...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 3 Σεπτεμβρίου 2017

Θυσιάζει παιδιά σε μόνιμη βάση η Ελίτ;

Οι συνεχιζόμενες πρακτικές παιδικών βασανιστηρίων και δολοφονίας από τις παγκόσμιες ελίτ ενημερώθηκαν αυτή την εβδομάδα από τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.....
Τα άρθρα αποκάλυψαν φρικιαστικές ιεροτελεστίες από τον ιερό θρόνο του Ένατου Κύκλου, που έχουν αποκαλυφθεί εδώ και τρία χρόνια και συμπεριλαμβάνουν εγκλήματα και δολοφονίες τουλάχιστον 60 ετών ιστορίας ,ταυτόχρονα πέραν των αποδείξεων και σημείων (μαζικά νεκροταφεία, οστά παιδιών κοκ) υπάρχουν καταθέσεις αυτοπτων μαρτύρων που έδωσαν όλη την μαρτυρία τους ενώπιον έξι δικαστών του Διεθνούς Δικαστηρίου Δικαιοσύνης του Κοινού Δικαίου στις Βρυξέλλες.

Διερεύνηση και αποδεικτικά στοιχεία για τους έξι διεθνείς δικαστές ICLCJ παρασχέθηκαν εν μέρει από το Διεθνές Δικαστήριο για εγκλήματα της εκκλησίας και του κράτους http://itccs.org/.

Πολλοί αυτόπτες μάρτυρες σε παιδικες δολοφονίες και θυσιες εχουν καταθέσει εναντίον γνωστών παγκόσμιων μορφών όπως οι Πάπες Φράνσις και Ράτζιγκερ, η Βασίλισσα Ελισάβετ, ο Πρίγκιπας Φίλιπ, ο George Sorros, Στελέχη της Sinclair Oil και ο γίγαντας Cargill Corporation, ο Αγγλικανός Αρχιεπίσκοπος Canterbury Justin Welby, Ο Καναδός πρωθυπουργός Στέθην Χάρπερ, ο ανώτερος γενικός εισαγγελέας Cathoic Jesuit Adolfo Pachon, ο δικαστής Fulford του Βρετανικού Δικαστηρίου, γνωστοί πολιτικοί στον Καναδά και τις ΗΠΑ, καθώς και άλλα σημαντικά μέλη του 9ου κύκλου του Βατικανού.

Το διεθνές δικαστήριο αποκάλυψε τις συνδέσεις της Cabal με 32 παιδικούς μαζικους τάφους, στην Ιρλανδία την Ισπανία και κυρίως στον Καναδά από το 2008. Οι μαζικοί τάφοι θεωρούνταν ότι μπορουν να κρυβουν πάνω από 350.800 αγνοούμενα παιδιά, αλλά δεν δωθηκε ποτε αδεια ανασκαφης από τους κυβερνητικούς αξιωματούχους την Καθολική Εκκλησία και απο τους ιδιοκτήτες των ακινήτων.

Ένας ερευνητής εξαφανίστηκε οταν παρεδωσε στοιχεια στο διεθνές δικαστήριο τα οποια δείχνουν ότι σε τακτική βάση, ο Πάπας Francis Bergoglio, ο συνταξιούχος Πάπας Joseph Ratzinger και άλλοι καθολικοί αξιωματούχοι πραγματοποίησαν θυσίες παιδιών στις ιεροτελεστίες του Ένατου Κύκλου.

Η βασίλισσα Ελίζαμπεθ και ο πρίγκιπας Φίλιππ καταδικάστηκαν για την εξαφάνιση δέκα ιθαγενών παιδιών στην σχολή Kamloops στην Βρετανική Κολομβία, τον Απρίλιο του 1964.

Μέχρι το 2008 υπήρχαν 32 ομαδικοι ταφοι παιδιών που βρέθηκαν σε μερικά από τα 80 κατά κύριο λόγο καθολικά ιδιόκτητα σχολεία σε ολόκληρο τον Καναδά – για τα οποία εχει απορριφθεί η αδεια να γιενι ανασκαφή από την καναδική κυβέρνηση και την Καθολική Εκκλησία.

Ένας παιδικός μαζικος τάφος στην Ισπανία πιστεύεται ότι συνδέεται με τον Πάπα Φράνσις, οταν στις συναντήσεις του με τον στρατηγο Juanta κατά τον βρώμικο πόλεμο της Αργεντινής εξαφανσιτηκαν χιλιάδες παιδια και πολιτικοι κρατουμένοι από τα καθολικά ορφανοτροφεία.

Έγγραφα από τα αρχεία του Βατικανού δόθηκαν στο δικαστήριο ICLCJ που επεδείκνυαν ότι ο Αρχιεπίσκοπος Canterbury του Ηνωμένου Βασιλείου Justin Welby ενήργησε κάτω από την καθοδήγηση της Βασίλισσας Ελισάβετ για να καταστρέψει τα εγκληματολογικά αποδεικτικά στοιχεία μιας παιδικής ανθρωποκτονίας του ένατου κύκλου (Satanic Cult ) στον Καναδά.

Δύο αυτόπτες μάρτυρες είχαν καταθέσει ότι ήταν παρόντες στη δολοφονία ενός νεαρού κοριτσιού σε μια κατακόμβη κάτω από υπόγειο στη δυτική πτέρυγα της ινδικής κατοικίας Mohawk στο Branton Ontario.

Το παιδί ήταν χαραγμένο, προσδεμένο σε βωμό και βιάστηκε επανειλημμένα, σκοτώθηκε, ξετυλίχθηκε και το εκοψαν σε κοματια . Το αίμα της καταναλώθηκε από ομαδα με εννέα κόκκινες φιγούρες και λέγεται ότι ένα μέλος της ανηκει στην βρετανική βασιλική οικογένεια.

Ο Πάπας Ratzinger παραιτήθηκε μετά από την ετυμηγορία του από το ICLCJ Court το 2013, ενώ ο Καθολικός Ιησουίτης Ανώτερος Adolfo Pachon ανακοίνωσε την παραίτησή του τον Μάιο του 2014. Και οι δύο εξακολουθούν να κατοικούν στο Βατικανό.

Τον Ιούλιο του 2014, τα αποκεφαλισμένα και αποσυναρμολογημένα λείψανα 796 παιδιών και μωρών αποκαλύφθηκαν σε σηπτική δεξαμενή στην Καθολική εκκλησια Αγίας Μαρίας κοντά στο Tuam Ireland.

Στις 16 Αυγούστου 2014, μια θυσία δύο παιδιών σε ένα βρωμερό με αίμα βωμό διακόπτεται από την αστυνομία και μια ομάδα ITCCS σε μια πολυτελή γειτονιά στο Outremont του Μόντρεαλ του Κεμπέκ. Η σατανική τελετή θεωρήθηκε οργανωμένη από τον George Sorro και στελέχη της Sinclair Oil και της Cargill Corporation. Τα παιδιά πιστεύεται ότι κρατήθηκαν στο Πανεπιστήμιο McGill, πρωην τοποθεσία των πειραμάτων MKULTRA στα παιδιά της δεκαετίας του 1940 και της δεκαετίας του ’60.

Στις 28 Σεπτεμβρίου 2014, σώθηκαν 30 παιδιά απο την ρουμανια , κατασχέθηκαν περισσότεροι από δύο τόνοι ναρκωτικών και εγιναν 1027 συλλήψεις από την αστυνομία της INTERPOL. Η αστυνομία εργάστηκε σε αποδεικτικά στοιχεία που παρείχαν η ITCCS και το δικαστήριο ICLCJ για ένα διεθνές δικτυο παιδικής εκμετάλλευσης του ένατου κύκλου που διοικείται από ένα γραφείο στο Βατικανό.

Επίσης, το 2014 ενας αστυνομικός που και αυτος εξαφανιστηκε μυστηριωδως εφερε στο δικαστήριο συνολικά 14 μάρτυρες οι οποίοι, πριν από την κατάθεσή τους ενώπιον του δικαστηρίου ICLCJ, σκοτώθηκαν η έχασαν τη ζωή τους από μυστηριώδη αίτια ή φυλακίστηκαν σε φυλακή ή νοσηλευτικό ίδρυμα χωρίς να κατηγορηθούν για εγκλήματα.

Το ITCCS ισχυρίστηκε ότι οι αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι οι παιδικές θυσίες πραγματοποιήθηκαν σε κατακόμβες κάτω από καθολικούς καθεδρικούς ναούς στη Ρώμη, στην Ουάσιγκτον στην Ολλανδία στο Λονδίνο στο Παρίσι στη Φρανκφούρτη στη Βρυξέλλες και την Γενεύη

Με τα παραπάνω λοιπόν δεδομένα μπορούμε να δούμε αν τελικά η Ελίτ και η λατρεία τους στον σατανισμό τους οδηγεί σε μόνιμη ανθρωποθυσία και ιδιαίτερα σε θυσία παιδιών ανα τον κόσμο;

Ναι σίγουρα ναι και όταν κάποιες στιγμές σε κάποια ατυχήματα το κατοχικά νέα αναφέρεται σε θυσία δεν το κάνει απλά για να γράψει κάτι ….!

Η δική τους λατρεία έχει ιδιαίτερες ημερομηνίες λατρείας όπως πχ εμείς έχουμε τα Χριστούγεννα , η δικής του λατρεία έχει μέσα σαν τυπικό την θυσία ..όπως είχαν οι λαοί πριν χιλιάδες χρόνια!

Τώρα αν ακούσεις στο μέλλον για ένα λεωφορείο πχ όπου μέσα υπήρχαν 22 νεαρές κοπέλες και ξαφνικά τυλίχτηκε στις φλόγες …πως μπορείς να γνωρίζεις αν το λεωφορείο όντως έπεσε σε ατύχημα η αν πριν το ατύχημα το λεωφορείο είχε παρκάρει για κάποιο διάστημα σε κάποια κατακόμβη;

Η κρίση από άγνοια λοιπόν δεν οδηγεί κανένα στην αλήθεια ούτε εσένα που μέσω πεποιθήσεων και αγνοίας την κάνεις αλλά και ούτε και τους συνανθρώπους σου που θέλουν να ερευνήσουν , να κατεβάσουν τις ταμπέλες και τις πεποιθήσεις και να δουν τον κόσμο πως είναι και όχι όπως εσείς όλοι οι κριτές και οι φοβισμένοι νομίζετε ότι είναι !

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ