...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017

Κάτι τεράστιο από το βαθύ διάστημα έρχεται στη γη και η αποσταση που θα περασει ειναι οσο Νέα Υόρκη-Τόκιο

Πολλοί γνώριζαν τον πιθανό κίνδυνο του αστεροειδούς της Φλωρεντίας, που πέρασε ξυστά από την Γη στην 1η Σεπτεμβρίου και έτσι έπεσαν πάλι σε μια ψεύτικη αίσθηση ασφάλειας....


Ωστόσο, είναι καιρός να αρχίσουν πάλι να προσέχουν. Η NASA ανακοίνωσε ότι ένα αντικείμενο που ονομάζεται «2012» κατευθύνεται προς τη Γη και αναμένεται να κάνει την προσέγγισή του στις 12 Οκτωβρίου.

Στις 12 Οκτωβρίου, οι ΝεοΥορκεζοι θα είναι πιο κοντά στο αντικείμενο – με το επίσημο όνομα «TC4 2012″ – παρά με τους κατοικους του Τόκιο.

Αυτό σημαινι οτι έρχεται χιλιάδες φορές πιο κοντά στη Γη από ό, τι κομητης της Φλωρεντίας. Μια συγκριση για πιθανό χτυπημα και τι θα δημιουργησει ειναι να φανταστουμε ένα καρπούζι που το πυροβολουμαι με ενα οπλο γκαζιου ΒΒ.

Αν και είναι ελαφρώς μικρότερο από τη Φλωρεντία, αυτό δεν θα μας βοηθήσει πολύ σε περιπτωση που μας χτυπησει, επειδή είναι πολύ πυκνότερο ( πυκνότερο και από γρανίτη!) Και κινείται γρηγορότερα.

Ο 2012 είναι χιλιάδες φορές βαρύτερος από τον μετεωρίτη του Τσελιάμπινσκ που κατέστρεψε ολόκληρη ρωσική πόλη.

Με βάση τα δημόσια αρχεία, θα κάνει την πλησιέστερη προσέγγιση στη γη στην ιστορια οποιουδήποτε αστεροειδούς με το μέγεθός του.

Σε αυτή την περίπτωση, η Γη είναι το καρπούζι και το όπλο ΒΒ είναι ο 2012. Θα διεισδύσει στην φλοιο και θα εχουμε πιτσίλισμα μαγματικών πιέσεων οπως και μαζικές ηφαιστειακές εκρήξεις.

Τώρα φανταστείτε τον 2012 να χτυπα στο Τέξας τον Οκτώβριο του 2017.

Με βάση τους επίσημους αριθμούς από τη NASA, η πιθανότητα πρόσκρουσης είναι 1 στους 600.

Ωστόσο, αποκαλύφθηκαν περισσότερες ανησυχητικές πληροφορίες που δεν θα μπορούσε λογικά να είναι σύμπτωματικες, η NASA διεξάγει ασκήσεις κατά της ιδιας απειλες (δηλαδη χτυπημα απο αστεροειδη) στις 12 Οκτωβρίου, την ακριβή ημερομηνία που ο αστεροειδής υποτίθεται ότι «φτανει» στη Γη.

Είναι πολύ πιθανό ότι δεν πρόκειται για ασκήσεις, αλλά για προετοιμασίες.

Αν και είναι απιθανο οι άνθρωποι έχουν κάποια πραγματική προστασία από ενα τετοιο γεγονός, όσοι έχουν ένα σχέδιο προστασιας μπορεί να πρεπει να το εξετάσουν ξανα τωρα.

Η κυβέρνηση μπορεί απλώς να διατηρεί τις αληθινες πληροφορίες υπό μυστικοτητα για να αποφύγει τον πανικό.


ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ