...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ….

Εγκρίθηκε το νέο κόμμα της Κύπρου με την ονομασία «Εγώ ο Πολίτης» και σύντομα αναμένεται να αρχίσει δράση κάνοντας και επίσημα την εμφάνισή του την ερχόμενη εβδομάδα...


Συγκεκριμένα, αναμένεται ότι από Δευτέρας θα γίνει και η επίσημη υπογραφή των εγγράφων για την τυπική έγκριση και λειτουργία του κόμματος από το Υπουργείο Εσωτερικών. Πίσω από το κόμμα βρίσκονται Ρώσοι με κυπριακή υπηκοότητα. Επικεφαλής του είναι ο Αλεξέι Βολομποέφ, Ρώσος επιχειρηματίας, ο οποίος διατηρεί εστιατόριο στη Λεμεσό και έχει πάρει την κυπριακή υπηκοότητα.

Εκ μέρους του γραφείου τύπου του κόμματος ο Δημήτρης Μιχαλοκάκος ανέφερε στον «Φ» ότι με την τυπική έγκριση του κόμματος, θα εκδοθεί και η πρώτη επίσημη ανακοίνωση του κόμματος, με την οποία θα γίνεται μία πρώτη αναφορά στους σκοπούς και τις θέσεις του.

Η ιδέα μπορεί να άνηκε αρχικά σε Ρώσους της Κύπρου, ωστόσο στην πορεία αγκαλιάστηκε και από πάρα πολλούς Κύπριους. Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου το καταστατικό του κόμματος προβλέπει ότι σε αυτό μπορούν να γίνουν μέλη Κύπριοι και Ευρωπαίοι πολίτες.

Ανάμεσα στα άτομα που εξέφρασαν ενδιαφέρον να γίνουν μέλη του νέου κόμματος βρίσκονται γνωστές προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου.

Στόχος του νέου κόμματος είναι να φέρει στην Κύπρο ριζικές τομές στη δημόσια ζωή, με αντιμετώπιση της γραφειοκρατίας, ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών και της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, καθώς επίσης και στροφή της οικονομίας στην ανάπτυξη.

Στόχος είναι η πρώτη παρουσία του νέου κόμματος σε εκλογική αναμέτρηση να γίνει στις ευρωεκλογές το 2019. Όσον αφορά στις προεδρικές εκλογές, η απόφαση θα ληφθεί από τα συλλογικά όργανα του κόμματος, ωστόσο όπως είπε, το νέο κόμμα δεν θα ήθελε να ταυτιστεί με τον οποιοδήποτε υποψήφιο στην παρούσα φάση.

Εκ μέρους του Υπουργείου Εσωτερικών ο αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Κύπρος Κυπριανού επιβεβαίωσε την έγκριση του νέου κόμματος. Όπως είπε, ακολουθήθηκε η διαδικασία που ακολουθείται σε κάθε περίπτωση, έγιναν όλοι οι έλεγχοι και αφού διαπιστώθηκε ότι πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις, εγκρίθηκε η άδειά του.hellasforce.co