτε τράπεζες .

Αν πραγματικά θέλαμε το πετυχαίναμε αύριο κιόλας χωρίς να φοβόμαστε αν θα γίνει αποδεκτό το νόμισμα στο εξωτερικό, χωρίς να φοβόμαστε αν θα έχουμε υποτιμηση, χωρίς να φοβόμαστε κανέναν… ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΩΣΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ να μπορουν να ξανα μιλησουν για την ελεύθερη γη .

Μα θα σου εκάναν αμέσως πόλεμο μπορείς να πεις για να φέρεις αντίρρηση ….

Αν το πεις λοιπόν πήγαινε στον καθρέφτη σου …πεστο μερικές φορές ακόμα και να κοιτάς τον εαυτό σου στα μάτια και μετά πες …αν αυτό το πιστεύω τελικά είμαι συνωμοσιολόγος και έχουν δίκιο όλοι αυτοί που τόσο καιρό φωνάζουν για όλα αυτά που μας λένε..

Stranger…